hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من نه گفتن رو یاد گرفتم 8 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظر من نو انديشان غربال شده ي كاربراي باشگاه بود كسايي كه دنبال فضايي براي آزادانديشي ميگشتن و خوشبختانه اين فضا اينجا محيا شد ، خوب گوش دادن به عقايد ديگران بزرگترين چيزي بود كه من تو اين مدت فعاليتم در نوانديشان ياد گرفتم. 15 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم خیلی چیزا یاد گرفتم و خیلی هم تجربه به دست اوردم دوستای خیلی زیادی به دست اوردم شادتر از قبل شدم چقدر عقاید جالب دیدم بعضیاشو دوست داشتم و بهشون فکر کردم بعضیاشم نپسندیدم و از کنارشون فقط گذشتم ذهنم و دیدم هم به بعضی چیزا خیلی تغییر کرد چشمم روی بعضی واقعیتها باز شد 15 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با درود ... برای من شاید یکی از مهمتریناش رابطه با کسایی بوده که تو دنیای واقعی اصلا نمیتونستم باشون رابطه برقرار کنم ( اختلاف سنی ) ... و همین روابط باعث شد یه سری دوست هایی پیدا کنم که اولا دیدم رو باز تر کردن و از حالت تک بعدی کمی اومدم بیرون ... همچنیین خیلی بم تو یه سری مسائل کمک کردند که امیدوارم به موقعش جبران کنم .. در کل میتونم بگم رو شخصیت من خیلی اثر داشته ... با سپاس ... 11 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سودش اینه که با نظرات مردم بیشتر آشنا میشم و میفهمم در چه جامعه ای با افرادی با چه سطح فکری زندگی میکنم (در گفت و گوی آزاد ) چندین قطره از دریای علم بر اطلاعاتم افزوده میشود(در تالارهای علمی) میتونم یه جورایی با اطلاعاتی که میدم به درد بخور باشم آدم میتونه با نظر دادن در گفت و گوی آزاد افکارش رو به اشتراک بذاره و مطالب و مجهولات درونی ذهنش رو که هیچوقت نمیتونه در جامعه حقیقی بیان کنه اینجا رو کنه ضرر هم کم نداشته قبل از نواندیشان من به جز واسه تحقیق و در موارد ویژه اینترنت نمی اومدم ولی یه مدت به شدت معتاد شدم و آدم از درس و دانشگا میفته اما سعی کردم کمی دور شم و خوشبختانه شدم ضرر دیگه اینه که خیلیا مطالب بی منبع و سند رو میخونن و باور میکنن ضرر دیگه اینه که یه عده آدم هستن که همیشه میخوان به جای بحث نظرشون رو تحمیل کنن و اگه کسی باهاشون مخالف باشه بهش با بی ادبی توهین میکنن و اصلا اینجور آدما از نظر من از اصول بحث هیچی سرشون نمیشه برخورد با چنین آدمایی منو عصبی میکنه 10 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زیاد تاثیر داشته و مهمترینش این بوده که سعی کنم سطحی فکر نکنم 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوستان بسيار خوبي پيدا کنم...کسايي رو بينم که خوب ميفهمند و اطلاعات زيادي دارند...بيشتر فکر کنم...تحملم بيشتر بشه!!! 12 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :Welcome1::w13::icon_pf (10)::w73::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon::bigbed::ws53::w16: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب زیاد تاثیر داشته نمیشه منکرش شد اول که معتاد شدم:banel_smiley_52: دوم دوستای خوبی پیدا کردم که واقعا دو روز نبینمشون دلم بد جور تنگ میشه سوم فهمیدم دنیای رنگییه به هر کسی نمیشه اعتماد کرد و البته ضربه هم خوردم:icon_pf (34): چهارم انتقال و رد و بدل کردن نظرات بود که خیلی راحت تونستن انجام بدم و تاثیرش هم دنیای واقعی برام داشت 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی چیزا یاد گرفتم با خیلیا اشنا شدم فقط بدیش اینه که دیکه نمیتونم ازش دل بکنم اخه دوس دارن هر روز با بچه ها گپ بزنم 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من نمیتونم بگم از نواندیشان چی یاد گرفتم. چون همش 2 ماهه که دارم فعالیت میکنم که محدود به تالار آزاد بوده. تو این دو ماه هم با تنشی روبرو نشدم. ولی بزرگترین تاثیری که فضای مجازی روی من گذاشته افزایش صبر و حوصله ام بوده. من در دنیای واقعی مخالفینم رو بدون صرف وقت و هزینه به سرعت سرکوب میکردم. ولی اینجا یاد گرفتم با آرامش به حرفهاش گوش کنم و براش حرف بزنم. این باعث شد این روحیه آروم به دنیای واقعی من هم وارد بشه. الان خیلی آرومتر از قبل به نظر میرسم. فواید زیادی هم داشته. از دوستان چیزای خوبی یاد گرفتم و سعی میکنم در آینده مفید باشم تو این انجمن. 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من نمیتونم بگم از نواندیشان چی یاد گرفتم. چون همش 2 ماهه که دارم فعالیت میکنم که محدود به تالار آزاد بوده. تو این دو ماه هم با تنشی روبرو نشدم. ولی بزرگترین تاثیری که فضای مجازی روی من گذاشته افزایش صبر و حوصله ام بوده. من در دنیای واقعی مخالفینم رو بدون صرف وقت و هزینه به سرعت سرکوب میکردم. ولی اینجا یاد گرفتم با آرامش به حرفهاش گوش کنم و براش حرف بزنم. این باعث شد این روحیه آروم به دنیای واقعی من هم وارد بشه. الان خیلی آرومتر از قبل به نظر میرسم. فواید زیادی هم داشته. از دوستان چیزای خوبی یاد گرفتم و سعی میکنم در آینده مفید باشم تو این انجمن. چون مدیراش گلن تنش ندیدی:ws3: 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چون مدیراش گلن تنش ندیدی:ws3: شقی و وحید در حال ماهیگیری از آب گلالود. 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه بخوام بگم باعث و بانیش که شقی بود اومدم اونم تو یه مرحله بودم که حسابی قاطی کرده بودم اولاش زیاد خوشم نمیومد بعد کم کم دوستایی خوبی پیدا کردم الانم که دیگه......:icon_pf (34):معتاد شدم خوش باشم ناراحت باشم اینجا آرومم میکنه سطح فکرمم کمی عوض شده 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه بخوام بگمباعث و بانیش که شقی بود اومدم اونم تو یه مرحله بودم که حسابی قاطی کرده بودم اولاش زیاد خوشم نمیومد بعد کم کم دوستایی خوبی پیدا کردم الانم که دیگه......:icon_pf (34):معتاد شدم خوش باشم ناراحت باشم اینجا آرومم میکنه سطح فکرمم کمی عوض شده اینا رو به شوهرت بگو که بخاطر معتاد شدنت من و لعنت میکنه:w00: معتاد برو به زندگیت برس 2 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فكر كنم اولين چيزي كه بعد روشن كردن سيستم و وارد شدن به نت بهش فكر ميكنم انجمن باشه شايد نديدن دوستان هم مزيت هايي داشته باشه هم كمبود ها ولي شايد قشنگيش به نديدن اون كسيه كه از نوشتنش سر شوق مياي و تو خيالت به اين فكر ميكني كه اين دوست چه شكليه با اين افكار در كل از اين كه عقيده ها متفاوته و افراد در صورت مخالفت و موافق بودن تعرضي وجود نداره حالا اونم ناچيز بوده كه حل شده و افراد به صورت رايگان از معلومات يكديگر استفاده ميكنند 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده