رفتن به مطلب

ای زن از امثال شکلیلا به تو اینگونه خطاب است..... ارزنده ترین زینت زن حفظ شعور است

سارا-افشار

ارسال های توصیه شده

حالا که بحث زیبایی ظاهر و باطن تو تاپیک همسایه شد گفتم یادی از خانوم شکیلا بکنم کسی که به شخصه خیلی بهش به هنرش و مهم تر از همه به عفت و پاکدامنی و قدرت بالای شخصیتش احترام قایلم و تا الان هم هیچ مورد منفی تو شخصیت و زندگی ایشون نشنیدم و نخوندم

یه زن به تمام معنی با تموم ظرافتهای زنانه و درعین حال تسخیر نشدنی و متین

کمتر هنرمندی بوده که هم صورت و هم صدای زیبا داشته باشه و تو دنیای گرگهای فاسد هنری دوام اورده باشه ولی ایشون نشون دادن لازم نیس گونی به سرت باشه یا نقاب به صورت

لازم نیس حتما حجاب داشته باشی و تو پستوخونه باشی تا درامان باشی می تونی اصلا لابلای گرگا زندگی کنی بدون اینکه بهت غلبه کنن

کاش جامعه ما طوری بود که چنین شخصیت های واقعی بین خانوما تبلیغ میشد تا ...........

وقتی چنین شخصیت هایی رو می بینم بیشتر به حجاب عقل ایمان میارم

راستی میگن اصالت اینو میگنا

• Like 23
لینک به دیدگاه

نه موافقم ونه مخالف

یه مثال ویا یه مثال نقض برای رد یا قبول یک موضوع کافی نیست

خیلی از خانومها تو ایتالیا با اون همه به اصطلاح فساد حجاب دارند وحتی حسرت اینکه چرا نباید مانند دیگران ازادانهوبا لباس ازادتر در جامعه حاضر شوند ندارند

حجاب از اعتقاد سرچشمه میگیره (بحثم این نیست که اعتقاد مثبتی است یا منفی)به نظر هرکسی ارزش بیاد بهش عمل میکنه وگرنه نه

ولی اینگونه نتیجه گیری به نظر بنده زیاد مناسب نیست

امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم فقط نظرمو گفتم

موفق باشید:icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه
حالا که بحث زیبایی ظاهر و باطن تو تاپیک همسایه شد گفتم یادی از خانوم شکیلا بکنم کسی که به شخصه خیلی بهش به هنرش و مهم تر از همه به عفت و پاکدامنی و قدرت بالای شخصیتش احترام قایلم و تا الان هم هیچ مورد منفی تو شخصیت و زندگی ایشون نشنیدم و نخوندم

یه زن به تمام معنی با تموم ظرافتهای زنانه و درعین حال تسخیر نشدنی و متین

کمتر هنرمندی بوده که هم صورت و هم صدای زیبا داشته باشه و تو دنیای گرگهای فاسد هنری دوام اورده باشه ولی ایشون نشون دادن لازم نیس گونی به سرت باشه یا نقاب به صورت

لازم نیس حتما حجاب داشته باشی و تو پستوخونه باشی تا درامان باشی می تونی اصلا لابلای گرگا زندگی کنی بدون اینکه بهت غلبه کنن

کاش جامعه ما طوری بود که چنین شخصیت های واقعی بین خانوما تبلیغ میشد تا ...........

دقيقا مثه گـــاگـــا ! :whistle: :icon_redface:

• Like 7
لینک به دیدگاه
کم مونده با چادر بیاد رو سن:ws3:

دقیقا نمیدونم کیه ولی یه بار بچه ها تو همین نواندیشان عکسو گذاشته بودن هم خیلی زشت بود هم به نظر خانوم بی تربیتی بود

خواهشا اینو با شکیلای من مقایسه نکنید:banel_smiley_4:

• Like 8
لینک به دیدگاه
دقیقا نمیدونم کیه ولی یه بار بچه ها تو همین نواندیشان عکسو گذاشته بودن هم خیلی زشت بود هم به نظر خانوم بی تربیتی بود

خواهشا اینو با شکیلای من مقایسه نکنید:banel_smiley_4:

تو موو بینی و شادی پیچش مو! :banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

به نظر من آزادی جزو حقوق ابتدایی هر انسانی باید باشه یکی دوست داره هر ننه قمر انتری بهش نگاه بد داشته باشه و خودشو مثل عروسک خیمه شب بازی و یک کنیزک ج...ی برای مردا در بیاره ،یکی میخواد کمال و شخصیتش رو حفظ کنه و پا به پای یک مرد با غرور و افتخار و بدون زینت اضافی که موجب جلب توجه بشه برای جامعش مفید باشه یکیم میخواد برده و تو سری خور مردا باشه و بره زیر پتو و مثل جغد خودش رو از نظرها پنهان کنه

زن در هر دو مورد اول و سوم خودش رو بازیچه دست کرده چه برای فاسدان و چه برای مردان با عقیده مرد سالار و عقب مانده هایی که هنوز تفکر 1400 سال پیش رو دارن

قبلا گفتم بازم میگم یه زن به اندازه کافی برتری و زیبایی داره و دلیل برای نمایش گذاشتنش برای افراد سودجو وهمچنین دلیلی برای کناره گیری به خاطر جو گیر شدن بعضیای دیگه نداره و چرا وقتی دریک مهمانی مردها کت و شلوار بر تن دارن یه زن بیاد با نیم متر پارچه خودشو بپوشونه ؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

ولی ایشون نشون دادن لازم نیس گونی به سرت باشه یا نقاب به صورت

هر کسی عقیده خودشو داره و نمیتونه به خاطر نظر شخصیش ظاهر دیگران رو به سخره بگیره .

بله خانوم شکیلا شاید به اسلام اعتقاد نداشته باشه ولی حیای یک زن ایرانی رو هیچ وقت فراموش نکرده . (حجاب بدون حیا ارزش نداره ) .

خیلیها به ارزش حجاب پی بردند و با علاقه حجاب دارند . خیلی ها هم به زور .... .

و سالم موندن تو محیط فاسد خیلی سخت تره .

یه سری به تاریخ قبل از اسلام ایران بزنید و نحوه حجاب وپوشش مردان و زنان رو بررسی کنید تا بفهمید چه آوردیم بر سر فرهنگ این ملت ................

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...