رفتن به مطلب

و هنگامی که تجاوز در ایران قانونی می شود

محمــد

ارسال های توصیه شده

به گزارش

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
به نقل از جوان، چندي پيش مخبران محلي پليس يزد از رفت و آمدهاي مشكوك زيادي به خانه مردي به نام بهروز خبر دادند.

ماموران با انجام تحقيقات محلي دريافتند اين مرد ۳۶ ساله به همراه همسر خود پاتوقي براي سركيسه كردن خلق خدا فراهم كرده و با عنوان فالگيري با قرآن و دادن دعاي گشايش كار و... مردم را گول مي زدند. كارآگاهان با اعزام چند نفر از ماموران خود در ظاهر مشتري به منزل اين مرد به اطلاعات دقيق تري از كسب و كار غيرقانوني بهروز دست پيدا كردند.

يكي از مشتريان گفت: «از طريق يكي ازاقوامم با اين زن وشوهر آشنا شدم. دختر دم بختي داشتم كه هنوز شوهر نكرده و نگران آينده وي بودم. وقتي پيش اين زوج آمدم آنها با دادن اين قول كه طولي نخواهد كشيد كه بخت دخترم باز خواهد شد يك نوشته نامفهوم به من داده و دستوراتي را هم نيز ضميمه آن كردند. آنها در قبال اين كار چند صد هزار تومان نيز از من دريافت كردند، اما پس از مدتي هيچ اتفاقي نيافتاد و هيچ گرهي از مشكل من باز نشد. حالا آمده ام از آنها بپرسم چرا دعايشان نتيجه اي نداده است؟!»

ماموران همچنين در ادامه پرس و جو ها از اقدامات شيطاني بهروز نيز پرده برداشتند؛ چرا كه اطلاعاتي به دست آنها رسيد كه حاكي از استفاده غير اخلاقي اين مرد از بعضي زنان و دختران مراجعه كننده داشت. طي اين سوءاستفاده‌ها متهم به بهانه احضار ارواح از بعضي زنان و دختران مي خواسته در وضعيتي نامناسب ظاهر شده و سپس با آنها روابط غير شرعي برقرار مي كرده است.

به‌رغم اين اطلاعات هنوز اين پرونده شاكي خصوصي ندارد و به همين خاطر متهمين با قرار قضائي آزاد هستند

• Like 24
لینک به دیدگاه

خوب وقتی خودشون راضی هستن که نمیشه برا تجاوز پیگیری کرد برا رمالی هم معمولا با جریمه سر و ته قضیه هم میاد

• Like 11
لینک به دیدگاه
خوب وقتی خودشون راضی هستن که نمیشه برا تجاوز پیگیری کرد برا رمالی هم معمولا با جریمه سر و ته قضیه هم میاد

به قضیه یک طرفه نگاه نکن، شاید این آقا با زور تجاوز کرده و اون افراد از بیم آبروشون حاضر نیستن این موضوع رو پیگیری و شکایت کنن

از این دست اتفاق ها در همه جا داریم ، تو منطقه ما یه گروه با جعل کارت و لباس پلیس امنیت اخلاقی از اول مهر امسال اقدام به دزدیدن دختران دانشجو از دم در دانشگاهها میکرده که هفته ی گذشته دستگیر شدند ، ببین چند ماه این کارشون طول کشیده و هیچ کس حاضر نشده این اشخاص رو لو بده. واقعا باید به حال جامعه ای که داریم گریست

• Like 9
لینک به دیدگاه

چیزی نمیشه گفت جز این که بگی واقعا جای تاسف داره که هنوز مردم ما گول این افراد رو میخورن .

به جای توکل به خدا و کمک گرفتن از خدا ، دنبال این برنامه ها هستند و گرفتار این افراد سود جو میشن .

• Like 8
لینک به دیدگاه
چیزی نمیشه گفت جز این که بگی واقعا جای تاسف داره که هنوز مردم ما گول این افراد رو میخورن .

به جای توکل به خدا و کمک گرفتن از خدا ، دنبال این برنامه ها هستند و گرفتار این افراد سود جو میشن .

و این برنامه تا آخر زمان ادامه دارد.....................................

• Like 5
لینک به دیدگاه
شما گول خوردن مردم رو می بینین ما هم وضع بد مملکت رو می بینیم:banel_smiley_4:

در وضع بد مملکت که شکی نیست. ولی ممد جان این اسمش گول خوردن نیست. حماقته.

یه وقتی شما میای ماشین بخری من یه ماشین رنگ دار به اسم بی رنگ میفروشم بهت این اسمش گول خوردنه. ولی اینکه طرف میره دنبال سحر و جادو که بخت دخترش باز بشه یا چه میدونم یه زنی میره دنبال اینکارا که محبت شوهرشو جلب کنه. این کار وقتی از پایه غلطه اسم این فرد رو نمیشه گذاشت فریب خورده. مفهومش خیلی فرق میکنه. فریب خورده ممکنه مقصر نباشه. ولی احمق ... :icon_pf (34):

• Like 7
لینک به دیدگاه

طي اين سوءاستفاده‌ها متهم به بهانه احضار ارواح از بعضي زنان و دختران مي خواسته در وضعيتي نامناسب ظاهر شده و سپس با آنها روابط غير شرعي برقرار مي كرده است.

به نظر من که کار خوبی میکنند،کسی که از ملت همیشه در صحــــنه سوء استفاده نکند،یک جای کارش مشکل داره.

اکثر اینها هم همیشه در صحـــنه هستند.....

• Like 7
لینک به دیدگاه
به نظر من که کار خوبی میکنند،کسی که از ملت همیشه در صحــــنه سوء استفاده نکند،یک جای کارش مشکل داره.

اکثر اینها هم همیشه در صحـــنه هستند.....

قربونه آدم با فهم

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوستان عزیز صورت مسئله رو عوض نکنید ، من هدفم بیان تعرض جنسی به دیگران است که قانون در قبال اون هیچ عکس العملی رو نشون نمیده ، وقتی تو زندان به یه نفر تجاوز می کنند صدای هیچ کس در نمیاد رو میشه گفت طرف گول خورده و حتماً باید همچین بلایی سرش بیاد ؟و یا اینکه چند نفر به یک زن جلوی شوهرش و بچش تجاوز کردن و قانون چند ضربه شلاق صادر کرد رو باز باید بگیم طرف حماقت کرده که همچین بلایی سرشون اومده؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

من در مورد رمالی و سحر و جادو نظری ندارم اما در مورد تجاوز باید بگم که وقتی یه دختر مورد تجاوز قرار میگیره ترجیح میده به کسی نگه و ابروشو به خاطر اون چیز از دست رفته از دست نده و توی خفا با اون راههایی که وجود داره جبرانش کنه اینجوری نه کسی میفهمه که ایندش واسه این خاطر از بین بره نه دردسر دیگه ای

اما اگه بیاد بگه زندگی ایندش تا اخر عمر داغون میشه نه دیگه فرصت ازدواج نداره نه ارامشی یکی میگه کرم از خود درخته یکی میگه تنه خودش میخاریده و .... از اینا زیاد داریم

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوستان عزیز صورت مسئله رو عوض نکنید ، من هدفم بیان تعرض جنسی به دیگران است که قانون در قبال اون هیچ عکس العملی رو نشون نمیده ، وقتی تو زندان به یه نفر تجاوز می کنند صدای هیچ کس در نمیاد رو میشه گفت طرف گول خورده و حتماً باید همچین بلایی سرش بیاد ؟و یا اینکه چند نفر به یک زن جلوی شوهرش و بچش تجاوز کردن و قانون چند ضربه شلاق صادر کرد رو باز باید بگیم طرف حماقت کرده که همچین بلایی سرشون اومده؟

این مواردی که شما اشاره فرمودید،تـــجاوز به اجبار و زور بوده،اما اونیکه تو تاپیکتان مطرح کردین طرف با پای خودش رفته و خریت خودش سبب این مسئله شده.

وگرنه در موارد اجباری،قانون ایراد داره،هرچند من فکر کنم مجازات تجاوز اجــباری اعدام باشه،مگر اینکه تجاوز کننده،یک کسی باشه که به خاطر ارادتش به یک عده،مـــصونیت قضـــایی داشته باشه.

• Like 5
لینک به دیدگاه
این مواردی که شما اشاره فرمودید،تـــجاوز به اجبار و زور بوده،اما اونیکه تو تاپیکتان مطرح کردین طرف با پای خودش رفته و خریت خودش سبب این مسئله شده.

وگرنه در موارد اجباری،قانون ایراد داره،هرچند من فکر کنم مجازات تجاوز اجــباری اعدام باشه،مگر اینکه تجاوز کننده،یک کسی باشه که به خاطر ارادتش به یک عده،مـــصونیت قضـــایی داشته باشه.

واسه زدن تایپیک با مضنون نبود قانون در تعرض به افراد هیچ مطلبی نداشتم و به خاطر همین این خبر رو گذاشتم

همه این مواردی رو که در مورد حماقت افراد هم که گفتین درست است ، ولی هممون اینو می دونیم که تو شرع هم این کار خلاف است و مجازات مخصوص خودش را دارد حتی اگر طرفین راضی به این کار باشند.

• Like 5
لینک به دیدگاه

1- اگه یک جرم شخصی باشه باید حتما شاکی خصوصی داشته باشه . این نه تنها در ایران بلکه در همه جای دنیا یک اصل حقوقی است. ( اگه میخواستن بدون شاکی کسی رو به جرم تجاوز جنسی محاکمه کنن که دیگه سنگ رو سنگ بند نمی شد و هرکسی رو بدون دلیل محاکمه می کردن.)

2- اگه بخوان بدون شاکی خصوصی فالگیر ها رو مجازات کنن که باید همه مدیران مجلات و روز نامه ها رو به جرم داشتن فال روز محاکمه میکردن.

• Like 6
لینک به دیدگاه

شاکی خصوصی میخواد

شاکی خصوصی هم داشته باشه اینقد طرفو تهدید میکنن اینقد میان و میرن ابرو طرف بره طرف خودش میگه به زندگیم که گند زده شده نزار ابروم گند بزنن

بعدش اون کسایی که میگن یه جور دیگه جبران میشه اینطور نیست پزشک قانونی ببرن مشخص میشه بعدشم الان پسرا خودشون از دخترا بهتر میدونن:icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه
1- اگه یک جرم شخصی باشه باید حتما شاکی خصوصی داشته باشه . این نه تنها در ایران بلکه در همه جای دنیا یک اصل حقوقی است. ( اگه میخواستن بدون شاکی کسی رو به جرم تجاوز جنسی محاکمه کنن که دیگه سنگ رو سنگ بند نمی شد و هرکسی رو بدون دلیل محاکمه می کردن.)

2- اگه بخوان بدون شاکی خصوصی فالگیر ها رو مجازات کنن که باید همه مدیران مجلات و روز نامه ها رو به جرم داشتن فال روز محاکمه میکردن.

شما تو روزنامه میخونی فال و سرگرمی یعنی جنبه سرگرمی داره فقط اما رمالی میگه همینه که من میگم:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...