رفتن به مطلب

چشم در برابر چشم . . .

Hossein.T

ارسال های توصیه شده

عزیزم کلا ما ایرانی ها ادمای جوگیری هستیم

میگیم بکش

گردنشو بزن

ولی نمیگیم چرا اینطوری میشه که به این جا میرسه

یه دوستی دارم خواهرش ماماست یه چیزایی تعریف می کنه ادم شاخ در میاره

میگه تو اکثر مناطق محروم (البته اسماشونو نمی تونم بگم ) دخترایی هستن که مورد تجاوز و بهره برداری جنسی پدراشون و برادراشون هستن مادره هم می دونه ولی از ترس شوهر یا ترس حیا و ابروشو صداش درنمیاد

میگه چن مورد رو دیده که دختره رو از شدت خونریزی اوردن بهداری

وقتی معاینه کرده دیده انچنان با بی رحمی تموم .......

ببخشید

نمیخواستم اینارو بگم

ولی میخوام بگم این اسیده رو همه چشما می بینن که صورت خوشگل و ماه دختره رو در عرض چن ثانیه تبدیل به یه تیکه گوشت زشت کرده ولی

تو همین کشور ما چنین مورد هایی هم هستن که اماروشون - حرفشون تو هیچ دفتری تو هیچ روزنامه ای تو هیچ رسانه ای نمیاد

شما به این دختر خانوم میگید بدبخت شده

به اون دختری که تو سن 10 -12 سالگی مورد تجاوز پدر و برادرش قرار گرفته و به کل شخصیت انسانیش خرد شده چی میگید؟

حق با شماست.

چیزهایی مثل تجاوز به محارم رو بازگو نمیکنن چون احساسات عمومی رو جریحه دار میکنه. بعد یکی نمیاد بگه این آقایون که انقدر رو احساسات ملت حساس هستن که نکنه به خاطر خوندن 4 تا خبر تاسف بخورن، چرا روی روح و روان و زندگی و آینده و شخصیت بچه های مظلوم حساس نیستن؟

چرا ما تو ایران CHILD PROTECTIVE SERVICE نداریم؟

چرا تو ایران کسی برای خشونت های خانوادگی کاری نمیکنه؟

چرا تلویزیون میره از معتادهایی که تو پارک میخوابن فیلم میگیره و با اون شکل زننده پخش میکنه و تحقیرشون میکنه؟ چرا کسی نمیخواد به این ملت یاد بده معتاد مجرم نیست؟

و........... بخوام بنویسم تا صبح طول میکشه.

حالا تاوان اینارو کی باید بده؟

مردم چیزهایی رو که رسانه ای میشه میبینن. و رسانه هم که دست صاحب قدرت هستش.

مشکل از ریشه است. از صاحب قدرت.گردانندگان مملکت کسانی هستن که نه میدونن خیر و صلاح در چیه و نه اصلا اهمیتی بهش میدن.

یه چیز براشون مهمه که اون یه چیز مملکت نیست. :banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 98
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ولی حالت پسره خیلی سخت تر میشه شما فکر کیند دختره خبر نداشته یه دفعه کور شده اما پسره میدونه دیگه نمیتونه ببینه.

باید بفرستنش کار کنه پول این دختر را بده زندگیش بهتر بشه . تا اخر عمرم از زندان در نیاد بیرون:w16:

کار کردن تنها کافی نیست

باید سیاهیه روزای این دختر و تجربه کنه

[

مينا اگه یه حیوون یه ادم رو گاز بگیره قاعدتا رفلکس یه ادم در مقابل همون عمل نخواهد بود...

زمانی این اتفاق میفته که اون ادمم همون اندازه درک و شعور داشته باشه...

انتقام جویی عمل خیلی حقیریه...

اگه یه گرگ هار تو کوچه و خیابون بچرخه و همه رو بدره نوازشش میکنی؟؟؟

گرگه هار فقط باید نابود بشه

حتی اگه در هار شدنش خودش مقصر نبوده باشه!

:jawdrop::jawdrop:

چقدر وقیح

ایشون که انقدر به فکر مساواتتند کاش روی صورتشون اسید می پاشیدند تا اگر بینایی اون خانم بیناییشو بدست اورد بشه ایشونم باهمون عمل به سلامتی کامل برگردند وگرنه....:banel_smiley_4:

بدیش اینه که هنوز پشیمون نیس .این بیشتر اون خانم رو اذیت میکنه

:banel_smiley_4:

عجب رویی داره این ادم!!!!!!!!

اگر قرار بود با اعدام کردن و دست و پا بریدن، مردم بترسن و دیگه آدم نکشن و دزدی نکنن با همون مورد اول و دوم اجرای این جور احکام ریشه فساد و بدی و جنایت خشکیده میشد ولی میبینیم که آمار جنایت هر روز میره بالا .این نشونه بی فایده بودن این کارهاست.

اگر میخوایم مردم آدم باشن باید آدم بارشون بیاریم. هیچکس بد به دنیا نمیاد. دار زدن و قطع عضو و چشم درآوردن راهش نیست. داریم میبینیم که جواب نمیده.

این مورد اسید ریختن تو چشم فقط یه راهی برای اینه که این خانوم آروم بشه که میدونم نمیشه. بازدارندگی نخواهد داشت. حالا اگر خودش فکر میکنه ممکنه با این کار به یه رضایت نسبی برسه فکر میکنم باید این فرصت رو (هر چند خودش هم 100% بی تقصیر نیست) بهش بدیم چون در حقش ظلم بزرگی شده .

البته فعلا که با اون مصاحبه اش با رادیو فردا و اون چیزهایی که گفته گره انداخت تو کارش.

ببینیم چی میشه!!

من نمیفهمم چه تقصیری میتونه به قیمت چشم یه ادم تموم بشه!!!!!(به غیر از مقابله به مثل)

مثلا چیکار کرده؟

اصلا فرض بگیریم بهش قول ازدواج داده بوده زده زیرش!

اصلا بگیم 4 سال باهاش دوست بوده باهاش همه نوع ارتباطیم داشته بعد همه چی و انکار کرده!

یا اصلا بهش خیانت کرده!....خب که چی؟؟؟

اینا باعث میشه طرف بیاد روش اسید بریزه؟:banel_smiley_4:

درمورد محاکمه بازدارنده هم نمیدونم نظرم تا چه حد درسته ولی تو عربستان قطع دست میکنن برای دزدی....من اصلا تاییدش نمیکنم ...ولی تقریبا اونجا دزد نداره!

من شنیدم همه وقت اذان حجره هاشونو ول میکنن و میرن نماز کسیم کاری به مغازه هاشون نداره!

میگیم بکش

گردنشو بزن

میگه تو اکثر مناطق محروم (البته اسماشونو نمی تونم بگم ) دخترایی هستن که مورد تجاوز و بهره برداری جنسی پدراشون و برادراشون هستن مادره هم می دونه ولی از ترس شوهر یا ترس حیا و ابروشو صداش درنمیاد

ببخشید

نمیخواستم اینارو بگم

ولی میخوام بگم این اسیده رو همه چشما می بینن که صورت خوشگل و ماه دختره رو در عرض چن ثانیه تبدیل به یه تیکه گوشت زشت کرده ولی

تو همین کشور ما چنین مورد هایی هم هستن که اماروشون - حرفشون تو هیچ دفتری تو هیچ روزنامه ای تو هیچ رسانه ای نمیاد

به اون دختری که تو سن 10 -12 سالگی مورد تجاوز پدر و برادرش قرار گرفته و به کل شخصیت انسانیش خرد شده چی میگید؟

به نظر من موضوع شنیده شدن یا شنیده نشدن نیست

درسته ما این و میشنویم و حق و بهش میدیم یه عده ای هم میان کمکی اگه بتونن بهش میکنن و ازین قبیل!

به هردوشن باید گفت بدبخت شده!

یعنی کسی که به خاطره هیچی کور شده زیباییشم از دست داده مشکلش کمتر از کسیه که تو 12 سالگی بهش از طرف پدرش یا هرکسی تجاوز شده؟

به نظرم هر دوش درناک و نفرت انگیزه

فقط نوعش فرق داره !!!

• Like 3
لینک به دیدگاه

من نمیفهمم چه تقصیری میتونه به قیمت چشم یه ادم تموم بشه!!!!!(به غیر از مقابله به مثل)

مثلا چیکار کرده؟

اصلا فرض بگیریم بهش قول ازدواج داده بوده زده زیرش!

اصلا بگیم 4 سال باهاش دوست بوده باهاش همه نوع ارتباطیم داشته بعد همه چی و انکار کرده!

یا اصلا بهش خیانت کرده!....خب که چی؟؟؟

اینا باعث میشه طرف بیاد روش اسید بریزه؟:banel_smiley_4:

درمورد محاکمه بازدارنده هم نمیدونم نظرم تا چه حد درسته ولی تو عربستان قطع دست میکنن برای دزدی....من اصلا تاییدش نمیکنم ...ولی تقریبا اونجا دزد نداره!

من شنیدم همه وقت اذان حجره هاشونو ول میکنن و میرن نماز کسیم کاری به مغازه هاشون نداره!

تو پست های بعدیم توضیح دادم منظورم چیه.

این جور مجازات های وجشیانه برای عربها جواب میده. برای ما نیست. ملت ما خیلی جلب تشریف دارن. مگه کم اعدام کردن؟ مگه کم میندازن زندان؟ همینجور پشت سر هم دارن زندان درست میکنن. چرا مملکت غرق در فساد شده؟ لابد یه اشکالی هست دیگه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو پست های بعدیم توضیح دادم منظورم چیه.

این جور مجازات های وجشیانه برای عربها جواب میده. برای ما نیست. ملت ما خیلی جلب تشریف دارن. مگه کم اعدام کردن؟ مگه کم میندازن زندان؟ همینجور پشت سر هم دارن زندان درست میکنن. چرا مملکت غرق در فساد شده؟ لابد یه اشکالی هست دیگه.

بله

برای اینکه پیشگیری بشه درسته حرفتو قبول دارم

ریشه ها باید ترمیم بشن

اما اونی که هاری گرفته به نظرم دیگه درمانی براش نیست

بیماریهای کم خطر تر و میشه درمان کرد اما هاری درمان نداره

تو پست قبلیمم گفتم...حتی اگر در هار شدن خودش مقصر نبوده باشه برای جامعه خطر ناکه

برای بقیه ،با اینکه باید پیشگیری کرد و از بنیاد درست کرد موافقم

• Like 2
لینک به دیدگاه

میگیم بکش

گردنشو بزن

ببخشید

نمیخواستم اینارو بگم

تجاوز بوده و هست و واسش مجازات هست اما بهتره اینم بدونید یه فرقه بهایی هست که این رسمشه :banel_smiley_4: بهایی ها هم عموما تو مناطق محرومن چون اینجا ایرانه و شیعه پرور:icon_pf (34):تو فرقه بهایی ازدواج محارم هم سنت و منو توییم بد میدونیم اونا طبق دینشونه

من متوجه نشدم که این قضیه ای که پلیس گفته بود این وسط چی بود... یعنی شکایات قابل بررسی نیستند تا زمانی که یارو یه بلایی سرش بیاد ؟

یعنی اگر یه نفر بگه که یک دیوانه که کاملا مشخصه پایداری رفتاری و روحی نداره مزاحم من میشه میگند برو هر وفت سرت رو برید ما میایم پی گیری میکنیم ؟

باید دو دستی زد توی سر این قانون قضایی...

اره

تا اتفاقی نیافته نمیان:banel_smiley_4:

اخ كه اين چيزها رو ادم ميشنوه ميخواد ديوانه بشه سرشو بكوبه به ديوار

واقعا اينان چي بگم انصافا حيون ها اينقدر پست نيستند اخه اينها انسان هستن

حيف اين زمين حيف اين اكسيزن كه اين افراد اشغال دارن ازش استفاده ميكنن اگه يه جوري ميشد كه اين اشغال هاي فاسد و از كره زمين پرت ميكردن بيرون تا هيچ موجود زنده نزديكشون نباشه تا از هواي الوده كه اين اشغال ها نفس ميكشند استفاده نكنن چون حيفه

متاسفانه اين جور داستان ها كم شنيده نشد بلا نصبت بلا نصبت بعضي موقع از انسان بودنم تاسف ميخورم كه همنوع اين كثافت ها هستم

شرمنده يخورده قاطي كردم چون از معقوله تجاوز شديدن متنفرم چه برسه به اين جور تجاوز ها

بازم ببخشيد دوستان

بله بلا نسبت:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه مخالفم

مجازات می تونه خیلی انسانی تر و جهت دارتر باشه

سخت ترین کارا تو دنیا ازنظر بهره کشی جسمی و خب روحی که هرلحظه با خطر همراهه کار تومعادن هستش

یعنی این فرد برای اونجا کار کردن هم مفید نبود ؟

ميخواستم بگم خانم افشار اگه احساسات و كنار بزاري خواهي فهميد ك اين ادم بايد نه تنها ب طريق پزشكي (عمل)كورشود بلكه بايد روي صورت ملعونش اسيد پاشيد تا قدرت ارعاب ان موجب عدم تكرار در اينده باشد. چند مورد هست كه داره اتفاق ميفته تا كي انساني ؟ اينا حرفاي غربه ك ب ما تحميل شده جرم هراندازه ك مجازاتش قوي و سخت تر باشد كم تر محقق ميشود . مثلا اگه مجازات قتل اعدام نبود مثلا يه سيلي بود خيلي ها بدشون نميامد خيلي هارو روانه سينه قبرستون كنن اما الان تاحدودي بازدارنده است

• Like 3
لینک به دیدگاه

من همچنان سعی میکنم به عنوان یه بی طرف باقی بمونم ولی دیدم زشته به عنوان استارتر نظر عقلی خودم رو نگم ( نه قلبی ) .

تا جایی که خوندم اکثر نظرات بیشتر بر پایه ی احساس مقابله به مثل بوده بوده در صورتی تجربه ثابت کرده که این احساس و تصمیم گیری بر این پایه نتیجه ی قابل قبولی به همراه نخواهد داشت . هرچند من با مجازات این فرد مخالف نیستم ولی معتقدم اولا نوع این مجازات نباید به گونه ای باشه که هدف اون ایجاد عبرت برای دیگران باشه چون مجازات افراد با این هدف در ایران زیاد بوده ولی نتیجه ای به همراه نداشته . . .

کسی که اسید پاشی میکنه احتمالا با علم به اینکه مجازات سختی در انتظارش خواهد بود این کار رو انجام میده ، پس خودش رو برای این مجازات آماده کرده و حس میکنه تحمل مجازات اسید پاشی ساده تر از تحمل انجام ندادن اسید پاشیه! با این طرز تفکر باید اطمینان 100% داشت که مجرم به نوعی مشکل روانی دچار شده که ریشه های اون مشکل رو باید مورد بررسی قرار داد . . .

کجای کار ایراد داره که با وجوود بریدن احکام سنگین در مورد اسید پاشی ، باز هم دیگران به این عمل روی میارن!؟

مشکل از کجاست که دستگاه قانونی ایران بجای دستگیر کردن فرد مزاحم و منتقل کردن اون به مراکز درمانی تحت نظر روانپزشک ، هیچ اقدامی نکرده تا همچین اتفاقی بیفته!؟

به هر حال چیزی که برای من امر مسلم و غیر قابل انکاریه اینه که کسی در همون مرحله ی اول شکست عاطفی ، به کارهای اینچنینی روی نمیاره . . . مطمئنا اتفاقات دیگه ای هم افتاده که باعث شده پسر این رفتار جنون آمیز رو از خودش بروز بده. در صورتی که شاید دختر - که با توجه به پست ها متوجه شدم بی تقصیر هم نبود- میتونست عملکرد و برخورد بهتری از خودش نشون بده.

مورد دوم در مورد مجازات هست که به نظرم میتونه گونه های انسانی تری هم داشته باشه . زیاد در مورش صحبت نمیکنم چون دیدم جهت تاپیک بیشتر به سمت مجازات داره پیش میره . . .

راستی من جواب سوالمم در پست اول میخوام :shame:

• Like 4
لینک به دیدگاه
من همچنان سعی میکنم به عنوان یه بی طرف باقی بمونم ولی دیدم زشته به عنوان استارتر نظر عقلی خودم رو نگم ( نه قلبی ) .

تا جایی که خوندم اکثر نظرات بیشتر بر پایه ی احساس مقابله به مثل بوده بوده در صورتی تجربه ثابت کرده که این احساس و تصمیم گیری بر این پایه نتیجه ی قابل قبولی به همراه نخواهد داشت . هرچند من با مجازات این فرد مخالف نیستم ولی معتقدم اولا نوع این مجازات نباید به گونه ای باشه که هدف اون ایجاد عبرت برای دیگران باشه چون مجازات افراد با این هدف در ایران زیاد بوده ولی نتیجه ای به همراه نداشته . . .

کسی که اسید پاشی میکنه احتمالا با علم به اینکه مجازات سختی در انتظارش خواهد بود این کار رو انجام میده ، پس خودش رو برای این مجازات آماده کرده و حس میکنه تحمل مجازات اسید پاشی ساده تر از تحمل انجام ندادن اسید پاشیه! با این طرز تفکر باید اطمینان 100% داشت که مجرم به نوعی مشکل روانی دچار شده که ریشه های اون مشکل رو باید مورد بررسی قرار داد . . .

کجای کار ایراد داره که با وجوود بریدن احکام سنگین در مورد اسید پاشی ، باز هم دیگران به این عمل روی میارن!؟

مشکل از کجاست که دستگاه قانونی ایران بجای دستگیر کردن فرد مزاحم و منتقل کردن اون به مراکز درمانی تحت نظر روانپزشک ، هیچ اقدامی نکرده تا همچین اتفاقی بیفته!؟

به هر حال چیزی که برای من امر مسلم و غیر قابل انکاریه اینه که کسی در همون مرحله ی اول شکست عاطفی ، به کارهای اینچنینی روی نمیاره . . . مطمئنا اتفاقات دیگه ای هم افتاده که باعث شده پسر این رفتار جنون آمیز رو از خودش بروز بده. در صورتی که شاید دختر - که با توجه به پست ها متوجه شدم بی تقصیر هم نبود- میتونست عملکرد و برخورد بهتری از خودش نشون بده.

مورد دوم در مورد مجازات هست که به نظرم میتونه گونه های انسانی تری هم داشته باشه . زیاد در مورش صحبت نمیکنم چون دیدم جهت تاپیک بیشتر به سمت مجازات داره پیش میره . . .

راستی من جواب سوالمم در پست اول میخوام :shame:

:w16::w16::w16:

لینک به دیدگاه
ميخواستم بگم خانم افشار اگه احساسات و كنار بزاري خواهي فهميد ك اين ادم بايد نه تنها ب طريق پزشكي (عمل)كورشود بلكه بايد روي صورت ملعونش اسيد پاشيد تا قدرت ارعاب ان موجب عدم تكرار در اينده باشد. چند مورد هست كه داره اتفاق ميفته تا كي انساني ؟ اينا حرفاي غربه ك ب ما تحميل شده جرم هراندازه ك مجازاتش قوي و سخت تر باشد كم تر محقق ميشود . مثلا اگه مجازات قتل اعدام نبود مثلا يه سيلي بود خيلي ها بدشون نميامد خيلي هارو روانه سينه قبرستون كنن اما الان تاحدودي بازدارنده است

اتفاقا من تنها کسی بودم که به دور از احساسات به قضیه نگاه کردم والا این مرد دست من بود همون شب ریزش اسید کارشو یه سره کرده بودم :4chsmu1:

باتوجه به اینکه خودم دوساله کینه ای در دل دارم که گذاشتم به موقعش به حساب طرف برسم!

شاد و موفق باشید

من دیگه تو این تاپیک حرفی ندارم

• Like 4
لینک به دیدگاه

واقعا بی رحمانه ترین کار ممکنو میخوان انجام بدن خیلی خوشحال شدم حقوق بشر جلوی این کارو گرفت

نهایت وحشی گریو میتونه نشون بده این حکم

این بشر ی غلطی کرد کارشم خیلی زیاد بد بود ولی اینکه بخوان مقابله ب مثل کنن خیلی بدتره شاید دچار جنون آنی شد یا بیماری روانی داشت

آمنه نمیدونست چی در انتظارشه و اینجوری خیلی راحت تر این اتفاق واسش افتاد ولی این پسره میدونه ک قرار چ اتفاقی واسش بیفته خیلی وحشتناکه :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
واقعا بی رحمانه ترین کار ممکنو میخوان انجام بدن خیلی خوشحال شدم حقوق بشر جلوی این کارو گرفت

نهایت وحشی گریو میتونه نشون بده این حکم

این بشر ی غلطی کرد کارشم خیلی زیاد بد بود ولی اینکه بخوان مقابله ب مثل کنن خیلی بدتره شاید دچار جنون آنی شد یا بیماری روانی داشت

آمنه نمیدونست چی در انتظارشه و اینجوری خیلی راحت تر این اتفاق واسش افتاد ولی این پسره میدونه ک قرار چ اتفاقی واسش بیفته خیلی وحشتناکه :icon_pf (34):

یه وقتهایی مقابله به مثل خیلی هم خوبه

مردیکه عوضی هر غلطی خواسته کرده یه عمر دختر مردم و بدبخت کرده حالا هم فقط چون مرده هیچ کاریش نمیکنند .............

از این بیمارهای روانی کم نیستند توی جامعه ممکنه برای هرکسی این اتفاق بیفته چون آخرشم هیچ قانونی نیست که حق مضروب و بده.............

ممکنه این اتفاق بطور اتفاقی برای من یا شما هم بیفته پس بهتر نیست از اجرا نشدنش حکم خوشحال بشیم..

ما دیگه امنیت در این جامعه نداریم

مردها هر غلطی خواستند میکنند و چون مرد هستند حکمشون اجرا نمیشه........

متأسفم برای شماها که با داشتن احساس پاک و ناب تون فکرمیکنید بعضی ها نباید زجر بکشند.........رقیق القلب بودند خوبه ولی نه در هرجا و برای برکسی

• Like 1
لینک به دیدگاه

مردیکه عوضی هر غلطی خواسته کرده یه عمر دختر مردم و بدبخت کرده حالا هم فقط چون مرده هیچ کاریش نمیکنند .............

از این بیمارهای روانی کم نیستند توی جامعه ممکنه برای هرکسی این اتفاق بیفته چون آخرشم هیچ قانونی نیست که حق مضروب و بده.............

ممکنه این اتفاق بطور اتفاقی برای من یا شما هم بیفته پس بهتر نیست از اجرا نشدنش حکم خوشحال بشیم..

متأسفم برای شماها که با داشتن احساس پاک و ناب تون فکرمیکنید بعضی ها نباید زجر بکشند.........رقیق القلب بودند خوبه ولی نه در هرجا و برای برکسی

شما تو دادگاه بودی ک چون مرد بود کاریش نکردن ؟ پس این حکمی ک دادن چیه ؟

من نمیگم تبعیض تو جامعه نداریم ولی بدترین حکمیه ک من شنیدم ب کسی دادن اونم واسه ی مرد !

حس انسان دوستانه م میگه اونم ی آدمه جایزالخطاست یکی خطاش ممکنه ی سیلی زدن باشه یکی آدم کشتن یکیم اسید ریختن

خدا هم خیلیاور از بدو تولد نا بینا ب دنیا میاره باید خدارو هم مجازات کنیم ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
شما تو دادگاه بودی ک چون مرد بود کاریش نکردن ؟ پس این حکمی ک دادن چیه ؟

من نمیگم تبعیض تو جامعه نداریم ولی بدترین حکمیه ک من شنیدم ب کسی دادن اونم واسه ی مرد !

حس انسان دوستانه م میگه اونم ی آدمه جایزالخطاست یکی خطاش ممکنه ی سیلی زدن باشه یکی آدم کشتن یکیم اسید ریختن

خدا هم خیلیاور از بدو تولد نا بینا ب دنیا میاره باید خدارو هم مجازات کنیم ؟

من توی دادگاه نبودم ولی چون فرزند این مرزو بوم هستم و قوانین حاکم بر این جامعه مرد سالارو میدونم 90 درصد اطمینان دارم که بخاطر مرد بودن مجرم حکمش به تعویق افتاده ....

چه بسا کسانی هستند چون مرد مجرم بوده و طرف مقابلش زن هست براش حکم کامل بریده نمیشه چون در دین مبین اسلام حق زن نصفه مرد هست..چهارتا شاهد زن در برابر دوتا مرد ...ووووووو

مسلما جواب سیلی سیلی هست جواب کشتن هم کشتن پس جواب اسید پاشی هم اشید پاشی هست............

آره خدا هم باید مجازات بشه ولی اون قضیهش با این خیلی فرق میکنه .........

خدا که با اسید کسی ر و ناقص نکرده کرده؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
من توی دادگاه نبودم ولی چون فرزند این مرزو بوم هستم و قوانین حاکم بر این جامعه مرد سالارو میدونم 90 درصد اطمینان دارم که بخاطر مرد بودن مجرم حکمش به تعویق افتاده ....

چه بسا کسانی هستند چون مرد مجرم بوده و طرف مقابلش زن هست براش حکم کامل بریده نمیشه چون در دین مبین اسلام حق زن نصفه مرد هست..چهارتا شاهد زن در برابر دوتا مرد ...ووووووو

مسلما جواب سیلی سیلی هست جواب کشتن هم کشتن پس جواب اسید پاشی هم اشید پاشی هست............

آره خدا هم باید مجازات بشه ولی اون قضیهش با این خیلی فرق میکنه .........

خدا که با اسید کسی ر و ناقص نکرده کرده؟

این تبعیضا پیشکشیه دین اسلامه ک آورده تو جامعه ولی الان بحث تبعیض نیست چون بالاخره این حکمو دادن از این دیدم ب قضیه نگاه کنید ک 6 سال تو زندان زجر کشیده ! شاید اگه زودتر حکم میدادن عذابی ک تحمل میکرد تو زندان کمتر بود واسش

اگه ی عابر از تو خیابون ک داره رد میشه ی ماشین بهش بزنه و بمیره باید راننده ی مقصرو بزاریم وسط خیابون با ماشین بزنیم بهش تا اونم همونجوری بمیره ؟

خدا هم از روی تفریح یا عشق زیادش ب اون آدم ! یا هرچیز دیگه ای ناقص کرده بعضیارو

• Like 3
لینک به دیدگاه

البته اینکه بگیم "مردها هر غلطی میخواهد میکنند" هم زیاد شایسته نیست دوست عزیز...

به جای اینکه مرد و زن کنید برید دلیل اصلی این بدبختی ها رو پیدا کنید که همون دین مبین اسلام هست که این قوانین رو در جامعه جاری کرده...

اگر زورتون میرسه اون رو درست کنید... ولی میبینیم که وقتی حرفش میشه اتفاقا خیلی ها طرفدارش هم هستند... پس دیگه حرف زیادی برای گفتن نمیمونه...

مرد سالاری در جامعه ی اسلامی چیز عجیبی نیست... جامعه ی دین گرا نمیتونه هم زمان قانون گرا هم باشه...

این فردی که چنین حرکتی کرده بیمار روانی بوده... زن های بیمار هم زیاد داریم...

شما چنان میگید این فرد رو مجازات نمیکنند انگار که تا حالا این همه مرد و زن رو چپ و راست قطع عضو نکردند و دار نزدند...

• Like 2
لینک به دیدگاه
البته اینکه بگیم "مردها هر غلطی میخواهد میکنند" هم زیاد شایسته نیست دوست عزیز...

به جای اینکه مرد و زن کنید برید دلیل اصلی این بدبختی ها رو پیدا کنید که همون دین مبین اسلام هست که این قوانین رو در جامعه جاری کرده...

اگر زورتون میرسه اون رو درست کنید... ولی میبینیم که وقتی حرفش میشه اتفاقا خیلی ها طرفدارش هم هستند... پس دیگه حرف زیادی برای گفتن نمیمونه...

مرد سالاری در جامعه ی اسلامی چیز عجیبی نیست... جامعه ی دین گرا نمیتونه هم زمان قانون گرا هم باشه...

این فردی که چنین حرکتی کرده بیمار روانی بوده... زن های بیمار هم زیاد داریم...

شما چنان میگید این فرد رو مجازات نمیکنند انگار که تا حالا این همه مرد و زن رو چپ و راست قطع عضو نکردند و دار نزدند...

ببخشید من قصد توهین و جسارت به قشر خاصی نداشتم ولی خودتونم می دونید مشکل چی هست توی جامعه.........

آره زن های روانی هم کم نیستند .........

کلا هرجا دین زیادی بخواهد توی تمام مسایل یک جامعه دخالت کنه آخرش این میشه......

ببخشید اگر گفتم مردها منظورم قشر خاص و مجرم بود نه همه:icon_pf (34):

بعضی از مردها و زنها که واقعا از فرشته هم فرشته تر هستند:wubpink:

• Like 2
لینک به دیدگاه
این تبعیضا پیشکشیه دین اسلامه ک آورده تو جامعه ولی الان بحث تبعیض نیست چون بالاخره این حکمو دادن از این دیدم ب قضیه نگاه کنید ک 6 سال تو زندان زجر کشیده ! شاید اگه زودتر حکم میدادن عذابی ک تحمل میکرد تو زندان کمتر بود واسش

اگه ی عابر از تو خیابون ک داره رد میشه ی ماشین بهش بزنه و بمیره باید راننده ی مقصرو بزاریم وسط خیابون با ماشین بزنیم بهش تا اونم همونجوری بمیره ؟

مسلما زجرش کمتر بوده تا اون دختر

شما همه چیزو باهم قاطی کردید

تصادف ماشین کجا و پاشیدن اسید بطور عمد روی صورت کسی کجا.................:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببخشید من قصد توهین و جسارت به قشر خاصی نداشتم ولی خودتونم می دونید مشکل چی هست توی جامعه.........

آره زن های روانی هم کم نیستند .........

کلا هرجا دین زیادی بخواهد توی تمام مسایل یک جامعه دخالت کنه آخرش این میشه......

ببخشید اگر گفتم مردها منظورم قشر خاص و مجرم بود نه همه:icon_pf (34):

بعضی از مردها و زنها که واقعا از فرشته هم فرشته تر هستند:wubpink:

مرسی...

نه اصلا مسئله ای نیست... فقط فکر میکنم که باید جلوی تفکیک جنسیتی در افکار گرفته بشه... هم از طرف آقایون و هم خانوم ها... مسئله انسان ها هستند... جنسیت بی اهمیته...

دقیقا منظورم همین حرفی بود که شما اینجا الان فرمودید...

• Like 2
لینک به دیدگاه

زندان واسش عذاب اور بوده؟:banel_smiley_4:تو این مدت این دختر بی گناه ساعتها زیر عمل بوده:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...