partow 25305 مالک ارسال شده در 11 مرداد، 2011 سیندرلا نه گلم ... صاحب عکس دانشجوئه ... فکر کنم سیندرلا درسش تمام شده ... آره؟ می خواستم بگم دلنواز ولی همون ساراستنبود دلنواز:persiana__hahaha: برو حدس بعدی ... :icon_pf (34): شادی نیست ؟ شادی کیه؟ نمیشناسم ...
partow 25305 مالک ارسال شده در 11 مرداد، 2011 pme هم میتونه باشه نه گلم ... niazیا Cinderella ?????????????????? نه گلم ... ایشون هستندlady architect نه گلم ... زهرا چی می خونه پس؟خونه شون کجاس؟ خب یه ذره راهنمایی کن... اوکی ... دانشجوئه رشته مهندسیه ... تو سایت خیلی شیطونی میکنه ولی اخیراً کمتر میاد ... خونشون در شهرهای غرب کشوره ... خوفه؟
کتایون 15176 ارسال شده در 11 مرداد، 2011 بذار فکر کنم... خب تو که این همه کمک کردی رشته شم بگو دیگه... من میخوام ببرم... عمه ام نیست الهه؟
partow 25305 مالک ارسال شده در 11 مرداد، 2011 تینا نه ... مهندسی می خونه ... :icon_pf (34): بذار فکر کنم... خب تو که این همه کمک کردی رشته شم بگو دیگه... من میخوام ببرم... عمه ام نیست الهه؟ نمایشگاه نیومده عسیسم ...:icon_pf (34): اصلاح میکنم ... رشتش سایر رشته هاست ... :icon_pf (34): دوستان منم میرم ... وقتی اومدم همه باید درست حدس زده باشید ... کلی راهنمایی کردم ...
کتایون 15176 ارسال شده در 11 مرداد، 2011 منم یه ذره رو حدسم پافشاری کنم خب... خودتی زهرا... دیگه یا شانس و یا اقبال...
partow 25305 مالک ارسال شده در 11 مرداد، 2011 ملینازهرا 22 نه ... رشتش سایر رشته هاست ... معماری هم نیست ... منم یه ذره رو حدسم پافشاری کنم خب...خودتی زهرا... دیگه یا شانس و یا اقبال... راهنمایی: من نیستم ... خونه ما غرب کشوره؟ یعنی می خوای بگی تهران جزو غربه کشوره؟
کتایون 15176 ارسال شده در 11 مرداد، 2011 راهنمایی: من نیستم ... خونه ما غرب کشوره؟ یعنی می خوای بگی تهران جزو غربه کشوره؟ تهران مرکز مایل به غربه... سیما نیست؟ نه سیما که درسش تموم شده... یعنی کی می تونه باشه؟
Ehsan 112346 ارسال شده در 11 مرداد، 2011 هرکیه چه خد خوشگلههههههههههههه سوسکه به بچه اش میگفت ، قربون پاهای بلوریت برم. (البته شوخی بود،جدی نگیرید.)
ارسال های توصیه شده