یک رهگذر 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظر من..البته با عرض معذرت فکر میکنم وقتی بعضی دخترا می خوان کمی خودشون رو لوس کنن اینطور حرف میزنن و احساس می کنن شاید با مزه تر و جالب تر به نظر بیاد..بعضی هم برای تفریح و تقلید از طرز فکر کودکان استفاده می کنن و با تقلید از طرز بیان کودکان سرگرم میشن. متاسفانه بعضی از پسرها هم برای همراهی به تقلید از این طرز بیان استفاده می کنند.. باز هم عذر خواهی می کنم کلی گفتم و منظورم به کسی نبود.. 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب من با دختربچه ها و کسانی که سنشون از من کمتره شاید گاهی اینطوری صحبت کنم. اونم نه در برخورد اول. وقتی که با طرف صمیمی باشم و بخوام لوسش کنم. این هم صرفا برای ایجاد صمیمیته. حالا اینکه به فرهنگ ما آسیب میزنه یا نه رو نمیدونم. 8 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :persiana__hahaha: ما یه مدتی بود ساعت ها با دوستام اینجولی حرف میزدیم:persiana__hahaha: بعد یه اتفاقی پیش اومد ضایع شدیم دیگه اینجولی حرف نزدیم ولی خیلی باحاله دوشش میدالممممممممممممممممم:dancegirl2: چرا به جوونای مردم گیر میدی خوب با نمکه دیجه همش یه جور حرف بزنیم خوبه:w74: 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :persiana__hahaha:ما یه مدتی بود ساعت ها با دوستام اینجولی حرف میزدیم:persiana__hahaha: بعد یه اتفاقی پیش اومد ضایع شدیم دیگه اینجولی حرف نزدیم ولی خیلی باحاله دوشش میدالممممممممممممممممم:dancegirl2: چرا به جوونای مردم گیر میدی خوب با نمکه دیجه همش یه جور حرف بزنیم خوبه:w74: من که اولش گقتم این فقط یه سواله شکایت نکنید !! :JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فکر میکنم این تاپیک قبلا هم زده شده بود!! یه دلیلش شاید لوس بازی باشه (که در بعضی موارد هست. یا شاید یه جور بچه شدن و مظلوم نمایی برای جلب محبت و ... باش) ولی یه دلیلشم به خاطر محدودیتها زبان نوشتاری در رسوندن حس و لحنه. شما تو صحبت رودررو با چشم وابرو و حالت چهره لحن صحبت و ... میتونید احساستون رو هم کامل برسونید ولی اینجا ناچارید وقتی شکلکها جواب نده از این روشها استفاده کنید تا منظور واقعیتون و احساس و لحن بیانتون رو برسونید. مثلا من خودم از بچه گونه صحبت کردن خوشم نمیاد. نه تو دنیای واقعی نه مجازی!! ولی به خاطر همون محدودیتها، شده که از عباراتی مثل "ایششششش" و .. استفاده کنم! چون واقعا نمیدونم اون حالت رو چطوری میتونم دیگه برسونم!! اما اگه شما کلمات مناسبتری میشناسید معرفی کنید که منم استفاده کنم و به زبان فارسی هم توهین نشه! 8 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه فهمیدم:persiana__hahaha: پسراش که اصلا قابل تحمل نیس وختی اینجوری حرف میزنن :167::167: 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فکر میکنم این تاپیک قبلا هم زده شده بود!! یه دلیلش شاید لوس بازی باشه (که در بعضی موارد هست. یا شاید یه جور بچه شدن و مظلوم نمایی برای جلب محبت و ... باش) ولی یه دلیلشم به خاطر محدودیتها زبان نوشتاری در رسوندن حس و لحنه. شما تو صحبت رودررو با چشم وابرو و حالت چهره لحن صحبت و ... میتونید احساستون رو هم کامل برسونید ولی اینجا ناچارید وقتی شکلکها جواب نده از این روشها استفاده کنید تا منظور واقعیتون و احساس و لحن بیانتون رو برسونید. مثلا من خودم از بچه گونه صحبت کردن خوشم نمیاد. نه تو دنیای واقعی نه مجازی!! ولی به خاطر همون محدودیتها، شده که از عباراتی مثل "ایششششش" و .. استفاده کنم! چون واقعا نمیدونم اون حالت رو چطوری میتونم دیگه برسونم!! اما اگه شما کلمات مناسبتری میشناسید معرفی کنید که منم استفاده کنم و به زبان فارسی هم توهین نشه! ممنون اول اینکه برای تکراری بودن تاپیک ببخشید و در نهایت هم من اصلا نگفتم اینجور حرف زدن قبیحه و به زبان فارسی توهین میشه . فقط خواستم نظرات دیگران رو بدونم 5 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ممنوناول اینکه برای تکراری بودن تاپیک ببخشید و در نهایت هم من اصلا نگفتم اینجور حرف زدن قبیحه و به زبان فارسی توهین میشه . فقط خواستم نظرات دیگران رو بدونم خیلیا اینجوری حرف میزنن !ینی همه قبیح حرف میزنن؟ این یه جور شوخیه دلیل بر توهین به زبان شیوای فارسی نمیشه که قبیح همین گفتن کلمه قبیحه که عربیه !!!!!و هیچ کدوم ما خود من و گذشتگانم از اینگونهحرف زدن آزرم نداریم.... 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ممنوناول اینکه برای تکراری بودن تاپیک ببخشید و در نهایت هم من اصلا نگفتم اینجور حرف زدن قبیحه و به زبان فارسی توهین میشه . فقط خواستم نظرات دیگران رو بدونم خیلیا اینجوری حرف میزنن !ینی همه قبیح حرف میزنن؟این یه جور شوخیه دلیل بر توهین به زبان شیوای فارسی نمیشه که قبیح همین گفتن کلمه قبیحه که عربیه !!!!!و هیچ کدوم ما خود من و گذشتگانم از اینگونهحرف زدن آزرم نداریم.... نمی دونم چرا شما اصرار دارید بگید من میگم این جور حرف زدن بده فکر میکنید فقط قبیح کلمه ی عربیه ؟!! کلمه های عربی که شما در همین متن بالا به کار بردید: حرف - دلیل - توهین - کلمه - و .... اگر تونستی یه متن 3 خطی بنویسی بدون استفاده از کلمات عربی 5 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلیا اینجوری حرف میزنن !ینی همه قبیح حرف میزنن؟این یه جور شوخیه دلیل بر توهین به زبان شیوای فارسی نمیشه که قبیح همین گفتن کلمه قبیحه که عربیه !!!!!و هیچ کدوم ما خود من و گذشتگانم از اینگونه حرف زدن آزرم نداریم.... نمی دونم چرا شما اصرار دارید بگید من میگم این جور حرف زدن بده فکر میکنید فقط قبیح کلمه ی عربیه ؟!! کلمه های عربی که شما در همین متن بالا به کار بردید؟ حرف - دلیل - توهین - کلمه - و .... اگر تونستی یه متن 3 خطی بنویسی بدون استفاده از کلمات عربی من که متذکر شدم من و گذشتگانم نمیتونیم عربی حرف زدن ترک کنیم و خود من هم بیش از 90% حرفها و کلامم عربیه!! خودمونم مقصر نیستینم بد جوری رو زبان ما تاثیر خودش رو گذاشته و چاره ای برامون نمونده قبیحه و ما به نا چار این عمل قبیح رو انجام میدیم چون زبان اصیل و خودمون رو فروختیم به یه زبان بیگانه با فرهنگ پائین تر از ما اونم چندین هزار سال قبل ... شما هم زیاد حساس نشو اینژولی حرف زدن فقط جنبه شوخی داره ولی اون کاری که عربا و گذشتگانمون با زبانمون کردن شوخی نبود متاسفانه 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه خو چ اشجالي داره؟:4chsmu1: هم خوبه هم خوشجله ني نيه خو:4chsmu1: منم بسته به جاش و شخص مورد نظر زبونم عوض ميشه:ws2: 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درود تغييرات زباني يكي از نماد هاي بيروني تغييرات فرهنگي است متاسفانه نسل جديد ايران اغلب نمي داند و نياموخته كه چگونه با استفاده از واژگان زبان احساس خود را بيان كند از طرفي به علت اعمال محدوديت هاي بي حد و بي منطق در رفتار با جنس مخالف نياموته كه در مواجهه با ديگران چگونه به بيان سخن بپردازد كه از ديد ناظر خارجي حمل بر گستاخي و بي ادبي او نشود و در عين حال صميمت مورد نظرش را بيان و يا حفظ كند مشكل ديگر اين است كه اگر فردي اين موارد را بداند و اعمال كند فرد مقابل او نمي تواند آن را درك كند دوستان ممكن است بگويند كه زبان داراي محدوديت هاي بياني است ونمي تواند آنچه را كه مد نظر ايشان است درست بيان كند كه اين نظر ناشي از عدم شناخت صحيح توانمندي هاي زبان فارسي است زيرا با استفاده از همين واژگان و تركيب ها منظومه هاي ادبي نظامي گنجوي پديد آمده كه دنيا بر لطافت بيان و زيبايي احساس آن اتفاق نظر دارد. همه ي اينها يك موضوع را مي رساند و آن كم عمق تر شدن هر روزه ي سطح فرهنگي جامعه ي ايران امروز است متاسفانه فرهنگ ايراني كه روزي چشمه هاي جوشان فرهنگ جهان را در خود جاي داده بود امروز تنها مردابي رو به مرگ است كه به زودي همانند مرداب ها و تالاب هاي طبيعت ايران زمين خبر مرگ ابدي آن را خواهيم شنيد. موارد بسيار ديگر اين در اين زمينه موثر است كه تنها به ذكر تيتروار برخي از آنها بسنده مي كنم: 1-ترويج زبان ها و واژگان من در آوردي از طريق رسانه ها كه اين اجازه را به عوام مي دهد تا خود نسبت به كاري مشابه اقدام كنند(برره و سريال هاي به اصطلاح محلي) 2-چيره گي و تسلط مالي افراد بي پيشينه ي فرهنگي و تاريخي بر جامعه و به حاشيه راندن خاندان هاي فرهنگ پرور و قديمي كه موجب از بين رفتن جريان فرهنگي مي شود و در واقع بي فرهنگي(هم رنگي با قشر حاكم شده) نوعي تفاخر مي شود 3-از بين بردن اتصال ما بين نسل جوان و باور هاي تاريخي و فرهنگي 4-از بين بردن آثار تاريخي 5-رواج فرهنگ جامعه ي يك رنگ در اوايل انقلاب كه موجب از بين رفتن خرده فرهنگ ها و آيين هاي مردمي شد 6-گسست معني دار ميان نسل والدين امروزي و فرزندان ايشان از نظر تكنولوژي و ديدگاه هاي اجتماعي كه موجب بروز عقده هاي دوره ي كودكي در سنين جواني و بالاتر مي شود 7-محدوديت هاي غير منطقي در اجتماع حقيقي و ايجاد خفقان فرهنگي و رفتاري در اجتماع (مانند بحث گزينش ها و ...) كه باعث فوران انواع سركشي ها و حريم شكني ها در اجتماع هاي مجازي مي شود و.... 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من کلا اینجوری حرف نزدم تا حالا تو فضای دوستانه و تو دنیای مجازی شاید بد نباشه ولی وقتی بحث جدیه آدم اینجوری نظرشو بگه یا تو دنیای واقعی در حالتی که بحث و جمع خیلی صمیمیو دوستانه نیست به نظرم خوب نیست ولی در کل در شرایط قبلی ایرادی نداره البته چون خارج از عرفه اینجوریه بعد از یه مدت شاید عادی بشه ........... مثل حرف زدن برره ای که به جای " بود " ، " بید " میگفتند ولی الان کلا خیلیا دیگه اینجوری حرف میزنند و کسی هم نمیگه چرا چون عادی شده .......... کاری به درستو غلطش البته فعلا ندارم کلیتو گفتم ..... 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به چه تافیک خوجلی انخده ازین تافیکا دوز دالم خیلی خوفه شصتت درد نکنه بهدا میام نظرمو میگم ...باجه؟ فیلا قوفونت 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی بچههای ما باحرف زدنشون فرهنگ پارسی رو میبرند زیر سوال؟ خوب یه جاهایی میطلبه با یه بچه ای بچگونه حرف بزنی این باعث میشه صمیمیت بین آدم بزرگه با کوچیکه برقرار بشه........... خوب افرادی هم که در دنیای مجازی این مدلی حرف میزنند یجورهایی دارند با کودک درونشون هم کلام میشند نباید هیچ اجباری باشه برای نوع حرف زدن افراد .............. خب مشکل داری طرف چی میگه مطلبهاشو نخون مسلما توی یک محیط سالم زندگی همه یک شکل و یک مدل نیستند.. توی وجود بعضی ها شیطنتهای کودکیشون هنوز پا برجاست و این اصلا به فرهنگ ما لطمه نمیزنه.. اگر خیلی مردیم چیزهای دیگه رو درست کنید .......... بدی ما ایرانیها اینه که همیشه باید یجوری بزنیم توی حال و احساسات باقیه تا ثابت کنیم ما همه چی تمام و فهمیده هستیم......... 1 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ صمیمیت با این طرز نوشتاری!:w00:به هر حالتی هر کسی یه خصوصیات اخلاقی داره که اینجا تشعشعاتی از اون رو میبینیم که خیلی هم جلف نیست نه که نه!؟ 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درود مجدد دوست عزيز گفتار كودكان در راستاي تعالي و پيشرفت است و گفتار امروزش با ديروزش قابل مقايسه نيست زيرا او نيز با ضمير ناخودآگاه خويش در مي يابد كه براي دستيابي به تعاملي سازنده با جامعه ي پيراموني خويش مي بايست به نوعي وحدت در كلام برسد به نحوي كه براي همگان قابل فهم باشد و لذا در مسير تكامل زبان و دايره ي لغات خويش گام بر مي دارد. در مورد بايد ها و نبايد ها سخن به ميان آمد اگر بخواهيم دموكراسي را به آزادي مطلق تعبير كنيم متاسفانه تعريف جامعه ي انساني بسيار پست تر از جامعه ي حويانات مي شود زيرا امروز علم ثابت كرده است كه حيوانات نيز براي برقراي ارتباط با هم نوع خود داراي يك زبان مشترك هستند و هر آوا و يا حركتي كه از ايشان صادر مي شود حاوي نوع مشخصي از مفاهيم است و تنها در قالب صوت نيست(مانند موسيقي كه تنها نت است و صدا و حاوي زباني مشخص نيست). آزادي كه در بيان به افراد داده مي شود و از حقوق مسلم فرد است و نمي توان برايش محدوديت (در حالت كلي و نه موارد مشخصه) قايل شد ازادي در گزينش واژگان و ميزان كلام است.به مانند زير: عزيزم بفرما عزيزم بنشين عزيزم راحت باش عزيزم بتمرگ عزيزم جا بگير عزيزم سر پا اذيت مي شي عزيزم چرا وايسادي؟ عزيزم جا كه هست عزيزم زمين ميخ داره؟ و.... تمام اين عبارت يك مفهوم را مي رساند اما با گزينش واژگان متفاوت و بيان متفاوت كه اين از اختيارات فرد است كه كدام يك را در چه موقعيتي بر گزيند. اما كودك درون كه از او ياد شد دوست من كودك درون به معني تكرار حركات بچه گانه ي صرف با همان حالات نيست بلكه تمايل دروني فرد براي كسب تجربه هايي است كه در كودكي از آن محروم بوده . به عنوان مثال حس لذت بخش شكست و پرت كردن براي كودكان اگر سكوب شود در بزرگ سالي با پرخاش و شكستن شيشه و ظرف واسباب خانه بروز مي كند. و يا فردي در كودكي از بازي منع شده باشد در بزرگ سالي سرخوش مي شود و... 4 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم خیلی بدم میاد بعضی ها همش اینطوری حرف میزنن اما گاهی،اون هم خیلی کوچولو،واسه لوس شدن واسه یه کسایی خوبه 2 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه زمانی رسم بود زرگری حرف می زدند. الان هم اینجوری رسم شده . البت این رسم از ضرب المثل : (کلاغه خواست راه رفتن کبک رو یاد بگیره راه رفتن خودشو فراموش کرد.) هست. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده