Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهناز افشار به حرفهایی که چند روز پیش از قول او در رسانهها نقل شده بود انتقاد کرد و جوابیهای در اینباره نوشت. متن جوابیه افشار که با تیتر «بیایید در کنار هم باشیم نه روبهروی هم» منتشر شده، به شرح زیر است: سلام هموطنان عزیزم.میخواهم از خانهی خدا با شما حرف بزنم. سالها گذشته از روزی که رو به شما توی آینهی سینما آمدم و باهم زندگی نویی را آغاز کردیم. خندیدیم و گریستیم. شاد و غمگین بودیم. در همه این سالها همیشه عشق به شما باعث میشد از همه حاشیههایی که برایم ساخته میشد جان سالم به در ببرم. دعای خیر خانوادهام و دلهای پاک شما پشت سرم بود. حالا هم از خانه خدا با شما سخن میگویم، که از شما هستم و در کنارتان، پس حرف هم را بهتر میفهمیم. آمدهام به خانه خدا، به جایی که نزدیکتر حسش میکنم. خدا همیشه کنار من بوده، اما این فرصت که بتوانی در خانه اش را بزنی و چند کلمه خصوصی با او حرف بزنی، درد دل کنی و غر بزنی، آنقدر نزدیک باشی که حس کنی خدا تو را آغوش گرفته، این حس، حس نابیست. متاسفم که مجبورم وسط اینهمه حال خوب از حاشیههایی بنویسم که همهاش ساخته ذهنهای بیماریست که نه در متن چیزی هستند و نه از متن باخبرند. بعید میدانم هموطنی که آمده اینجا تا به خدا نزدیکتر شود، با دروغپردازی و شایعه سازی حاضر باشد به جای کاستن از گناهانش، بر آنها بیفزاید. برای همین فکر میکنم این هجمه رسانهای دروغپراکنی، باز هم کار آن کوته نظرانیست که خداوند مهری بر قلب و چشمشان زده است. من، مهناز افشار، همه شایعات و خبرهایی را که از زبان من در رسانهها منتشر شده بود، تکذیب میکنم و باز هم از رسانههایی که عادت به خوابنما شدن دارند خواهش میکنم در کنار هنرمندان و مردمشان باشند و همصدای آنها، نه رو به تاریکی و پلیدی و دروغ. خدا را شاکرم توانایی مالیام آنقدر هست که هزینه سفری را که آرزویم بود را خودم بدهم. گذشته از این باور و سلیقهام را پیش از این هربار احساس کردم لازم بوده است از تریبونهای رسمی اعلام کردهام و بعد از این هم همین خواهد بود. پس به این شایعهسازیها بیاعتنا هستم و از شما هم میخواهم بیاعتنا باشید. شما که میشناسیدم، پس قرار نبود بنویسم تا اعلام برائت کنم پیش شما. اینها را نوشتم که از همینجا حلال کنم همه آنهایی را که همچنان به بدی مشغولند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمی دونم ولی اگه بهم بگین ممنون میشم. 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مثل اینکه گفتن تو دماغت عملی هست اونم تکذیب کرده... 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مثل اینکه گفتن تو دماغت عملی هست اونم تکذیب کرده... :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوس دارم بدونم چه شایعه ای شده!!!! لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ایشون تو یه کشور دیگه شایعه رو شنیدن،شما نشنیدین 1 لینک به دیدگاه
AmirVet 695 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من تو فیس بوک دیدم مثل اینکه گفتند با پول یارانه ها رفتند حج (یه همچین چیزی!) شاید منظورش اون باشه! 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه بابا! گفته بودن ایران هم باید مث سوریه و لبنان و مالزی حجاب اختیاری باشه!!! این بوده با اون یکی دختره رز رضوی(نمیشناسمش اسمشو شنیدم) 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه بابا!گفته بودن ایران هم باید مث سوریه و لبنان و مالزی حجاب اختیاری باشه!!! این بوده با اون یکی دختره رز رضوی(نمیشناسمش اسمشو شنیدم) این شایعه رو فک کنم شما همین الان پراکندونده کردی!!!! 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این شایعه رو فک کنم شما همین الان پراکندونده کردی!!!! نه منم خونده بودمش یکیشم دریاره اینکه با پول دولت اومدند حج 2 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکی نیست بگه پول خودش بوده دلش خواسته بعدشم یعنی انقدر دستمزد ایشون پایینه که گیر یارانه بوده که به دستش برسه وبره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این شایعه رو فک کنم شما همین الان پراکندونده کردی!!!! نه به جان تو خونده بودمش. فک کنم یکی از خبرگزاری ها بود... 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هدیه تهرونی خانم رو با مشایی یه جا دیدیم خب چه اشکالی داره اینم با اون بره حج 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه به جان تو خونده بودمش.فک کنم یکی از خبرگزاری ها بود... خبرگزاری mechjj مقرره نواندیشون!!!! 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خبرگزاری mechjj مقرره نواندیشون!!!! mechjj.ir:w16: تازه سفیدبرفی هم تاییدش کرد. حالا واسه چی آدامس میجوی؟ عصبی شدی؟ 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ mechjj.ir:w16:تازه سفیدبرفی هم تاییدش کرد. حالا واسه چی آدامس میجوی؟ عصبی شدی؟ باشه غصه نخور دارم سعیمو میکنم باور کنم!!:there: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده