hamidal 589 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اصلا قصدم دلسوزی برای اون ادم نیست اون که واضحه ادم متعادلی نیست من میگم کسی که ادعا می کنه با اون ادم فرق نداره نباید همون عملو تکرار کنه...یعنی با انتقام چیزی تغییر نمی کنه جز این که همیشه این احساس ناراحت کننده رو تو کل زندگیت با خودت داری... يه مستند چن وقت پيش من و تو 2 نشون ميداد درباره زندگي پائولو اسكوبار. اينكه مدتهاي پليس كلمبيا و مقامات قضايي دنبالش بودن ولي انقدر نفوذ مافيايي داشت و انقدر طرفدار و خشونت افسار گسيخته داشت كه هيچ وقت نميتونستن محكومش كنن. بعد يه گروه غير قانوني درست شد كه هدفشو گذاشت نابودي طرفداري اسكوبار و خانواده هاشون هر جايي كه باشن. يعني خشونت شديد اسكوبار رو با خشونت شديد جواب دادن. نتيجه اش اين بود كه اسكوبار فراري و بعدم كشته شد. خب الان كسي كه از همون خشونت عليه اسكوبار استفاده كردن مثل خودش هيولا صفت بودن يا نقش مثبت داشتن؟! اين آدم و امثالش اگه چن سال برن زندان و بعد برگردن تو جامعه براي جامعه خطرناكن. كسي كه براي يه احساس مسخره همچين كاري ميكنه وقتي تو مشكلات بزرگتر بيفته ميخواد چكار كنه. اگرم بخوان حبس ابدش كنن يا خيلي وقت تو زندان نگهش دارن هزينه ي بيخودي گردن دولت و مردم ميفته. پس بهترين و كم هزينه ترين كار قصاصه. 8 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این قضیه انتقام نیست..... یک عمل تصادفی هم نبوده،یک عمل کاملا برنامه ریزی شده با نقشه و آگاهی قبلی بوده. فقط یک لحظه شما خودت را بذار جای اون دختر. چشمانت برای همیشه تاریک شده و تا باقیمانده عمرت از زندگی چی میفهمی؟ بعضی از جرایم،راهی برای عطوفت و انسانیت نمیگذارند،چون از حدود حیوانی هم افول میکند. من این کارو کردم و بارها بهش فکر کردم.. اینو می دونم که با این کار نه تنها حال بهتری پیدا نمی کنه بلکه این مثل یه لکه ی سیاه و تاریک تو زندگیش باقی می مونه... کسی که می تونه حتی در حالت انتقام چشم های یه انسانو هر چند هم پست کور کنه و من درکش نمی کنم شایدم درسته اما من نمی فهمم... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من این کارو کردم و بارها بهش فکر کردم..اینو می دونم که با این کار نه تنها حال بهتری پیدا نمی کنه بلکه این مثل یه لکه ی سیاه و تاریک تو زندگیش باقی می مونه... کسی که می تونه حتی در حالت انتقام چشم های یه انسانو هر چند هم پست کور کنه و من درکش نمی کنم شایدم درسته اما من نمی فهمم... نه دوست عزیز،تصور کردن کافی نیست. اگر میخواهی درکش کنی،از همین الان فقط برای دو روز ، چشمانت را با یک دستمال ببند و تحت هیچ شرایطی بازش نکن.. دوباره بیا اینجا و نظرت را بگو. 11 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه دوست عزیز،تصور کردن کافی نیست. اگر میخواهی درکش کنی،از همین الان فقط برای دو روز ، چشمانت را با یک دستمال ببند و تحت هیچ شرایطی بازش نکن.. دوباره بیا اینجا و نظرت را بگو. این راهش نیست ولی ........ بارها شده تو زندگیم می تونستم از ادما انتقام بگیرم اما نگرفتم شاید به این حد دردناک نبوده اما تو دنیای خودم برام خیلی آزار دهنده بوده... اما بازم میگم این نظر منه و چون من در اقلیتم احتمالا اشتباهه... 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ [ مينا اگه یه حیوون یه ادم رو گاز بگیره قاعدتا رفلکس یه ادم در مقابل همون عمل نخواهد بود... زمانی این اتفاق میفته که اون ادمم همون اندازه درک و شعور داشته باشه... انتقام جویی عمل خیلی حقیریه... ببین وقتی گاز میگیری دستتو میکشیدی یعنی از خودت دفاع میکنی اما اون دختر مجال دفاع هم نداشت شما وقتی خرس میبینی میمونی غذا میدی یا شلیک میکنی یه جایی باید حیوون بود وگرنه هیچ کس جای خودش قرار نمیگیره اگر فقط یک لحظه هرکسی خودشو بذاره جای اون دختره که اسید ذره ذره خوردتش و هیچ کاری هم ازش برنمی اومده اونهم به چه گناهی که جواب رد به یک آشغال انسان نما داده ...حق و بهش میدهید که قصاص بخواهد من حاضرم جاش اسید بریزم توی صورت و چشمهای همچین آدم وقیحی من بیرحم هستم ولی بجاش اگر طرف اتفاقی همچین کاری کرده بود قضیه اش فرق میکرد با همچین حالتی دل سوزی نباید برای سگ هار کرد حکمش مرگه و بس :w16: طرف میگه میخوام شوهرش شم:icon_pf (34):ادم از یه غریبه یه حرف میخوره دیگه بهش نزدیک نمیشه این زده کورش کرده میگه میخوامش چه تضمینی داره فردا قطعه قطعش نکنه:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شما وقتی خرس میبینی میمونی غذا میدی یا شلیک میکنی حیوونایی مثل خرس اگه سیر باشن هیچوقت به انسان حمله نمی کنن... حالا به نظرت این جا شلیک کردن بهتره یا غذا دادن؟ 2 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگر بعد از كور شدن من آمنه را عمل كردند و بينايياش را به دست آورد، آن وقت تكليف چيست. حرفهاي پزشكي قانوني و دكترهاي ديگر را هم كه گفتهاند بهبودي آمنه غيرممكن است قبول ندارم چشمهاي هردونفرمان بايد به طور كامل تخليه شود.» :jawdrop::jawdrop: چقدر وقیح ایشون که انقدر به فکر مساواتتند کاش روی صورتشون اسید می پاشیدند تا اگر بینایی اون خانم بیناییشو بدست اورد بشه ایشونم باهمون عمل به سلامتی کامل برگردند وگرنه.... بدیش اینه که هنوز پشیمون نیس .این بیشتر اون خانم رو اذیت میکنه 8 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من این کارو کردم و بارها بهش فکر کردم..اینو می دونم که با این کار نه تنها حال بهتری پیدا نمی کنه بلکه این مثل یه لکه ی سیاه و تاریک تو زندگیش باقی می مونه... کسی که می تونه حتی در حالت انتقام چشم های یه انسانو هر چند هم پست کور کنه و من درکش نمی کنم شایدم درسته اما من نمی فهمم... من موافقم باهات که آمنه دیگه بعد از قصاص هم زندگی بهتری نخواهد داشت حتی بدتر ، این مسلمه که گاهی انتقام رو زندگی آدما تاثیر بد خیلی زیادی میزاره ، اما آمنه این آینده تاریک و شاید عذاب وجدان رو تحمل می خواد کنه به خاطر من ! به خاطر تو ! و به خاطر بقیه دخترا و انسان های ایران ! که بعد این هر کسی نیاد با خودش بگه نهایت چن سالی میرم زندان یا مامانم میره گریه زاری و رضایت میگیره حالا برم هر کاری دوست دارم انجام بدم ! " وقتی من می بینم با توجه به احساسات دخترونه طرفم مجازاتی نخواهم شد از چی بترسم ؟ مجازاتی اجرا نخواهد شد ، نگران چی باشم ؟ یا اینکه ، تا حالا کسی قصاص نخواسته دو بار درخواست قصاص شده در کل که اونم اجرا نشده پس چیزی نمیشه ! " وقتی یکی مجازات بشه دومی حساب کار میاد دستش ! من از آمنه متشکرم که به خاطر من چنین آینده ای رو می خواد تحمل کنه 10 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من 2 روزه دارم به این قضیه فکر میکنم . من مخالف سنگسارم ، مخالف اعدام تو شرایط تصادفیم ولی اینجا با این شرایط وقتی یه نفر با اراده ، تصمیم و اختیار رفته جلو نمیشه گفت اجرای برابر اون عمل میشه خشونت . خشونت اینه راه بیفتی تو خیابون ازادانه اسید بپاچی رو صورت یه دختر ، چون نخواسته ، چون تصمیم گرفته نخاد . امنه تاوان تصمیم گیریشو داد ،خیلی بد هم داد ، چرا اون پسر نده ؟ چرا همیشه ما نگاه میکنیم به طرفی که باید تقاص بده و دنبال راه انسانی میگردیم ، چرا نمیگیم عمل اون خیلی غیر انسانی تر بوده . اینم نتیجشه . این ترویج خشونت نیست ، این نشون دادن اینه که نتیجه یه خشونت چیه . به نظرم وقتی امنه کوتاه نمیاد حتما تو قصاص ارامشی دیده ،حالا خوی انسانیش اروم میشه یا خوی حیوانیش . به ما ربطی نداره ، اون ارامش میخاد و باید بهش برسه . منم از تصور اینکه این ادم بره زندان ، برگرده ، همه یادشون رفته باشه ، ازدواج کنه ، بچه دار بشه و اون نابینا و برای تمام عمر وابسته به دیگران ، عصبانی میشم ، وای به حال اون دختر . 10 لینک به دیدگاه
یک رهگذر 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظر من قصاص کم ترین مجازاتی ست که می تونن در مقابل این کار وحشیانه مجید انجام بدن یعنی که چی مد شده هرکی که بر خلاف میلش عمل کنه زودی میره اسید می پاشه..اگه همون بار اول که چند سال پیش یه نفر این کار رو کرد قصاص میشد و اشد مجازات براش در نظر گرفته میشد دیگه امروز این آقا این کار رو تکرار نمی کرد.. گذشت و بخشش جایی داره..همه چی رو با هم که نمیشه قاطی کرد. تا مجازات قصاص و یا حتی مرگ برای این تیپ آدما در نظر گرفته نشه این قصه اسید پاشی بارهم تکرار میشه و هرگز ریشه کن نخواهد شد... 9 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حیوونایی مثل خرس اگه سیر باشن هیچوقت به انسان حمله نمی کنن...حالا به نظرت این جا شلیک کردن بهتره یا غذا دادن؟ الان ما چجوری این اقا رو سیر کنیم ف غذا بدیم یهش چجوری؟ :jawdrop::jawdrop:چقدر وقیح ایشون که انقدر به فکر مساواتتند کاش روی صورتشون اسید می پاشیدند تا اگر بینایی اون خانم بیناییشو بدست اورد بشه ایشونم باهمون عمل به سلامتی کامل برگردند وگرنه.... بدیش اینه که هنوز پشیمون نیس .این بیشتر اون خانم رو اذیت میکنه خیلی پروهه ادم جری تر میکنه:w00: من موافقم باهات که آمنه دیگه بعد از قصاص هم زندگی بهتری نخواهد داشت حتی بدتر ، این مسلمه که گاهی انتقام رو زندگی آدما تاثیر بد خیلی زیادی میزاره ، اما آمنه این آینده تاریک و شاید عذاب وجدان رو تحمل می خواد کنه به خاطر من ! به خاطر تو ! و به خاطر بقیه دخترا و انسان های ایران ! که بعد این هر کسی نیاد با خودش بگه نهایت چن سالی میرم زندان یا مامانم میره گریه زاری و رضایت میگیره حالا برم هر کاری دوست دارم انجام بدم ! " وقتی من می بینم با توجه به احساسات دخترونه طرفم مجازاتی نخواهم شد از چی بترسم ؟ مجازاتی اجرا نخواهد شد ، نگران چی باشم ؟ یا اینکه ، تا حالا کسی قصاص نخواسته دو بار درخواست قصاص شده در کل که اونم اجرا نشده پس چیزی نمیشه ! " وقتی یکی مجازات بشه دومی حساب کار میاد دستش ! من از آمنه متشکرم که به خاطر من چنین آینده ای رو می خواد تحمل کنه 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگر قرار بود با اعدام کردن و دست و پا بریدن، مردم بترسن و دیگه آدم نکشن و دزدی نکنن با همون مورد اول و دوم اجرای این جور احکام ریشه فساد و بدی و جنایت خشکیده میشد ولی میبینیم که آمار جنایت هر روز میره بالا .این نشونه بی فایده بودن این کارهاست. اگر میخوایم مردم آدم باشن باید آدم بارشون بیاریم. هیچکس بد به دنیا نمیاد. دار زدن و قطع عضو و چشم درآوردن راهش نیست. داریم میبینیم که جواب نمیده. این مورد اسید ریختن تو چشم فقط یه راهی برای اینه که این خانوم آروم بشه که میدونم نمیشه. بازدارندگی نخواهد داشت. حالا اگر خودش فکر میکنه ممکنه با این کار به یه رضایت نسبی برسه فکر میکنم باید این فرصت رو (هر چند خودش هم 100% بی تقصیر نیست) بهش بدیم چون در حقش ظلم بزرگی شده . البته فعلا که با اون مصاحبه اش با رادیو فردا و اون چیزهایی که گفته گره انداخت تو کارش. ببینیم چی میشه!! 8 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بین این بحث ها کسی به اون سوال آخری پست اول هم جواب بده ممنون میشم! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگر قرار بود با اعدام کردن و دست و پا بریدن، مردم بترسن و دیگه آدم نکشن و دزدی نکنن با همون مورد اول و دوم اجرای این جور احکام ریشه فساد و بدی و جنایت خشکیده میشد ولی میبینیم که آمار جنایت هر روز میره بالا .این نشونه بی فایده بودن این کارهاست. اگر میخوایم مردم آدم باشن باید آدم بارشون بیاریم. هیچکس بد به دنیا نمیاد. دار زدن و قطع عضو و چشم درآوردن راهش نیست. داریم میبینیم که جواب نمیده. این مورد اسید ریختن تو چشم فقط یه راهی برای اینه که این خانوم آروم بشه که میدونم نمیشه. بازدارندگی نخواهد داشت. حالا اگر خودش فکر میکنه ممکنه با این کار به یه رضایت نسبی برسه فکر میکنم باید این فرصت رو (هر چند خودش هم 100% بی تقصیر نیست) بهش بدیم چون در حقش ظلم بزرگی شده . البته فعلا که با اون مصاحبه اش با رادیو فردا و اون چیزهایی که گفته گره انداخت تو کارش. ببینیم چی میشه!! تقصیرشون چی بوده اونوقت؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تقصیرشون چی بوده اونوقت؟ خودش اول رفته به این آقا ابراز علاقه کرده و گفته بیا ازدواج کنیم (که فکر کنم خیلی از خانومهای همین انجمن با این رفتار مخالف باشن) بعد که این آدم رو به خودش حسابی علاقه مند کرده به دلائلی پشیمون شده و یه دفعه به هم زده و گویا آبروریزی هم برای طرف تو همون دانشگاه ایجاد کرده اونوقت. ولی خب کسی اینارو نمیبینه چون عمق فاجعه بعدی خیلی بیشتره. 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خودش اول رفته به این آقا ابراز علاقه کرده و گفته بیا ازدواج کنیم (که فکر کنم خیلی از خانومهای همین انجمن با این رفتار مخالف باشن) بعد که این آدم رو به خودش حسابی علاقه مند کرده به دلائلی پشیمون شده و یه دفعه به هم زده و گویا آبروریزی هم برای طرف تو همون دانشگاه ایجاد کرده اونوقت.ولی خب کسی اینارو نمیبینه چون عمق فاجعه بعدی خیلی بیشتره. اینو که پسره گفته . فرض بگیریم درست باشه ، تاوان این اشتباه این نبوده . این همه دختر بهشون ابراز علاقه میشه ، بعد پسره ول میکنه میره ، کدوم اسید دست گرفته و پسررو کور کرده ؟؟ 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینو که پسره گفته . فرض بگیریم درست باشه ، تاوان این اشتباه این نبوده . این همه دختر بهشون ابراز علاقه میشه ، بعد پسره ول میکنه میره ، کدوم اسید دست گرفته و پسررو کور کرده ؟؟ اون آقا گفته و هیچکس هم تکذیب نکرده (من که ندیدم تکذیب کرده باشن) پس میتونیم بگیم راست گفته. نه؟ منم که گفتم عمق فاجعه بعدی بیشتر بوده. به هر حال نباید محرک و علت اصلی رو ندید بگیریم. وقتی میری جلو باید مطمئن باشی از کاری که داری میکنی.احساسات آدمها بازیچه نیست که امروز بگی میخوام فردا بگی نمیخوام. بعضیا جنبه ندارن و نمیتونن هضم کنن. چه دختر و چه پسر. البته من هم مثل همه شما از روی چیزهایی که خوندم دارم نظر میدم . 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اون آقا گفته و هیچکس هم تکذیب نکرده (من که ندیدم تکذیب کرده باشن) پس میتونیم بگیم راست گفته. نه؟ منم که گفتم عمق فاجعه بعدی بیشتر بوده. به هر حال نباید محرک و علت اصلی رو ندید بگیریم. وقتی میری جلو باید مطمئن باشی از کاری که داری میکنی.احساسات آدمها بازیچه نیست که امروز بگی میخوام فردا بگی نمیخوام. بعضیا جنبه ندارن و نمیتونن هضم کنن. چه دختر و چه پسر. البته من هم مثل همه شما از روی چیزهایی که خوندم دارم نظر میدم . اجساسات ، ضربه عاطفی اینا همه توجیه ، توجیه بی ظرفیتی این ادم . این رفتار هم نشون میده تصمیم برای پشیمون شدن درست بوده !! کلا یه اقشاری از ادما خودشونو در هر امری محق میدونن . به فرض مردن کتک میزنن ،زن حرفشونو گوش نداده . تجاور میکنن ، زن لباسش بد بوده . اسید میپاشن ، زن ابزار علاقه کرده بوده. کلا تقصیر اونا نیست ، اینم از هموناس . 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خودش اول رفته به این آقا ابراز علاقه کرده و گفته بیا ازدواج کنیم (که فکر کنم خیلی از خانومهای همین انجمن با این رفتار مخالف باشن) بعد که این آدم رو به خودش حسابی علاقه مند کرده به دلائلی پشیمون شده و یه دفعه به هم زده و گویا آبروریزی هم برای طرف تو همون دانشگاه ایجاد کرده اونوقت.ولی خب کسی اینارو نمیبینه چون عمق فاجعه بعدی خیلی بیشتره. طرف عقد میکنه طلاق میگیره طرف نامزد میکنه بهم میزنه بعدش با توجه به حرف تو دانشگاه اگه بشه واسه دختره میشه نه پسرا خودمون دانشجوییم میبینیم دیگه اینو که پسره گفته . فرض بگیریم درست باشه ، تاوان این اشتباه این نبوده . این همه دختر بهشون ابراز علاقه میشه ، بعد پسره ول میکنه میره ، کدوم اسید دست گرفته و پسررو کور کرده ؟؟ اره منم ندیدم دختره تایید کنه حتی من خوندم از نگاههای دختره این رفتارو توجیه کرده بد خوندم؟ والا این همه پسر میان به طرف هزار یک وعده میدن میزارن میرن اینجوری نمیشه 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اون آقا گفته و هیچکس هم تکذیب نکرده (من که ندیدم تکذیب کرده باشن) پس میتونیم بگیم راست گفته. نه؟منم که گفتم عمق فاجعه بعدی بیشتر بوده. به هر حال نباید محرک و علت اصلی رو ندید بگیریم. وقتی میری جلو باید مطمئن باشی از کاری که داری میکنی.احساسات آدمها بازیچه نیست که امروز بگی میخوام فردا بگی نمیخوام. بعضیا جنبه ندارن و نمیتونن هضم کنن. چه دختر و چه پسر. البته من هم مثل همه شما از روی چیزهایی که خوندم دارم نظر میدم . کاش پسرا هم اینو میدونستن کاش این اقا هم میفهمید زندگی ادما بازیچه نیست 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده