.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میخواستم نظرتون رو در مورد سوالی که مدتهاست ذهن من رو به خودش مشغول کرده بدونم سن ازدواج! به نظرتون سن مناسب پسر و دختر برای ازدواج چند ساله؟ آیا اصلا ازدواج سنی داره یا بسته به تکامل و بلوغ فکری فرد داره؟ آیا مسایل مادی میتونن سن ازدواج رو تعیین کنن؟ آیا اگه سنتون 17 سال باشه و یک کیس مناسب جلو پاتون باشه، ازدواج میکنید؟ آیا اگه سنتون 37 سال باشه ، حاضرید با هرکسی ازدواج کنید؟ بعضی ها رو اطراف خودم میبینم که 30 35 یا حتی 40 ساله هست و هنوز ازدواج نکرده و معتقده کیس مناسب رو برا خودش پیدا نکرده و برعکس بعضی ها هم به ازدواج زود، قبل از 20 سال تن میدن که یکی از دلایلشون سروسامون گرفتن و به قولی آدم شدن هست. نظر شما چیه؟ پ.ن : هیچ خبری نیست، همه چی آرومه ، من چقد خوشحالم 25 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ و برعکس بعضی ها هم به ازدواج زود، قبل از 20 سال تن میدن که یکی از دلایلشون سروسامون گرفتن و به قولی آدم شدن هست. ادم باید اول ادم باشه بعد بره سراغ کیس مناسب بالاخره کیس مناسب هم صاحب داره تو خیابون ریخته نشده که بیان جمعش کنن کیس مناسب رو همنیجوری راحت نمیدن به کسی 16 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ادم باید اول ادم باشه بعد بره سراغ کیس مناسب بالاخره کیس مناسب هم صاحب داره تو خیابون ریخته نشده که بیان جمعش کنن کیس مناسب رو همنیجوری راحت نمیدن به کسی حرفتو به شدت قبول دارم ولی کم نیستن کسانی که به پسرشون میگن "بچه انقد واینستا سر کوچه ، برو زن بگیر آدم شی" اینم از واقعیت های جامعه ماست... 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سن ازدواج بستگی به بلوغ فکری و شرایط مالی شخص داره کسی که به بلوغ و رشد فکری کامل نرسیده باشه در تصمیم گیری ها دچار مشکل میشه و نمیتونه در لحظات حساس زندگی تصمیم درست بگیره ! کسی که شرایط مالی مناسب نداشته باشه هم بازم در زندگیش دچار مشکل میشه ! شرایط مالی مناسب منظور داشتن خونه و ماشین و ... نیست / منظورم داشتن شغل مناسب و اندکی پس انداز برای اداره ی زندگیه!چون هیچ جوانی در اول زندگیش وضع مالی چندان مناسبی نداره مگر این که ارث پدری بهش برسه ! سن مناسب برای ازدواج سنیه که شخص هم به بلوغ فکری رسیده باشه هم به شرایط مطلوب مالی 10 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حرفتو به شدت قبول دارمولی کم نیستن کسانی که به پسرشون میگن "بچه انقد واینستا سر کوچه ، برو زن بگیر آدم شی" اینم از واقعیت های جامعه ماست... خب باید ببینی اینایی که چنین حرفی میزنن از چه طبقه ای هستن سطح فرهنگی سطح سواد و... مطمئنا کسی که وضع و اوضاع جامعه امروز رو می بینه همچنین به وضعیت فرزند خودش واقع بینانه نیگا می کنه هیچوقت چنین حرفی نمیزنه 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سن ازدواج بستگی به بلوغ فکری و شرایط مالی شخص داره کسی که به بلوغ و رشد فکری کامل نرسیده باشه در تصمیم گیری ها دچار مشکل میشه و نمیتونه در لحظات حساس زندگی تصمیم درست بگیره ! کسی که شرایط مالی مناسب نداشته باشه هم بازم در زندگیش دچار مشکل میشه ! شرایط مالی مناسب منظور داشتن خونه و ماشین و ... نیست / منظورم داشتن شغل مناسب و اندکی پس انداز برای اداره ی زندگیه!چون هیچ جوانی در اول زندگیش وضع مالی چندان مناسبی نداره مگر این که ارث پدری بهش برسه ! سن مناسب برای ازدواج سنیه که شخص هم به بلوغ فکری رسیده باشه هم به شرایط مطلوب مالی جوابت کاملا منطقی بود 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظرتون سن مناسب پسر و دختر برای ازدواج چند ساله؟ آیا اصلا ازدواج سنی داره یا بسته به تکامل و بلوغ فکری فرد داره؟ آیا مسایل مادی میتونن سن ازدواج رو تعیین کنن؟ نمیشه سن خاصی گذاشت و بگی حتما باید اون زمان ازدواج کرد؛باید به بلوغ فکری و این چیزا برسن دیگه، در مورد مسائل مادی امروزه به نظر من 120% مهمه,حالا هرچقدم میخوان عاشق هم باشن،بعد از یه سال عاشقی از سرشون میپره و به حقیقت زندگیشون میرسن،نمیشه که طرف هیچی نداشته باشه بره یکی رو هم سربار خودش کنه نمونه: داداش من میگفت:تا خونه و ماشین و کار نداشته باشم ازدواج نمیکنم(حرف 22سالگیش) و خب پارسال که 30سالش شد ازدواج کرد،البته به همه اون چیزایی که میخواست رسیده بود وگرنه بازهم ازدواج نمیکرد! اگر از من میپرسی من به عشق و علاقه و این چیزا اعتقادی ندارم و فقط میخوام طرفم ملاک هایی که میخوام رو اگر کامل نداشته باشه حداقل بتونه یه مقدارش رو برآورده کنه! آیا اگه سنتون 17 سال باشه و یک کیس مناسب جلو پاتون باشه، ازدواج میکنید؟ آیا اگه سنتون 37 سال باشه ، حاضرید با هرکسی ازدواج کنید؟ متاسفانه نه بعضی ها رو اطراف خودم میبینم که 30 یا35 حتی 40 ساله هست و هنوز ازدواج نکرده و معتقده کیس مناسب رو برا خودش پیدا نکرده و برعکس بعضی ها هم به ازدواج زود، قبل از 20 سال تن میدن که یکی از دلایلشون سروسامون گرفتن و به قولی آدم شدن هست. نظر شما چیه؟ اونایی که سنشون میره بالا کلا زندگی رو واسه خودشون یه طور دیگه معنی میکنن،و نمیخوان به قول خودشون بدبخت بشن واسه همین حاضر نیستن با هر کسی ازدواج کنن،اینطوری میشه که ملاک هاشون برای تصمیم گیری خیلی سخت میشه و کلا خیلی خیلی به سختی ازدواج میکنن و در آخر وقتی که مزدوج میشن شاید بخاطر اینه که بهشون میگن پیر میشین و ... و باز هم از ته دل راضی نیستن(نمونه اش پسر خاله من که بخاطری که بهش میگفتن داری پیر میشی ازدواج کرد ولی شانسش زنش خیلی خوبه:icon_pf (34):) خب برای سن زیر 20 و قضیه آدم شدن نظر من اینه: مثلا پسره میره وا میسته سر کوچه و انجام حرکاته ... مامانش بهش میگه بیا برو زن بگیر آدم بشی؛بعد میرن یه دختر رو بدبخت میکنن 6 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سن مـشخصي نداره ... هر وخ كه ديگه از زندگي مجردي نشه لذت برد ! (هر وخ كه مغز خر بخورم! ) 9 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سن مـشخصي نداره ... هر وخ كه ديگه از زندگي مجردي نشه لذت برد ! (هر وخ كه مغز خر بخورم! ) اینم یه دیدگاهیه واسه خودش 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مونه اش پسر خاله من که بخاطری که بهش میگفتن داری پیر میشی ازدواج کرد ولی شانسش زنش خیلی خوبه) حالا زنش خوبه تو چرا ناراحتی؟:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظرم باید هر دو طرف به یه پختگی رسیده باشن برای دختر بعد از 24- 25 برای پسر هم 29-30 به نظر اینکه میگن من یکی سراغ دارم 17 سالشه ولی اندازه 30 ساله میفهمه اصلا همچین چیزی نیست شاید عاقل تر از هم سنای خودش باشه ولی هیچ وقت تجربه و پختگی یه ادم حتی 25 ساله رو هم نداره ...یه چیزایی هست که شاید تئوری بدونی که اشتباهه ولی وقتی پای عمل میرسه تا نتیجشو بر حسب تجربه ندیده باشی نمیتونی درست عمل کنی 12 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سن مـشخصي نداره ... هر وخ كه ديگه از زندگي مجردي نشه لذت برد ! (هر وخ كه مغز خر بخورم! ) منم همین نظرو دارم آدم وقتی خ ...ر شد باید زن بگیره خدایا هیچ وقت خرمان نکن (از متاهلین عزیز حاضر در این انجمن معذرت می خوام بهشون بر نخوره حقیت تلخه) 6 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا زنش خوبه تو چرا ناراحتی؟:4chsmu1: من بسیار خرسندم(منظورم اون شانس بود که من ندارم) 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سن مهم نیست. عقل و شعور مهمه. یکی می بینی 28-9 سالشه اندازهی یه بچه ی دوساله شعور نداره. یکی می بینی 20 سالشه اندازه ی 10 تا آدم 30 ساله می فهمه! 9 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میخواستم نظرتون رو در مورد سوالی که مدتهاست ذهن من رو به خودش مشغول کرده بدونم سن ازدواج! 1- به نظرتون سن مناسب پسر و دختر برای ازدواج چند ساله؟ 2-آیا اصلا ازدواج سنی داره یا بسته به تکامل و بلوغ فکری فرد داره؟ 3-آیا مسایل مادی میتونن سن ازدواج رو تعیین کنن؟ 4-آیا اگه سنتون 17 سال باشه و یک کیس مناسب جلو پاتون باشه، ازدواج میکنید؟ 5-آیا اگه سنتون 37 سال باشه ، حاضرید با هرکسی ازدواج کنید؟ بعضی ها رو اطراف خودم میبینم که 30 35 یا حتی 40 ساله هست و هنوز ازدواج نکرده و معتقده کیس مناسب رو برا خودش پیدا نکرده و برعکس بعضی ها هم به ازدواج زود، قبل از 20 سال تن میدن که یکی از دلایلشون سروسامون گرفتن و به قولی آدم شدن هست. نظر شما چیه؟ پ.ن : هیچ خبری نیست، همه چی آرومه ، من چقد خوشحالم با اجازه بزرگترا ...چیه؟ :w963:با اجازه بزرگترها مطلب را آغاز میکنم 1-به نظر بنده ازدواج زیر 20 برای دختر و 25 برای پسر بسیار مسخره و خطرناک هست علتش هم نا پخته بودن هست چون شاید به بلوغ جسمی و عقلی رسیده باشن ولی از نظر بلوغ اجتماعی هنوز کاملا بیریف نشدن 2- همونطور که گفتم بسته به بلوغ فکری اجتماعی اقتصادی و ... داره شاید مورد استثنایی مثلا یه پسر 22 ساله باشه به همه ی اینا رسیده باشه ولی عموما اینطوری نیست اما دیگه هر چیز و هر کاری واسه خودش سن مناسب داره یه پسر 15 ساله دبیرستانی:mrsbeasley: اگه بگه زن میخوام مگه میشه زنش داد؟ پس ازدواجم سن داره واسه خودش منتها یه سن خاص نه یه رینج سنی خاص داره که بستگی داره به طرف 3-صد در صد ازدواج استقلال اقتصادی (که میشه به نام بلوغ اقتصادی هم آورد ) هم لازم داره مسلما کسی که به بلوغ اقتصادی و اون استقلال لازم نرسیده نباید ازدواج کنه و دستش تو جیب ننه باباش باشه 4-با اجازه بزرگترها نخیر ینی اونموقع اگر خودمم میخواستم مامانم اینا نمیذاشتن و کاملا حق هم داشتن بچه 17 ساله و چه به این غلطا بره درسشو بخونه :brodkavelarg:همینه دیگه تا به روشون میخندی پر رو میشن از صبح تا شب بابای بد بختش داره کار میکنه این بره پی درسش میخواد واسه من عروسی کنه پدرسوخته:brodkavelarg:اه اعصاب نمیذارن این بچه ها واسه آدم که:smiley (18): 5-نه چون هرگز ازدواج نکردن بهتر از ازدواج با هر ننه قمر گورخری که 2 روز بعد موجبات طلاق رو فراهم بیاریم ولی بی شوخی هر چی واسه خودش سن داره ازدواجم احتیاج داره که طرف به درک کامل از اطراف و درون خودش برسه درسته هر آدمی باید ازدواج کنه تا کامل بشه ولی از حول هلیم در دیگ افتادن هم خوب نیست بعضیا هم دوست دارن همون چیزیرو که در ذهنشون هست پیدا کنند واسه همین میگن هنوز کیس مورد نظرشون رو پیدا نکردن اونارو هم خیلیا مورد سرزنش قرار میدن که چرا حساسید و دارید از اونور بوم میفتید ولی من تشویقشون میکنم چون اونجور آدما اگه به زور ازدواج کنن کارشون به طلاق میکشه اونا خودشونو میشناسن و میدونن که آدمای حساسی هستن بنابراین دنبال شخص دلخواهشون میگردن و به جای ازدواج و شکست پشتش ، مجرد بودن رو ترجیح میدن 8 لینک به دیدگاه
hossein_power85 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان . به نظر من .... ادم باید به چند تا بلوغ (بلوغ جسمی، بلوغ عقلی ، بلوغ مالی ، بلوغ شخصیتی و ... ) برسه . در ثانی باید هدف از ازدواج تبیین بشه / خیلی ها تو سن پایین ازدواج میکنند مشکل هم دارند ولی از طرفی خیلی از مشکلات اجتماعی براشون پیش نمیاد . باید سبک و سنگین کرد . 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظرتون سن مناسب پسر و دختر برای ازدواج چند ساله؟ پسر 30 اینورا دختر 27 28 (فرض میکنیم پسر 30 ساله شاغله و درسشم تموم شده) آیا اصلا ازدواج سنی داره یا بسته به تکامل و بلوغ فکری فرد داره؟ فلسفی نگاه نکنیم به سنم ربط داره دیگه 40 سالم شد مگه مریضم یکی رو بیارم به جونم غر بزنه ادم جوونه ازدواج کنه که بره باهاش بگرده بخنده دعوا کنه(:banel_smiley_52:) آیا مسایل مادی میتونن سن ازدواج رو تعیین کنن؟ اگه نبود نصف بچه های اینجا متاهل بودن که آیا اگه سنتون 17 سال باشه و یک کیس مناسب جلو پاتون باشه، ازدواج میکنید؟ الان که نیست نخیر کیسش بود خانواده نزاشتن ][/b]آیا اگه سنتون 37 سال باشه ، حاضرید با هرکسی ازدواج کنید؟] نخیرم دیگه اونوقت که باید میبود نبود الان میخوام چیکار [ بعضی ها رو اطراف خودم میبینم که 30 35 یا حتی 40 ساله هست و هنوز ازدواج نکرده و معتقده کیس مناسب رو برا خودش پیدا نکرده و برعکس بعضی ها هم به ازدواج زود، قبل از 20 سال تن میدن که یکی از دلایلشون سروسامون گرفتن و به قولی آدم شدن هست. نظر شما چیه؟ قبول کن بعضیا دوس دارن ازدواج کنن اما میترسن اینجا خونواده باید هلش بده دیگه پ.ن : هیچ خبری نیست، همه چی آرومه ، من چقد خوشحالم امتحان نزدیکه من چقد خوشحالم:banel_smiley_52: 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سن ازدواج وقتی که احساس کنی به زن احتیاج داری و توانایی مالی و احساسیش رو هم داری وگرنه نمیشه گفت 20 یا 30 یا 40 سالگی سن ازدواج هست 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بنظر من آدم باید از نظر عقلی رشد کنه چون جسمی که زود شد میکنه بعد توان مالی حالا یکی از 20 سالگی هم عقلش کامله هم توان مادی داره پس اشکالی نداره که ازدواج کنه ولی یکی تا 35 سالگی هم عاقل نیس و توان مادی هم نداره این آقا باید صبر کنه عقل مبارک به رشد کافی برسه بعد آستینش و بزنه بالا این موضوع در مورد خانوم ها هم صدق میکنه 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میخواستم نظرتون رو در مورد سوالی که مدتهاست ذهن من رو به خودش مشغول کرده بدونم سن ازدواج! به نظرتون سن مناسب پسر و دختر برای ازدواج چند ساله؟ به نظر من دختر 23 یا 24 پسر هم 29 یا 30:w16: آیا اصلا ازدواج سنی داره یا بسته به تکامل و بلوغ فکری فرد داره؟ اینم بستگی به شریاط داره بلوغ فکری مهمترین مسئلست آیا مسایل مادی میتونن سن ازدواج رو تعیین کنن؟ دقیقا همینه آیا اگه سنتون 17 سال باشه و یک کیس مناسب جلو پاتون باشه، ازدواج میکنید؟ همین سنی بودم خوب مزدوج شدم :girl_blush2: آیا اگه سنتون 37 سال باشه ، حاضرید با هرکسی ازدواج کنید؟ نه خیلی سخت گیر میشدم :167: بعضی ها رو اطراف خودم میبینم که 30 35 یا حتی 40 ساله هست و هنوز ازدواج نکرده و معتقده کیس مناسب رو برا خودش پیدا نکرده و برعکس بعضی ها هم به ازدواج زود، قبل از 20 سال تن میدن که یکی از دلایلشون سروسامون گرفتن و به قولی آدم شدن هست. نظر شما چیه؟ هردوتاش درست نیست تو سن کم توقعت از زندگی خیلی کمه چون تجربه لازمو نداری وقتی سنتم بالا رفت اینقدر تو دوروبرت آدم موفق و ناموفق دیدی که چشت ترس برداشته پ.ن : هیچ خبری نیست، همه چی آرومه ، من چقد خوشحالم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده