M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وقتی کسی حالش بده بهش نگید ای بابا اینم می گذره ، نگید درست می شه، نخواهید با جوک های مسخره بخندونیدش نمی خواد بخنده. خنده اش نمیاد غصه داره. می فهمین؟ غصه. براش از فلسفه ی زندگی حرف نزنین. از انرژی مثبت و مثبت باش و به چیزهایی که داری فکر کن حرف نزنید. وقتی کسی ناراحته اصلا این شما نیستین که باید حرف بزنین. شما در حقیقت باید حرف نزنید. باید دستش رو بگیرید. بغلش کنید. تو چشم هاش نگاه کنید. براش یک چیزی که دوست داره بریزید یا بپزید. بذارید جلوش. بعد حرف نزنید. بذارید اون حرف بزنه و شما گوش کنید. هی فکر نکنید باید نظریه صادر کنید و نصیحت کنید. فکر نکنید اگه حرف نزنید خیلی اتفاق بدی می افته. شما جای اون آدم نیستید. شما زندگی اون آدم رو از وقتی به دنیا اومده زندگی نکردید. پس نظریه ها و حرف هاتون به درد خودتون می خوره. بله. دستش رو بگیرید. بغلش کنید. سکوت کنید. اگه دلش خواست خودش حرف می زنه 18 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واقعا عالي!! كاش همه اينارو بدونن...بفهمن كه وقتي خيلي ناراحتي اين حرف زدنا و نصيحتا فقط سوهان روحه... شما زندگی اون آدم رو از وقتی به دنیا اومده زندگی نکردید. 10 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واقعا عالي!! كاش همه اينارو بدونن...بفهمن كه وقتي خيلي ناراحتي اين حرف زدنا و نصيحتا فقط سوهان روحه... این متن واسه من خیلی آموزنده بود.تصمیم گرفتم عملیش کنم،در اینصورت یک نفر از همه ای که شما فرمودید کم میشه،شخص دیگری هم هست که از این همه کم بشه؟و البته اهل عمل هم باشه 7 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تمام اینائی که گفتی درست ولی من خیلی جا ها گیر کردم مثلا طرف حالش بده منم میدونم ولی هیچی نمیگه تازه حرفم که بزنه منتظره جواب منه من باید چی بهش بگم؟ 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی کاربردی بود. الان من داشتم تو تاپیک خودم بلانسبت شما ضر میزدم احساس بهتری پیدا کردم. هیچی عوض نشده ولی یه کوچولو خالی شدم. (ضر درسته یا زر؟ ) 9 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی کاربردی بود. الان من داشتم تو تاپیک خودم بلانسبت شما ضر میزدم احساس بهتری پیدا کردم. هیچی عوض نشده ولی یه کوچولو خالی شدم. (ضر درسته یا زر؟ ) دومي!!! البته بلا نسبت 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دومي!!! البته بلا نسبت ممنون خواهر. از گمراهی نجاتمون دادی. 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آقا ماهم میگیم طرف حرف بزنه خوب وقتی حرف نمیزنه چکار کنیم 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آقا ماهم میگیم طرف حرف بزنه خوب وقتی حرف نمیزنه چکار کنیم چرا لحن حرف زدنت تغییر کرده ... فکر می کنم ، وقتی حرف نمیزنه یعنی یکم فرصت می خواد تا به موضوع پیش اومده فکر کنه ...در واقع هضمش کنه ... شایدم فکر می کنه حرف زدن بی فایدست و کسی نمیتونه کمکش کنه ... 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا لحن حرف زدنت تغییر کرده ... فکر می کنم ، وقتی حرف نمیزنه یعنی یکم فرصت می خواد تا به موضوع پیش اومده فکر کنه ...در واقع هضمش کنه ... شایدم فکر می کنه حرف زدن بی فایدست و کسی نمیتونه کمکش کنه ... چه تغییری مثلا؟ من همین طوری هستم یه دفعه عوض میشم آخه مسئله اینجاست کهمیدونه حرف زدنش لااقل بامن به نفعشه ولی کوتاهی میکنه ....... بعدش سنگین یک سری حرفها به من میرسه مسئله این است عزیزم:there: 4 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اخ من یه دوست دارم خیلی برام عزیزه میدونم مشکل داره همشم میگه تو دوست المی بلمی ولی نمیگه چشه وااااااااااااااااااااااای یعنی از 30روز این 10 روزشو تو خودشه بدفرم برا من که سنگ صبورهمه بودمو هستم خیلی درده نتونستن اینو بحرف بیارم تعریف از خود نباشه من همیشه همینطوری عمل میکنم ولی اگر همینجوری پیش بره وهمش از زمینو زمون گله کنه ولی نگه چشه من قول نمیدم بتونم خودمو کنترل کنم وبا پشت درست نزنم تو دهنش که دندوناش از گوشش دونه دونه بریزه بیرون کسی راه حلی به ذهنش میرسه؟(خداییش هدفم فقطو فقط کمک به خودشه) 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اخ من یه دوست دارم خیلی برام عزیزه میدونم مشکل داره همشم میگه تو دوست المی بلمیولی نمیگه چشه وااااااااااااااااااااااای یعنی از 30روز این 10 روزشو تو خودشه بدفرم برا من که سنگ صبورهمه بودمو هستم خیلی درده نتونستن اینو بحرف بیارم تعریف از خود نباشه من همیشه همینطوری عمل میکنم ولی اگر همینجوری پیش بره وهمش از زمینو زمون گله کنه ولی نگه چشه من قول نمیدم بتونم خودمو کنترل کنم وبا پشت درست نزنم تو دهنش که دندوناش از گوشش دونه دونه بریزه بیرون کسی راه حلی به ذهنش میرسه؟(خداییش هدفم فقطو فقط کمک به خودشه) جسارتا دوستت متولد ماه تیر نیست؟ یا دی؟ 2 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جسارتا دوستت متولد ماه تیر نیست؟ یا دی؟ ابانی تشیف(تشریف) دارن 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ابانی تشیف(تشریف) دارن خب این آبانیها خیلی خودشونو لوس میکنند بهش خیلی توجه نکن خودش درست میشه یا میاد باهات دردو دل میکنه 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب این آبانیها خیلی خودشونو لوس میکنند بهش خیلی توجه نکن خودش درست میشه یا میاد باهات دردو دل میکنه خودت متولد چه ماهی هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب این آبانیها خیلی خودشونو لوس میکنند بهش خیلی توجه نکن خودش درست میشه یا میاد باهات دردو دل میکنه یعنی گل گفتید این جمله رو باید با طلا نوشت ولی بنده خدا خیلی اذیت میشه.خیلی ناراحتم خودت متولد چه ماهی هستی؟ شما ابانی هستین؟ 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خودت متولد چه ماهی هستی؟ خوبی عزیزم آبانی هستی شما احیانا؟:icon_pf (34): من متولد سرطان هستم هر دقیقه یک حالی دارم امری بود بفرمائید عزیزم در خدمتم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی گل گفتیداین جمله رو باید با طلا نوشت ولی بنده خدا خیلی اذیت میشه.خیلی ناراحتم به توصیه های ننه سفید برفی توجه کن یعنی گوش جان بسپار........ زیاد بهش گیرنده عاشق شده ....... همینجوری هستند یه همدم جنس مخالف میخواهد شاید به حرف بیاد............. شما خودت متولد چه برجی هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی گل گفتیداین جمله رو باید با طلا نوشت ولی بنده خدا خیلی اذیت میشه.خیلی ناراحتم به توصیه های ننه سفید برفی توجه کن یعنی گوش جان بسپار........ زیاد بهش گیرنده عاشق شده ....... همینجوری هستند یه همدم جنس مخالف میخواهد شاید به حرف بیاد............. شما خودت متولد چه برجی هستی؟ نه کاش اینا بود میدونم خونوادگیه ولی ریز ماجرا رو نمیدونم:ws6: من هلو یعنی مهر 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی گل گفتیداین جمله رو باید با طلا نوشت ولی بنده خدا خیلی اذیت میشه.خیلی ناراحتم شما ابانی هستین؟ بله ... دخترای آبان، دخترای مهربونی هستن ... ولی زیاد اهل حرف نیستن ... ترجیح تا در مورد چیزی مطمئن نشدن حرف نزنن ... خوبی عزیزم آبانی هستی شما احیانا؟:icon_pf (34):من متولد سرطان هستم هر دقیقه یک حالی دارم امری بود بفرمائید عزیزم در خدمتم ایهیم ... که آبانیا لوسن ...؟ سرطان تیره؟ دخترای تیر، خیلی مهربونن ... :girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده