HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه ترم که مشروط شی عشق و عاشقی مشروط میاد دستت... (من فقط دیدم در دوستانم،نیاید بگید عاشق شده یارو) 7 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه ترم که مشروط شی عشق و عاشقی مشروط میاد دستت...(من فقط دیدم در دوستانم،نیاید بگید عاشق شده یارو) حميد عاشق شدي؟:4chsmu1: 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حميد عاشق شدي؟:4chsmu1: همین الان گفتم نگید:zadan:عشقم کوجا بید:w888: من ترم چهارمم / سه ترمه دارم مشروط میشم یعنی عاشق شدم ؟!؟! شما یک استثناءهستی ---------- من دیگه پست نمیدم،الان میان میگن اسپم نکنید 3 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :167::w420: مرسی دوست عزیز بحث داره منحرف میشه انتظار میرفت دخترای عزیزمون یه کم احساسی تر جواب بدن، ولی شرایط جامعه طوری بارشون آورده که از عاشق شدن میترسن و دوست دارن منطقی برخورد کنن :ws2: 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی دوست عزیزبحث داره منحرف میشه انتظار میرفت دخترای عزیزمون یه کم احساسی تر جواب بدن، ولی شرایط جامعه طوری بارشون آورده که از عاشق شدن میترسن و دوست دارن منطقی برخورد کنن :ws2: این یکی از اتفاقات بدیه که داره میفته... و هر روز داره تو جامعه مون بیشتر میشه... والبته تقصیر هیچکس نیست چون همه ترجیح میدن یه زندگی اروم با احساسات کمتر داشته باشن تا یه خروار احساس بدون کوچکترین ارامشی... 6 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه واسه عشق شرط گذاشته بشه كه ديگه عشق نيس !!!! كسي رو كه دوست داشته باشم ،هميشه دوسش دارم حتي وقتي كه من رو دوست نداشته باشه !!! عاشقم بر همه عالم كه همه عالم از اوست !!! 3 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عاشقي ديونه بازي ها ي مسخره اي داره كه دوست داشتن نداره وعاشقي چون منطق كمتر بكار رفته پس شرط و شروطش الكيه راستش مير حسين جان من شك دارم كاربر جديد باشي يه ذره مشكوك مي زني 6 لینک به دیدگاه
hamidal 589 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظر من دوست داشتن ميتونه شرط داشته باشه. اونم نه هميشه. مثلا مادر معمولا هر اتفاقي بيفته بازم بچه شو دوست داره. ولي عشق نميشه شرط داشته باشه. معني عشق بين دختر و پسر، شيفتگي شهواني شديده به اضافه احساس صميميت. شيفتگي شهواني چيزي نيست كه كسي بتونه كنترلش كنه. چه برسه بخواد براش شرط بذاره. يه مثال ميخواستم بزنم. اينجا خانواده رد ميشه نميگم. 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چونه نزنين نه دوست داشتنه نه عشقه فقط وابستگيه:smiley (18): خب شاید عاشق شدن نباشه ولی در مورد دوست داشتن چی؟ لابد این احساس دوست داشتنم نیست؟ هیچکدوم به نظر من این یک معامله است. 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عاشقي ديونه بازي ها ي مسخره اي داره كه دوست داشتن نداره وعاشقي چون منطق كمتر بكار رفته پس شرط و شروطش الكيه راستش مير حسين جان من شك دارم كاربر جديد باشي يه ذره مشكوك مي زني داریوش جان میرحسین از کاربران خوب و قدیمی مهندسان هستن. 6 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آدم عاقل عاشق نمیشه، مگر اینکه عاشق کسی بشه که بدونه اونم دوسش داره... وگرنه جور دیگه باشه یا هوسه یا حماقت بشری... و بالاخره نابودی خود آدم... 8 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ داریوش جان میرحسین از کاربران خوب و قدیمی مهندسان هستن. مرسي ابولفضل جان از تاريخ عضويتش متوجه شدم از اينكه ياداوري كردي ممنون :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این یکی از اتفاقات بدیه که داره میفته...و هر روز داره تو جامعه مون بیشتر میشه... والبته تقصیر هیچکس نیست چون همه ترجیح میدن یه زندگی اروم با احساسات کمتر داشته باشن تا یه خروار احساس بدون کوچکترین ارامشی... مرسی دوست عزیز البته یه چیزی هم هستا، من تو مقطع لیسانس، دوتا همکلاسی پسر داشتم که عاشق خوشگل ترین دختر کلاسمون که چه عرض کنم، دانشگاه شده بودن، دو تا پسری که حتی ما پسرا به عنوان یک دوست با لیاقت قبولش نداشتیم چه برسه به یه دختر، این دوتا پسر هی مشروط میشدن، و مشروط شدنشون رو مینداختن گردن دختره که به اینا کم محلی میکنه! خوب تقصیر دختره چیه؟ چکار کنه که خوشگله و هر کی از راه میرسه عاشقش میشه؟ اگه واسه عشق شرط گذاشته بشه كه ديگه عشق نيس !!!! كسي رو كه دوست داشته باشم ،هميشه دوسش دارم حتي وقتي كه من رو دوست نداشته باشه !!! عاشقم بر همه عالم كه همه عالم از اوست !!! شما الان منو دوست دارین؟ عاشقي ديونه بازي ها ي مسخره اي داره كه دوست داشتن نداره وعاشقي چون منطق كمتر بكار رفته پس شرط و شروطش الكيه راستش مير حسين جان من شك دارم كاربر جديد باشي يه ذره مشكوك مي زني ممنون یعنی میگید اخراجی هستم و امکان داره این یوزر دومم باشه؟ فکر کنم اینجا از این مشکلا نداشته باشه، نه؟ به نظر من دوست داشتن ميتونه شرط داشته باشه. اونم نه هميشه. مثلا مادر معمولا هر اتفاقي بيفته بازم بچه شو دوست داره.ولي عشق نميشه شرط داشته باشه. معني عشق بين دختر و پسر، شيفتگي شهواني شديده به اضافه احساس صميميت. شيفتگي شهواني چيزي نيست كه كسي بتونه كنترلش كنه. چه برسه بخواد براش شرط بذاره. يه مثال ميخواستم بزنم. اينجا خانواده رد ميشه نميگم. خوب علاقه مادر به فرزندی، جز کدوم دسته میشه؟ داریوش جان میرحسین از کاربران خوب و قدیمی مهندسان هستن. مرسی ابوالفضل جان آدم عاقل عاشق نمیشه،مگر اینکه عاشق کسی بشه که بدونه اونم دوسش داره... وگرنه جور دیگه باشه یا هوسه یا حماقت بشری... و بالاخره نابودی خود آدم... مرسی، پس شمام به شرط گذاشتن واسه عاشقی اعتقاد دارید مرسي ابولفضل جان از تاريخ عضويتش متوجه شدم از اينكه ياداوري كردي ممنون :icon_gol: قدیمی مهندسان بودما نه اینجا 7 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این شرط و شروط تو مرحله اولیه شاید باشه ، بلاخره یه نفر با شرایط میخوانه که عشق پیش میاد .( البته عشق نه علاقه ، من در بودن عشق شک دارم ). ولی در ادامه که اجساسات بیشتر شد دیگه نمیشه شرط گذاشت . شرط گذاشتن یعنی هنوز اول راهه . 6 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی، پس شمام به شرط گذاشتن واسه عاشقی اعتقاد دارید عشق یک طرفه نه معنا داره نه ارزش داره باید عاقلانه عاشق شد! 7 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این شرط و شروط تو مرحله اولیه شاید باشه ، بلاخره یه نفر با شرایط میخوانه که عشق پیش میاد .( البته عشق نه علاقه ، من در بودن عشق شک دارم ).ولی در ادامه که اجساسات بیشتر شد دیگه نمیشه شرط گذاشت . شرط گذاشتن یعنی هنوز اول راهه . مرسی، من هنوز تو وجود عشق شک دارم، البته تکت توک میبینیم کسانی که واقعا عاشق همدیگه هستن، ولی خیلییی کم عشق یک طرفه نه معنا داره نه ارزش دارهباید عاقلانه عاشق شد! عقل و عشق؟ 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عقل و عشق؟ بله درسته اگه از اول عاقلانه تصمیم بگیریم صد در صد عاشق کسی میشیم که عاقلانه انتخابش کردیم و این میشه عشق عاقلانه که میشه گفت به احتمال صد در صد موفق خواهند بود... این میشه عشق نه هوس یا حماقت 7 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بله درستهاگه از اول عاقلانه تصمیم بگیریم صد در صد عاشق کسی میشیم که عاقلانه انتخابش کردیم و این میشه عشق عاقلانه که میشه گفت به احتمال صد در صد موفق خواهند بود... این میشه عشق نه هوس یا حماقت من خودم به این ایده خیلی موافقم، اگه ما کسی رو منطقی انتخاب کنیم، وهمانی باشد که دوست داشتیم، عاشقش هم میشویم! ولی این مرحله بعدی هستش، میشه همون اول شرط گذاشت؟ مثلا بگیم که اگه تو همانی باشی که من عاقلانه انتخابش کرده ام، عاشقت میشوم؟ 4 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی، من هنوز تو وجود عشق شک دارم، البته تک توک میبینیم کسانی که واقعا عاشق همدیگه هستن، ولی خیلییی کم شاهداز غیب رسید عشق 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده