partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نگفته بودی عمران می خونه.... میگم عمران نمی خونه ... لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ niaz یا Cinderella ?????????????????? لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سیندرلا نه گلم ... صاحب عکس دانشجوئه ... فکر کنم سیندرلا درسش تمام شده ... آره؟ می خواستم بگم دلنواز ولی همون ساراستنبود دلنواز:persiana__hahaha: برو حدس بعدی ... :icon_pf (34): شادی نیست ؟ شادی کیه؟ نمیشناسم ... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ایشون هستندlady architect لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زهرا چی می خونه پس؟ خونه شون کجاس؟ خب یه ذره راهنمایی کن... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ pme هم میتونه باشه نه گلم ... niazیا Cinderella ?????????????????? نه گلم ... ایشون هستندlady architect نه گلم ... زهرا چی می خونه پس؟خونه شون کجاس؟ خب یه ذره راهنمایی کن... اوکی ... دانشجوئه رشته مهندسیه ... تو سایت خیلی شیطونی میکنه ولی اخیراً کمتر میاد ... خونشون در شهرهای غرب کشوره ... خوفه؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بذار فکر کنم... خب تو که این همه کمک کردی رشته شم بگو دیگه... من میخوام ببرم... عمه ام نیست الهه؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تینا نه ... مهندسی می خونه ... :icon_pf (34): بذار فکر کنم... خب تو که این همه کمک کردی رشته شم بگو دیگه... من میخوام ببرم... عمه ام نیست الهه؟ نمایشگاه نیومده عسیسم ...:icon_pf (34): اصلاح میکنم ... رشتش سایر رشته هاست ... :icon_pf (34): دوستان منم میرم ... وقتی اومدم همه باید درست حدس زده باشید ... کلی راهنمایی کردم ... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم یه ذره رو حدسم پافشاری کنم خب... خودتی زهرا... دیگه یا شانس و یا اقبال... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ملینازهرا 22 نه ... رشتش سایر رشته هاست ... معماری هم نیست ... منم یه ذره رو حدسم پافشاری کنم خب...خودتی زهرا... دیگه یا شانس و یا اقبال... راهنمایی: من نیستم ... خونه ما غرب کشوره؟ یعنی می خوای بگی تهران جزو غربه کشوره؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راهنمایی: من نیستم ... خونه ما غرب کشوره؟ یعنی می خوای بگی تهران جزو غربه کشوره؟ تهران مرکز مایل به غربه... سیما نیست؟ نه سیما که درسش تموم شده... یعنی کی می تونه باشه؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دعوا نکیند خب تابلوئه که منم... لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هرکیه چه خد خوشگلههههههههههههه لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هرکیه چه خد خوشگلههههههههههههه سوسکه به بچه اش میگفت ، قربون پاهای بلوریت برم. (البته شوخی بود،جدی نگیرید.) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده