رفتن به مطلب

چرا پسر ها شوخ طبع ترند؟

Neutron

ارسال های توصیه شده

چرا پسران از همان دوران جوانی اغلب در نقش كسی هستند كه دیگران را به خنده وا می‌دارند، در حالی كه دختران اغلب نقش كسی را ایفا می‌كنند كه تمایل به خندانده شدن دارند؟

یك پژوهشگر آلمانی ادعا كرده است كه مزاح و شوخ طبعی در واقع تظاهری از پرخاشگری است.

این محقق آلمانی می‌گوید: شوخ طبعی تظاهر پرخاشگری است و خنداندن دیگران به این معنی است كه شما خودتان را در پلكان اجتماعی بالاتر از مخاطبانتان می‌بینید.

هلگا كوتهوف ــ محقق دانشگاه فری برگ ــ در این باره ادعا كرده است كه توانایی به خنده انداختن دیگران در واقع نشان دهنده درجه‌ای از كنترل است كه فرد بزله گو برای بهره كشی از دیگران به این شكل به آنها حاكم می‌شود تا نشان دهد كه دیگران تحت سلطه وی هستند و مسوولیت آنها را بر عهده دارد.

وی تصریح كرد: افرادی كه در راس قرار دارند، برای خنداندن سایرین آزادتر هستند، همچنین برای پرخاشگری كردن نیز آزادترند و بیشترین كار سرگرم كننده برای این افراد ساختن لطیفه برای دیگران است.

نمایش شوخ طبعی به این معنی است كه كنترل اوضاع به دست فردی است كه در مرتبه بالاتری قرار دارد و به همین خاطر قبل از دهه 1960 زنان بسیار به ندرت دیگران را می‌خنداندند و اساسا نمی توانستند این كار را انجام دهند و به همین خاطر است كه پسران از همان دوران جوانی اغلب در نقش كسی هستند كه دیگران را به خنده وا می‌دارند، در حالی كه دختران اغلب نقش كسی را ایفا می‌كنند كه تمایل به خندانده شدن دارند.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 35
لینک به دیدگاه

دخترها همین که میخندند کلی لقب بهشون میدن ، وای به روزی که بخندونن ، البته دختر ها هم کسانی رو که باهاشون راحتن رو میخندودنن ، یه دلیلشم اینه که خیلی از خندوندنا ریشه در بیتربیتی داره و معمولا پسرها با اینطور مسائل راحت تر کنار میان

• Like 16
لینک به دیدگاه

به نظرم چون ديد ديگران در رابطه اين موضوع متفاوته . مثلاً وقتي يه پسر جمعيو مي خندونه همه به به چه چه ميزنن ولي اگه يه دختر اين كار انجام بده همه يه جوري نگاش ميكنن كه انگار چقدر خودشو كوچيك كرده يا يه پسر وقتي بلند بلند ميخنده چيزي نميشه ولي وقتي يه دختر بلند بلند ميخنده همه ميگن اه اه چقدر جلفه:banel_smiley_4:

كلا محدوديت براي جنس مونث بيشتره:banel_smiley_4:

• Like 15
لینک به دیدگاه

زياد اين قبول ندارم .........

اما شايد دليلش اين باشه كه اعتمادبنفس بالاتري نسبت به دخترا دارن !!!!

• Like 13
لینک به دیدگاه

به نظر منم داشتن اعتماد بنفس بیشتر عاملی مهمی هست که پسرا می خندونن

یکی دیگم اینکه که معمولا پسرا حرفا و قضاوت دیگران درموردشون براشون زیاد مهم نیست ولی دخترا بیشتر فک می کنن

فلانی در موردمون چی فک می کنه.

• Like 12
لینک به دیدگاه
دخترها همین که میخندند کلی لقب بهشون میدن ، وای به روزی که بخندونن ، البته دختر ها هم کسانی رو که باهاشون راحتن رو میخندودنن ، یه دلیلشم اینه که خیلی از خندوندنا ریشه در بیتربیتی داره و معمولا پسرها با اینطور مسائل راحت تر کنار میان

دقیقا منم اینو میخواستم بگم ...........

ولی خب من سعی میکنم یه کم عوضش کنم این رویه رو .......

مقادیری شوخ طبعم ولی خب بنا به همین دلایل به پای پسرا نمیرسه دوست هم ندارم برسه :icon_redface:

• Like 8
لینک به دیدگاه

خدایشش تو ایران اگه یه زن بخواد جک تعریف کنه اونم تو جمعی که پسر توش داره میگن عجب دختر سبکی

دانشمندا هم تحقیقشون برا ایران نیست برا جوامع خودشون که روابط دختر پسر خیلی ازاد تره ایران یه محیط خاص تلقی میشه و نمیشه تعمیم داد

• Like 11
لینک به دیدگاه

ولی این قضیه که در مورد من اصلا صادق نیست.

من اصلا از شوخی و خنداندن دیگران خوشم نمیاد.

اتفاقا دخترها بیشتر شوخ طبعند،مرد باید جدی و سنگین باشه.

• Like 11
لینک به دیدگاه

دلایل بالا درسته ولی در کنارش اینه که معمولا کارها و شوخی هایی که پسرها تعریف کمی تا قسمتی متهورانه تر است ( از لحاظ موضوعی ) به طور مثال شوخی های کلاسیشون با استاد یا حرکاتی که در جامعه انجام میدن و وقتی تعریفش را میکنند در کنار حس خنده و شادی که به جمع میده باعث میشه که اون شخص تا حدی هر چند کم در نظر دیگران به قولی آدم متهور و باجراتی به نظر بیاد و معمولا دخترها هم از تعریف اینگونه خاطرات پرهیز میکنند و هم اینکه نوعی عدم اعتماد به نفس در اونها هست که این ترس رو در وجودشان بوجود می آورد که نکند خاطره ای که تعریف می کنند باعث شود دیگران از آن به عنوان اسلحه ای بر ضد خودش استفاده کنند.

• Like 5
لینک به دیدگاه

قبول دارم من واقعا بعضی وقتا خیلی نچسب میشم خودم از این جدی بودنم عصبانی میشم.نمیتونم زیاد شوخیو تحمل کنم.حتی وقتی از بعضی حرکت پسرا خندم میگیره ولی نمیدونم چرا مقاومت میکنم.تعادلش خوبه.

• Like 5
لینک به دیدگاه
ولی این قضیه که در مورد من اصلا صادق نیست.

من اصلا از شوخی و خنداندن دیگران خوشم نمیاد.

اتفاقا دخترها بیشتر شوخ طبعند،مرد باید جدی و سنگین باشه.

عکسهای قرار چیز دیگری میگفتند یا اسی:banel_smiley_4::ws3:

من کلا شوخ هستم،حتی در بدترین شرایط میخندم...

• Like 1
لینک به دیدگاه
یه دلیل ساده تر هم داره

چون پسرا باید ناز بخرن و دخترا ناز کنن:ws3:

این دلیل شوخ طبعی میباشد؟:icon_pf (34):

یعنی الان من که شوخم دائم دارم ناز میخرم و خودم خبر ندارم؟:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
این دلیل شوخ طبعی میباشد؟:icon_pf (34):

یعنی الان من که شوخم دائم دارم ناز میخرم و خودم خبر ندارم؟:ws3:

بله این تعبیر یک حقیقته که اصولا یا باور نمی کنن یا انکار می کنن:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بله این تعبیر یک حقیقته که اصولا یا باور نمی کنن یا انکار می کنن:ws3:

من که به نتیجه نرسیدم،آخه در مورد من اصلا صدق نمیکنه:ws3:شاید برا بقیه اینطور باشه:ws3:

دانشگاه ما اصلا دختر نداره(چرا یه 10-20تادارهاونم مال رشته های دیگه:ws3:) همه میدونن:ws3:

به نظر من که شوخ طبعی ذاتی هست همونطوری که بد عنقی هست ...البته نظر منه و قطعا نظر روانشناس ها اصلح...

• Like 3
لینک به دیدگاه
من که به نتیجه نرسیدم،آخه در مورد من اصلا صدق نمیکنه:ws3:شاید برا بقیه اینطور باشه:ws3:

دانشگاه ما اصلا دختر نداره(چرا یه 10-20تادارهاونم مال رشته های دیگه:ws3:) همه میدونن:ws3:

به نظر من که شوخ طبعی ذاتی هست همونطوری که بد عنقی هست ...البته نظر منه و قطعا نظر روانشناس ها اصلح...

از نظر روانشناسی که شوخی و خندیدن و مسخره کردن و طنز و از این قبیل نشانه "نیاز به سرگرمیه"!! تا پرخاشگری به میزان کمتری!

و از اونجایی که سرگرمی آقایون می شه .... . ادامه داستان:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

بابا ما 5 تا دختریم تو دانشگا با هم فابریکیم بسیار زیاد (اینم بگم که از خودمم نخوام تعریف کنم دوستام از اونایی که نمیخندن و سنگین به نظر میان خیلییییییییییی خیلیییییییی خانم ترند و شاید تنها تفریحشون همین خنده باشه و بس)خانمها هم تو جمع خودشون هر کی شوخی میکنه جالبتره الان دخترا بدتر از پسران ما که کل دانشگاه رو به سخره میگیریم وقتی 5 تامون تکمیل میشیم دختر و پسر از شر خنده های ما در آسایش نیست

پسرا شوخ ترینشونم نیم اپسیلون اونجور که ما سوژه خنده میگیریم نمیخندن و نمیخندونن

ولی به نظرم این مطلب خیلی جالب و درست بود

قدیم زنا نمیخندیدن چون در مقام اجتماعی خیلی پایینتر از آقایون بودن و اصلا بهشون اجازه خنده رو نمیدادن و همش تو خونه بودن و نمیتونستن سوژه خنده بگیرن و اگرم میخندیدن که کارشون زار بود

اما الان چون به سطح اجتماعی بالایی رسیدن اینجوری شرور شدن:persiana__hahaha:

و اون قسمتشم خیلی قبول دارم که کسایی که شوخن در واقع آدمای خشنی هستن وقتی شوخهای اطرافم هستن رو مرور کردم دیدم کاملا درسته چون واقعا آدمهای خشن تری هستن و درست ترش این که مردا طبق مقالات مندرج در هفته نامه سلامت به دلیل وجود هورمون تستوسترون موجودات خشن تری نسبت به زنا هستن(و میزان این هورمون هر چه بیشتر باشه خشونت در افراد با مقادیر بالای این هورمون هم بیشتر میشه) بنابر این من فکر میکنم به همین دلیل از یک سنی آقایان روحیه شوخ طبعی بسیار زیادتری نسبت به خانمها پیدا میکنن اینم بگم بیش از 90% رفتارهای ما انسانها در اثر پاسخی هست که هورمونها در بدن ما ایجاد میکنند

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...