سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از بیل گیتس پرسیدن از تو ثروتمند تر هم هست؟در جواب گفت ...بله فقط یک نفر. پرسیدن کی؟ در جواب گفت سالها پیش زمانی که از اداره اخراج شدم و تازه اندیشه ی طراحی مایکروسافت و تو ذهنم پی ریزی می کردم،در فرودگاهی درنیویورک قبل از پرواز چشمم به این نشریه ها و روزنامه ها افتاد. از تیتر یک روزنامه خیلی خوشم اومد،دست کردم توی جیبم که روزنامه رو بخرم دیدم که پول خورد ندارم و اومدم منصرف بشم که دیدم یک پسر بچه سیاه پوست روزنامه فروش وقتی این نگاه پر توجه من و دید گفت این روزنامه مال خودت بخشیدمش به خودت بردار برای خودت. گفتم آخه من پول خورد ندارم گفت برای خودت بخشیدمش برای خودت. سه ماه بعد بر حسب تصادف توی همون فرودگاه و همون سالن پرواز چشمم به یه مجله خورد دست کردم تو جیبم باز دیدم پول خورد ندارم باز همون بچه بهم گفت این مجله رو بردار برا خودت ،گفتم پسرجون چند وقت پیش یه روزنامه بهم بخشیدی.هرکسی میاداینجا دچار این مسئله میشه بهش میبخشی؟!پسره گفت آره من دلم میخواد ببخشم از سود خودمه که میبخشم به قدری این جمله و نگاه پسر تو ذهن من مونده که خدایا این برمبنای چه احساسی اینا رو میگه. زمانی که به اوج قدرت رسیدم تصمیم گرفتم این فرد و پیدا کنم و جبران گذشته رو بکنمگروهی تشکیل دادم بعد از 19 سال گفتم که برید و اونی که در فلان فرودگاه روزنامه میفروخت و پیدا کنید.یک ماه و نیم مطالعه کردند و متوجه شدند یک فرد سیاه پوسته که الان دربان یک سالن تئاتره. خلاصه دعوتش کردن اداره. ازش پرسیدم من و میشناسی. گفت بله، جناب عالی آقای بیلگیتس معروفید که دنیا میشناسدتون. سالها پیش زمانی که تو پسر بچه بودی و روزنامه میفروختی من یه همچین صحنه ای از تو دیدم گفت که طبیعیه. این حس و حال خودم بودگفتم میدونی چه کارت دارم، میخوام اون محبتی که به من کردی و جبران کنمگفت که چطوری؟گفتم هر چیزی که بخوای بهت میدم(خود بیلگیتس میگه خود این جوونه مرتب میخندید وقتی با من صحبت میکرد)پسره سیاه پوست گفت هر چی بخوام بهم میدی؟گفتم هرچی که بخوایگفت هر چی بخوام؟گفتم آره هر چی که بخوای بهت میدممن به 50 کشور افریقایی وام دادم به اندازه تمام اونا به تو میبخشمگفت آقای بیل گیتس نمیتونی جبران کنیپرسیدم واسه چی نمیتونم جبران کنم؟پسره سیاه پوست گفت که :فرق من با تو در اینه که من در اوج نداشتنم به توبخشیدم ولی تو تو اوج داشتنت میخوای به من ببخشی و این چیزی رو جبران نمیکنه بیل گیتس میگه همواره احساس میکنم ثروتمند تر از من کسی نیست جز این جوان 32 ساله سیاه پوست ... 19 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سارا جان داستان جالبی بود.اما فکر میکنم بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داشته باشه تا اینکه واقعی باشه 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سارا جان داستان جالبی بود.اما فکر میکنم بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داشته باشه تا اینکه واقعی باشه اکشال نداره مهم اینکه درس بگیریم 1 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ و باز هم دست های پینه بسته روستاییان مظلوم نه!:icon_pf (34):و باز هم!دستهای صهونیزم جهانی به همراه استکبار جهانی اوباما ال خلیفه از پشت پرده نمایان شد!تحریف واقعه این بیل گیتس هی داره روزنامه مفتی میگیره یا این با قبلی که یه بچه مسلمان رو سرکیسه کرده بود فرق داره یا این که تکراریه:w00:لطفا واژه مسلمان رو اضافه کنید وگرنه وعده دیدار ما فرودگاه شهرمون برای اعزام به بحرین 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درسته سارا جان.راستی دلم واست تنگ شده آره منم قبلا شنیده بودم که مسلمان هست طرف. 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میتونید توی عمرتون یک بار تمام دارایی هاتون رو ببخشید؟ حالا کسی بوده که این کارو دو سه بار در طول عمرش کرده. 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میتونید توی عمرتون یک بار تمام دارایی هاتون رو ببخشید؟حالا کسی بوده که این کارو دو سه بار در طول عمرش کرده. کاری نداره که میخوای متوجه بشی یه تاپیک در موردش بزن! همه میان و میگن ما میبخشیم، چنین میکنیم ، چنان میکنیم چنتا شعار هم پشت سرش میدن و از هم تشکر میکنن و میرن دنبال کارشون به این حرفها هیچوقت نمیشه در مورد دیگران و عملکردشون قضاوت کرد از حرف تا عمل فاصله زیادی هست 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به این حرفها هیچوقت نمیشه در مورد دیگران و عملکردشون قضاوت کرد از حرف تا عمل فاصله زیادی هست دخیخا منم منظورم عمل بود. کسی لازم نیست جوابی بده. گفتم که دوستان توی تنهاییشون فک کنن و ببینن واقعا توان انجام چینی کاری دارن یا نه. برای اینکه خودشونو بشناسن. اینو بدونین کسی که چینی کند لب نمیگساید که چنین کرده است. 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دخیخامنم منظورم عمل بود. کسی لازم نیست جوابی بده. گفتم که دوستان توی تنهاییشون فک کنن و ببینن واقعا توان انجام چینی کاری دارن یا نه. برای اینکه خودشونو بشناسن. اینو بدونین کسی که چینی کند لب نمیگساید که چنین کرده است. انانکه غنی ترن محتاج ترن من وقتی خودمو جای پسر میزارم می بینم اره اینکارو می کنم ولی وقتی تو ذهنم خودمو جای بیل گیتس می زارم اینکه یکی بهم بگه همه دارایی تو بده نه محاله خیلی فرق داره کل دارایی من یک بسته روزنامه باشه یا چندین میلیارد دلار ! 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ انانکه غنی ترن محتاج ترن من وقتی خودمو جای پسر میزارم می بینم اره اینکارو می کنم ولی وقتی تو ذهنم خودمو جای بیل گیتس می زارم اینکه یکی بهم بگه همه دارایی تو بده نه محاله خیلی فرق داره کل دارایی من یک بسته روزنامه باشه یا چندین میلیارد دلار ! شاید فرقش اینجاست که مال و ثروت وابستگی میاره اما حس میکنم اگه کسی به اون حد از سخاوت و عظمت برسه که بتونه همه داراییشو ببخشه و فقط لباس تنشو نگه داره دیگه فرقی نمیکنه که ثروتش چقدر باشه. اگه میخواین به اون چیزی گه گفتم پیش خودتون فکر کنین دقیقا شرایط خودتونو نگاه کنین بعدش قضاوت کنین که چه میکردین. سر خدومونو که نمیتونیم کلاه بزاریم. شاید هرگز به این اوج نرسیم اما خب اگه این اوج را مقصد بدانیم شاید در این راهی قدمی برداریم. 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی متن جالبی بود خیلی جالبه وقتی چیزی نداری ببخشی دل بزرگی میخوادا:Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شاید فرقش اینجاست که مال و ثروت وابستگی میارهاما حس میکنم اگه کسی به اون حد از سخاوت و عظمت برسه که بتونه همه داراییشو ببخشه و فقط لباس تنشو نگه داره دیگه فرقی نمیکنه که ثروتش چقدر باشه. اگه میخواین به اون چیزی گه گفتم پیش خودتون فکر کنین دقیقا شرایط خودتونو نگاه کنین بعدش قضاوت کنین که چه میکردین. سر خدومونو که نمیتونیم کلاه بزاریم. شاید هرگز به این اوج نرسیم اما خب اگه این اوج را مقصد بدانیم شاید در این راهی قدمی برداریم. داداش شیخی میخوام از نگاه تو جواب بدم تو اخلاقیات تو عرفان تو دین هیچ کسی نمی تونه به اون حدی که شما اشاره کردی برسه اونم یه شبه مگه اینکه : مگه اینکه ما دوحالت داره یکیش در اثر یه رخدادی که تو ذهن و روحیه فرد انقلاب روحی و فکری ایجاد کنه طوری که حس کنه واقعا یه چیزی یا چیزایی تو وجودش تغییر کرده دومیش هم اینکه دراثر ریاضیت و خودسازی و گذروندن اون هفت مرحله عرفانی و خودسازی بهش برسه البته هر دوی اینا نیاز به مراقبت داره