HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وقتي يک دختر حرفي نميزند ميليونها فکر در سرش مي گذرد وقتي يک دختربحث نميکند عميقا مشغول فکر کردن است وقتي يک دختربا چشماني پر از سوال به تو نگاه ميکند يعني نميداند تو تا چند وقت ديگر با او خواهي بود وقتي يک دختر بعد از چند لحظه در جواب احوالپرسي تو مي گويد:خوبم يعني اصلا حال خوبي ندارد وقتي يک دختر به تو خيره مي شود شگفت زده شده که به چه دليل دروغ مي گويي وقتي يک دختر سرش را روي سينه تو مي گذارد آرزو ميکند براي هميشه مال او باشي وقتي يک دختر هر روز به تو زنگ مي زند توجه تو را طلب مي کند وقتي يک دختر هر روز براي تو[اس ام اس ]مي فرستد يعني ميخواهد تو اقلا يک بار جوابش را بدهي وقتي يک دختر به تو مي گويد دوستت دارم يعني واقعا دوستت دارد وقتي يک دختر اعتراف مي کند که بدون تونميتواند زندگي کند يعني تصميم گرفته که تو تمام اينده اش باشي وقتي يک دختر مي گويد دلش برايت تنگ شده هيچ کسي در دنيا بيشتر از او دلتنگ تو نيست 13 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ نه ازاین چیزیها هم بلدی ......... آفرین یعنی یکی پیداشده حرکتهای دخترها رو ترجمه کرده دستش درد نکنه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ واقعا درست بودا... یعنی واسه من که همش درست بود... لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ نه ازاین چیزیها هم بلدی .........آفرین یعنی یکی پیداشده حرکتهای دخترها رو ترجمه کرده دستش درد نکنه تو اینو از زیر خاک کشیدی بیرون ها هیشکی ندیده بود اینا تجربیاته خودتن؟ واقعا درست بودا...یعنی واسه من که همش درست بود... تشکر نیازی نیست لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ تو اینو از زیر خاک کشیدی بیرون ها هیشکی ندیده بود تشکر نیازی نیست خوب حیفش بود میخوای باز ببرمش زیر خاک جای دستت درد نکنه هست لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ وقتي يک دختر حرفي نميزند ميليونها فکر در سرش مي گذرد وقتي يک دختربحث نميکند عميقا مشغول فکر کردن است وقتي يک دختربا چشماني پر از سوال به تو نگاه ميکند يعني نميداند تو تا چند وقت ديگر با او خواهي بود وقتي يک دختر بعد از چند لحظه در جواب احوالپرسي تو مي گويد:خوبم يعني اصلا حال خوبي ندارد وقتي يک دختر به تو خيره مي شود شگفت زده شده که به چه دليل دروغ مي گويي وقتي يک دختر سرش را روي سينه تو مي گذارد آرزو ميکند براي هميشه مال او باشي وقتي يک دختر هر روز به تو زنگ مي زند توجه تو را طلب مي کند وقتي يک دختر هر روز براي تو[اس ام اس ]مي فرستد يعني ميخواهد تو اقلا يک بار جوابش را بدهي وقتي يک دختر به تو مي گويد دوستت دارم يعني واقعا دوستت دارد وقتي يک دختر اعتراف مي کند که بدون تونميتواند زندگي کند يعني تصميم گرفته که تو تمام اينده اش باشي وقتي يک دختر مي گويد دلش برايت تنگ شده هيچ کسي در دنيا بيشتر از او دلتنگ تو نيست چقدر ساده ای برادر! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده