رفتن به مطلب

مردان بیش از زنان از سوسک‌ها می‌ترسند

*mishi*

ارسال های توصیه شده

محققان انگلیسی اعلام کردند اما به دلیل بروز ندادن این ترس دچار نوسان شدید ضربان قلب می‌شوند و احتمال سکته‌شان افزایش می‌یابد.

به گزارش مهر، زنان پس از دیدن سوسک‌ بلافاصله با زدن جیغ ترس ناشی از دیدن این حیوان موزی را بروز داده و از شدت استرس درونی‌شان می‌کاهند اما مردان نمی‌توانند احساساتشان را بروز دهند و دچار نوسان ضربان قلب می‌شوند.

در این تحقیق مشخص شده که مردان از یک سو به دلیل شنیدن صدای جیغ زنان و سپس دیدن سوسک‌ها و از سویی دیگر به دلیل اینکه می‌بایست این حیوانات موزی را بکشند دچار نوعی نوسان شدید روحی و ترس درونی می‌شوند که این ترس می‌تواند منجر به سکته قلبی شده و خطر مرگ ناگهانی را افزایش دهد.

در نتایج این تحقیق اعلام شده که مردان بهتر است به جای حفظ غرورشان در جمع بلافاصله پس از دیدن این حیوانات موزی ترس‌شان را با زدن فریاد بروز دهند تا عمر طولانی‌تری داشته باشند.

• Like 9
لینک به دیدگاه
ولی خیلی دیگه ریزه اصلا دیده نمیشه درستش کن خوب..................

اول 2 متر فاصلا گرفتم ار مانیتور بعد تونستم بخونم:ws3:

میخواستم مردا بهتر ببینن:ws3:

لینک به دیدگاه
مردان از یک سو به دلیل شنیدن صدای جیغ زنان و سپس دیدن سوسک‌ها و از سویی دیگر به دلیل اینکه می‌بایست این حیوانات موزی را بکشند دچار نوعی نوسان شدید روحی و ترس درونی می‌شوند که این ترس می‌تواند منجر به سکته قلبی شده و خطر مرگ ناگهانی را افزایش دهد.

:ws3:

لینک به دیدگاه

من اینو قبول ندارم چون دیشب یکی از اون قهوای ها که فکر میکنم نژادشون امریکائیه رودیوار در ارتفاع 1.5متری بود بیچاره داشت صخره نوردی میکرد من از روش معمول یعنی استفاده از دمپائی جلو نرفتم همون جا پامو کشیدم روش به چندین قسمت نا مساوی تقسیم شد

لینک به دیدگاه
من اینو قبول ندارم چون دیشب یکی از اون قهوای ها که فکر میکنم نژادشون امریکائیه رودیوار در ارتفاع 1.5متری بود بیچاره داشت صخره نوردی میکرد من از روش معمول یعنی استفاده از دمپائی جلو نرفتم همون جا پامو کشیدم روش به چندین قسمت نا مساوی تقسیم شد

خوب شما مطمئن باش جز اون دسته از آقایون نیستید خدا رو شکر قلبتون سالم میمونه :ws3:

لینک به دیدگاه

با پا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

حالم بده.....:hanghead:

لینک به دیدگاه
با پا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

حالم بده.....:hanghead:

آخه شما چرا با این حالتون ، مگه شما با تیرو کمان این کارو می کنی یا از مواد منفجره ، شما کلاً بی خیال سوسک شو چون اونجوری که خودت نوشتی مشکل تنفسی پیدا می کنی حیفه جونید

لینک به دیدگاه

من به شجاعتت غبطه خوردم:ws3:

لینک به دیدگاه
من اصلا از سوسک نمیترسم

ترس نداره

من یه بار پسرم گریه میکرد گذاشته بودم رو پا بخوابه داشت چشماش نگیم میشد دیدم یه سوسم دوید رفت زیر لباسم داشت از کمرم میرفت با لا با دست گشتم دنبالش در اوردم پرتش کردم بیرون:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

بعضی از محققا چرت و پرت میگن گوش نکنید به حرفاشون:w16::w16::w16:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...