یعنی هیچ کسی تو دنیا نمی تونه ادعا کنه الان پاکه و انسان، دوماه بعد، چن سال دیگه هم انسانیتشو حفظ کرده (اینو درحدیه نظریه می تونم به دنیای علوم انسانی ارایه بدم ) 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الان بیلگیتس تو جهان از لحاظ دارایی سومه !!! تقریبا 4-5 سال میشه دیگه اول نیست اول یه مبل ساز دانمارکی دوم یه تاجر مکزیکی سوم هم بیلی 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ داداش شیخی میخوام از نگاه تو جواب بدمتو اخلاقیات تو عرفان تو دین هیچ کسی نمی تونه به اون حدی که شما اشاره کردی برسه اونم یه شبه مگه اینکه : مگه اینکه ما دوحالت داره یکیش در اثر یه رخدادی که تو ذهن و روحیه فرد انقلاب روحی و فکری ایجاد کنه طوری که حس کنه واقعا یه چیزی یا چیزایی تو وجودش تغییر کرده دومیش هم اینکه دراثر ریاضیت و خودسازی و گذروندن اون هفت مرحله عرفانی و خودسازی بهش برسه البته هر دوی اینا نیاز به مراقبت داره یعنی هیچ کسی تو دنیا نمی تونه ادعا کنه الان پاکه و انسان، دوماه بعد، چن سال دیگه هم انسانیتشو حفظ کرده (اینو درحدیه نظریه می تونم به دنیای علوم انسانی ارایه بدم ) خب تا حدود زیادی موافقم از عقاید من تقریبا میدونی من یک معصوم رو میشناسم که چینی کرده در تمام تواریخ معتبر هم داستان این کارش ذکر شده 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب تا حدود زیادی موافقماز عقاید من تقریبا میدونی من یک معصوم رو میشناسم که چینی کرده در تمام تواریخ معتبر هم داستان این کارش ذکر شده خب اگر فرض معصوم بودن اون شخص رو درست بگیریم (به احترام شما البته ) خوب همون یه نفر بوده دیگه هم تو این دوره از اون معصوم ها پیدا نمیشه پس نباید بیخودی معصوم تراشی کرده و تموم دار و ندار و سرنوشت مونو دست اون و دار و دسته اش بدیم 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب اگر فرض معصوم بودن اون شخص رو درست بگیریم (به احترام شما البته ) خوب همون یه نفر بوده دیگه هم تو این دوره از اون معصوم ها پیدا نمیشه پس نباید بیخودی معصوم تراشی کرده و تموم دار و ندار و سرنوشت مونو دست اون و دار و دسته اش بدیم من اصن قصد معصوم تراشی نداشتم این جز عقاید هست و هر کس مختار به داشتن عاقید خودشه. خدا آدمارا آزاد گذاشته من چی کاره باشم که اجبار کنم. با قسمت قرمز مخالفتی ندارم. اولا این هم از اختیارات آدمی است و دوما اون معصومی که ازش حرف زدم داراییهاش از مردم نبود. خمس و زکات را در جیب خود نمیکرد و در راهش مصرف مینمود و اگر دارایی داشت از عرق جبینش بود و این دارایی را بخشید نه از کسیه مردم. 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اصن قصد معصوم تراشی نداشتم این جز عقاید هست و هر کس مختار به داشتن عاقید خودشه. خدا آدمارا آزاد گذاشته من چی کاره باشم که اجبار کنم.با قسمت قرمز مخالفتی ندارم. اولا این هم از اختیارات آدمی است و دوما اون معصومی که ازش حرف زدم داراییهاش از مردم نبود. خمس و زکات را در جیب خود نمیکرد و در راهش مصرف مینمود و اگر دارایی داشت از عرق جبینش بود و این دارایی را بخشید نه از کسیه مردم. فهمیدم کی رو گفتی منظورم این نبود اجباری می کنید شما قصدم این بود: تو دوره ما هیچ معصومی نیس هیچ !!!!! 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فهمیدم کی رو گفتیمنظورم این نبود اجباری می کنید شما قصدم این بود: تو دوره ما هیچ معصومی نیس هیچ !!!!! خب سارا جان این جا تنها فرق منو تو اینه که تو میگی الآن هیچ معصومی نیست من میگم هست اما دردست رس عوام نیست. که اینم بحث دیگه ای میطلبه.:rose: خیلی خیلی از این بحث خوش حال شدم سارا جان. خوش حالم توی کلیات این بحث هم فکر بودیم.:rose: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده