Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مبااااااررکککککههههه...معلوم نیست که حسودیم شده هاااااااا؟ من شرکت کردم میام بهت میگم تو منو حدس بزن لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ و اما چون سپیده جان زودتر از همه تونست صاحب عکس رو تشخیص بده پس برنده این دور Sepideh.mt میباشد... تبریک می گم... دوستان عکساتون رو بفرستید ... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من شرکت کردم میام بهت میگم تو منو حدس بزن کسر 50 امتیاز از سپیده ... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من شرکت کردم میام بهت میگم تو منو حدس بزن :aghosh: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کسر 50 امتیاز از سپیده ... تو چرا هی میخوای یا من محروم شم یا امتیازم کم شه یا امتحان دارم :w00: آخه چراااا؟:w00: من که دوست دارم لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو چرا هی میخوای یا من محروم شم یا امتیازم کم شه یا امتحان دارم :w00:آخه چراااا؟:w00: من که دوست دارم منم دوستت میدارم ... ولی تقلب در مقابل مدیر پرتو ؟ :167: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم دوستت میدارم ... ولی تقلب در مقابل مدیر پرتو ؟ :167: نهههههه خاک به سرم مقابله شما نهههه هر وقت حواست نبود بهش میگم :ws2: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نهههههه خاک به سرم مقابله شما نهههه هر وقت حواست نبود بهش میگم :ws2: عجب ... لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هرکیه چه خد خوشگلههههههههههههه ای جااااااااااااااااان....لطف داری...خوشگلی از خودته!:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v سوسکه به بچه اش میگفت ، قربون پاهای بلوریت برم. (البته شوخی بود،جدی نگیرید.) :banel_smiley_4: ولی من جدی گرفتم! ایهیم ... شمام لطف داری به قیافه اش میخورد،مایکل جکسون را دوست داشته باشه........ نکنه خودت بودی؟!!!!!! :w58::w58: اتفاقا برعکس!!! نخیرم ... مایکل دوست نداره ... نچ من نیستم که ... :girl_in_dreams: از کجا دونستی؟:JC_thinking: حدسه دومم میگمشبنم Atre Baroon :w58: از کجا دونستی؟؟؟؟؟؟ بالاخره یکی منو حدسید ....هورااااااااااااااااااا:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مرمت میخونه،کی بود؟؟ای خدا چرا یادم نمیاد:w00: :w58: مگه چن نفر اینجا مرمت میخونن؟؟؟ شبنم نباشه دیگه خودمم مطمئن باشین :4chsmu1: آیا atre barooon ???? یا rapunzel???? :4chsmu1: چه دختر خوشگلی میسیییییییییییییییی شمام لطف داری:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v چقد تینا خوکشله ها:62izy85: ای جااااااااام میسیییییی بله ... یکی از دخترای گل انجمن ... فقط چند وقته کمتر میاد انجمن ... یه سر به این تاپیک نزد ... خیلی دوس داشتم تو این تاپیک باشم ولی نبودم وای خیلی نازه من عاشقش شدم :icon_redface: منم عاشقتم عزیزم بوس بوس بوس:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ایهیم ... خیلی نازههههههههههه ... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v توجه توجه ... اعلام می کنم ... ... صاحب عکس شبنم جان می باشد ... Atre Baroon 50 امتیاز متعلق به کیست؟ ............... با تشکر از همه دوستانی که شرکت کردن ... بسی خوشحال شدیم ... حیف که دلم نیومد اذیتتون کنم .... ببخشید اگر گاهی، خیلی کم ، یه کوچولو گمراهتون کردم... عکس هاتون رو بفرستید ... :camera2: منتظر مسابقات بعدی ما باشید ... :w31: :shad::shad::shad: گفتم که مرمت میخونه اسمش یادم نمیاد.امتیازمو بده:167: مگه فقط شبنم مرمت می خونه؟ اوهوم....اینجا فقط منو اوری مرمت میخونیم شبنم؟همون که مرمت میخون هنیست؟ من اول گفتم امتیازمو بدین من دیگه نمیام ...:w821: اخه چرا من هیچوقت نمی برم....:w74: من امتیاز میخواااااااااااام... اگه بودم حتما بهت میگفتم منم midonamkey ama lo nemidam:ws3: ater baron :ws28: کاش زودتر تو این مسابقه میشرکتیدی حتما برنده میشدی!!! ولی خوب بچگیای منو یادته ها! :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زهرا جون و بچه ها (کسایی که منو حدسیدنو نحدسیدن) ازتون ممنونم !:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v سپیده جون چجور منو حدسیدی حتی با اینکه عکس الانمو ندیدی؟!:JC_thinking: ولی جدا دلم خواست عکس دلنواز و سارا افشارو ببینم لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راستی یه چیز: به منم باس امتیاز بدین که عکس بچگیامو رونمایی کردم! لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شمام لطف داری از کجا دونستی؟:JC_thinking: من همه دوستامو میشناسم ... خیلی دوس داشتم تو این تاپیک باشم ولی نبودم ببخشید دیگه ... بدموقع گذاشتم ... بازم عکس بفرست میزارم تو مسابقه ... اوهوم....اینجا فقط منو اوری مرمت میخونیم آره ...؟ خیلی هم خوب.. زهرا جون و بچه ها (کسایی که منو حدسیدنو نحدسیدن) ازتون ممنونم !:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v سپیده جون چجور منو حدسیدی حتی با اینکه عکس الانمو ندیدی؟!:JC_thinking: ولی جدا دلم خواست عکس دلنواز و سارا افشارو ببینم خواهش میشه گلم ... منم بسی مشتاقم + بیتا ، تینا، سمانه، مینا شهرساز، الهه... دیگه کی موند؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راستی یه چیز: به منم باس امتیاز بدین که عکس بچگیامو رونمایی کردم! دیگه چی؟ لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دیگه چی؟ هیچی همین دیگه!!!.....مدلم بس نیستا! لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هیچی همین دیگه!!!.....مدلم بس نیستا! هیچی نداریم، هیچی نمیدیم ... لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هیچی نداریم، هیچی نمیدیم ... خیلی بدی بدی بدی!!! لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چیه چیزی شده؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه فقط چرا دیگه ادامه نمیدین؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ امروز یکی میزارم ... :shad: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده