shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من نمیدونم چرا اینقد فکر میکنم تو شبیه من هستی؟؟؟ اه خب بیا همو ببینیم اگر می لومدم اصفهان می اومدی بریم نمایشگاه؟ 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا به من نگفتین میخواین عکس بندازین؟؟؟؟:w00:منم میخواستم با شماها عکس داشته باشم گفتیم تو کجا بودی اون لحظه 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الهی قربون خودم برم چه بچه ی سر به زیری هستم سهیل گولاخ یاد بگیر 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوستان این مرتیکه ی معتاد مفنگی رو میشناسین من که در باره این چیزی نمی تونم بگم ای شهر ساز شکست خورده اخه چرا با خودت این کار رو میکنی؟ لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شلام شلام شتا شلام من اوفدم :Ghelyon: کچل چه عجب از این ورا 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اول از همه از مثبت بودن بچه ها تعجب کردم ، ولی سجاد و اسی رو دقیقا همون مدلی تصور میکردم و وافن خلاف تصورم بود ، البته اسی ذره ای چاقتر تصور میشد 4 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی دلم می خواد بدونم اسی کدومشونه 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی دلم می خواد بدونم اسی کدومشونه همونی که رو چشمش خط مشکیه 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اول از همه از مثبت بودن بچه ها تعجب کردم ، ولی سجاد و اسی رو دقیقا همون مدلی تصور میکردم و وافن خلاف تصورم بود ، البته اسی ذره ای چاقتر تصور میشد مگه تو هم اونجا بودی 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ghelyon:کچل چه عجب از این ورا بابا به خدا نمیرسم نت هم ندارم دیشب از شاهرود اومدم لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اول از همه از مثبت بودن بچه ها تعجب کردم ، ولی سجاد و اسی رو دقیقا همون مدلی تصور میکردم و وافن خلاف تصورم بود ، البته اسی ذره ای چاقتر تصور میشد خوب منو چطوری تصور میکردی ؟ 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ با درود خدمت همه دوستان گرامی. اول از همه از دوستان عذر میخوام اگه باهاشون شوخی میکنم.راستش من در این نوشته میخوام برداشت های معظم (اسی) را از دوستان،قبل و بعد از دیدن بگم. خواهشا کسی از دستم ناراحت نشه ها............................ ترتیب نوشتن کاربران در فهرست زیر، از تعجب بیشتر نسبت به برداشت های شخصی من است. 1- میلاد: من فکر میکردم این بنده خدا،یک آدم کوتوله و چاقه،که جلوی سرش کچله.... دندون های جلوییش هم ریخته و وقتی میخنده کرکر خنده است............... ولی بعدا که دیدمش،یکی زدم پس گردن خودم. 2- Waffen یک آدم خشن با سبیل،موهای بالازده و عینکی !!! اما انصافا خیلی فرق میکرد،یک زمانی بهش میگفتم کربلایی وافن،دیدم نه بابا این بنده خدا خیلی جوونه و هنوز مشهدی هم نشده چه برسه به کربلایی !! 3-delnavaz: من فکر میکردم یک خانم حزب الهی و سبیلو هست !!!!! (الان یک جیغ بلند بر سرم زد!) که به خاطر بحث های مذهبی از من بدش میاد،ایشان را هم که دیدم باز یکی دیگه زدم پس گردن خودم......... 4- Shadmehrbaz من میدیدم بچه ها بهش میگن شادی جون،فکر میکردم دختره...... حتی یکبار دیدم تو تاپیک تحلیل شخصیت بهم گفت،اسی چرا با کسی صمیمی نمیشی ، با خودم گفتم عجب دختر پر رویی،فکر میکردم از اون دخترهایی است که همیشه صف اول کنسرت شادمهر میرقصه !! تازه تو نمایشگاه فهمیدم پسره،پس گردنی بعدی .......................... 5- Polaris من فکر میکردم یک چیزی تو مایه های این خانم های عینکی شاعر هست،مثل معلم مدرسه موش ها !! که خیلی بد اخلاق و خشک هستند،که اینهم غلط شد. 6- ooraman , setiya شنیده بودم این دوتا همش بهم میگن آفجی و...... اما فکر میکردم عین این کبک های چاق هستند آماده طبخ برای غذا....... البته بیشتر اون دوتا کفتر برنامه السون ولسون به ذهنم میومد که همش بهم میگفتند اوا خواهر. 7- مهندس خوش فکر: دیده بودم تو آواتارش با شلوارک نشسته. فکر کردم از اون جوون هایی است که خیلی تریپ میزنه،موهاشو سیخ سیخی میکنه. همش خدا خدا میکردم با شلوارک نیاد نمایشگاه،مامور ها ما رو بگیرن. 8- SH E I KH یک چیزی تو مایه های ملا عمر تو ذهنم بود. یک آدم چاق و ریشو که 24 ساعت تسبیح دستشه و همش ذکر میگه. انصافا بچه باحالی بود،شرمنده شدم پیشش. 9- Mohammad.A عکسشو چون دیده بودم،کمتر متعجب شدم. اما خیلی لاغر تر بود،عین این گربه های گرسنه که میان دم قصابی بو میکنند و یک تیکه گوشت میخوان،آدم دلش براشون میسوزه،تو همون مایه ها......... 10- Nightingale: فکر میکردم یک خانم مسن و زحمت کشیده است..... البته دیده بودم از بچگی دندون نداره،گفتم شاید هنوز هم دندون نداره و روش نمیشه بخنده بنده خدا.... اما خوب خیلی آدم مهربان و صمیمی بود. 11- Pesare Irani من هر وقت نام کاربری پسر ایرونی را میشنفتم،یاد این آهنگ انــدی میوفتادم: یک رقاصــه بود به اسم shani فکر میکردم شبیه اونه... پسر ايروني مثل گله چه رنگ رويي داره ............نگو كي از كي بهتره هرگل يه بويي داره شاهزاده ي قصه هام ای پسر ايروني ...........................پناه قلب مني قدر منو ميدوني تويي تو بهترين من .....................عشق تو در كمين من تو يار ايروني من ..............................زاده ي سر زمين من 12- بقیه بچه ها را چون قبلا عکسشون را در جاهایی مثل فیـــسبوک یا کوهنوردی دیده بودم،زیاد تعجب نکردم. (مثل codeplus , neutron ,..............) اگر شوخی شد،با کمال بزرگی ببخشید،در تلافی این نوشته هرچی دوست داشتین نثارم کنید. :mrsbeasley: من چییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :mrsbeasley: من چییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟ بدجنس تصورت میکردم و قیافت هم انصافا بدجنس و موذی بود. :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بدجنس تصورت میکردم و قیافت هم انصافا بدجنس و موذی بود. :icon_pf (34): خودتی!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 10- Nightingale: فکر میکردم یک خانم مسن و زحمت کشیده است..... البته دیده بودم از بچگی دندون نداره،گفتم شاید هنوز هم دندون نداره و روش نمیشه بخنده بنده خدا.... اما خوب خیلی آدم مهربان و صمیمی بود. اون همه خندیدم بابا خودت مسنی :w589: تمام تصوراتت همین بود؟ 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اون همه خندیدم بابا خودت مسنی :w589: تمام تصوراتت همین بود؟ آخه اصن تصور داره اسی؟ 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه اصن تصور داره اسی؟ کاری نکنید،قسمت دوم تصوراتم در مورد شماها را بنویسم......... :167: 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی خیلی عذر میخوام خلاف ادبه... اما تصور کردن نوامیس مردم به هیچ وجه درست نیست و از شخصی مثل شما بعیده 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده