*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ محققان انگلیسی اعلام کردند اما به دلیل بروز ندادن این ترس دچار نوسان شدید ضربان قلب میشوند و احتمال سکتهشان افزایش مییابد. به گزارش مهر، زنان پس از دیدن سوسک بلافاصله با زدن جیغ ترس ناشی از دیدن این حیوان موزی را بروز داده و از شدت استرس درونیشان میکاهند اما مردان نمیتوانند احساساتشان را بروز دهند و دچار نوسان ضربان قلب میشوند. در این تحقیق مشخص شده که مردان از یک سو به دلیل شنیدن صدای جیغ زنان و سپس دیدن سوسکها و از سویی دیگر به دلیل اینکه میبایست این حیوانات موزی را بکشند دچار نوعی نوسان شدید روحی و ترس درونی میشوند که این ترس میتواند منجر به سکته قلبی شده و خطر مرگ ناگهانی را افزایش دهد. در نتایج این تحقیق اعلام شده که مردان بهتر است به جای حفظ غرورشان در جمع بلافاصله پس از دیدن این حیوانات موزی ترسشان را با زدن فریاد بروز دهند تا عمر طولانیتری داشته باشند. 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ احساس نمیکنی فونت خیلی ریزه !!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ احساس نمیکنی فونت خیلی ریزه !!!!!!!!!!!!! راستش با عصبانيت كپي كردم دلم خواست فونتش به اين ريزي باشه لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ولی خیلی دیگه ریزه اصلا دیده نمیشه درستش کن خوب.................. لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اول 2 متر فاصلا گرفتم ار مانیتور بعد تونستم بخونم لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ولی خیلی دیگه ریزه اصلا دیده نمیشه درستش کن خوب.................. اول 2 متر فاصلا گرفتم ار مانیتور بعد تونستم بخونم میخواستم مردا بهتر ببینن لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مردان از یک سو به دلیل شنیدن صدای جیغ زنان و سپس دیدن سوسکها و از سویی دیگر به دلیل اینکه میبایست این حیوانات موزی را بکشند دچار نوعی نوسان شدید روحی و ترس درونی میشوند که این ترس میتواند منجر به سکته قلبی شده و خطر مرگ ناگهانی را افزایش دهد. لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اصلا از سوسک نمیترسم ترس نداره لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اصلا از سوسک نمیترسمترس نداره راستش اینخد میترسم که نمیتونم جیغ بزنم لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راستش اینخد میترسم که نمیتونم جیغ بزنم :icon_pf (34)::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اینو قبول ندارم چون دیشب یکی از اون قهوای ها که فکر میکنم نژادشون امریکائیه رودیوار در ارتفاع 1.5متری بود بیچاره داشت صخره نوردی میکرد من از روش معمول یعنی استفاده از دمپائی جلو نرفتم همون جا پامو کشیدم روش به چندین قسمت نا مساوی تقسیم شد لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اینو قبول ندارم چون دیشب یکی از اون قهوای ها که فکر میکنم نژادشون امریکائیه رودیوار در ارتفاع 1.5متری بود بیچاره داشت صخره نوردی میکرد من از روش معمول یعنی استفاده از دمپائی جلو نرفتم همون جا پامو کشیدم روش به چندین قسمت نا مساوی تقسیم شد خوب شما مطمئن باش جز اون دسته از آقایون نیستید خدا رو شکر قلبتون سالم میمونه لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اینو قبول ندارم چون دیشب یکی از اون قهوای ها که فکر میکنم نژادشون امریکائیه رودیوار در ارتفاع 1.5متری بود بیچاره داشت صخره نوردی میکرد من از روش معمول یعنی استفاده از دمپائی جلو نرفتم همون جا پامو کشیدم روش به چندین قسمت نا مساوی تقسیم شد با پا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! حالم بده..... لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با پا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! حالم بده..... آخه شما چرا با این حالتون ، مگه شما با تیرو کمان این کارو می کنی یا از مواد منفجره ، شما کلاً بی خیال سوسک شو چون اونجوری که خودت نوشتی مشکل تنفسی پیدا می کنی حیفه جونید لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اینو قبول ندارم چون دیشب یکی از اون قهوای ها که فکر میکنم نژادشون امریکائیه رودیوار در ارتفاع 1.5متری بود بیچاره داشت صخره نوردی میکرد من از روش معمول یعنی استفاده از دمپائی جلو نرفتم همون جا پامو کشیدم روش به چندین قسمت نا مساوی تقسیم شد من به شجاعتت غبطه خوردم لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اصلا از سوسک نمیترسمترس نداره من یه بار پسرم گریه میکرد گذاشته بودم رو پا بخوابه داشت چشماش نگیم میشد دیدم یه سوسم دوید رفت زیر لباسم داشت از کمرم میرفت با لا با دست گشتم دنبالش در اوردم پرتش کردم بیرون:banel_smiley_4: بعضی از محققا چرت و پرت میگن گوش نکنید به حرفاشون:w16: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده