setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا رو شکر من نیومدماسی جان منو چطوری تو دهنت تجسم کردی!:banel_smiley_52: تو دهنش چ جوري تجسم كنه؟:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو دهنش چ جوري تجسم كنه؟:4chsmu1: :w00:ببند اون نیشتو! درستش کردم , اشتباه تایپی بود!:167::w00: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا رو شکر من نیومدماسی جان منو چطوری تو ذهنت تجسم کردی!:banel_smiley_52: تا دلتون میخواد اسپم کنید،که فردا صبح همش پاک میشه...... اتفاقا تو رو بیشتر شبیه جوانی های خانم کلینتون تجسم میکنم،اما محجبه !!!! 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :dancegirl2: تو چرا دامن پوشیدی؟؟ لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو چرا دامن پوشیدی؟؟ هیچی چیزی نیست :Ghelyon: اشتباهی فکر کردم اینجا تاپیکی دار المجانینه لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تا دلتون میخواد اسپم کنید،که فردا صبح همش پاک میشه...... اتفاقا تو رو بیشتر شبیه جوانی های خانم کلینتون تجسم میکنم،اما محجبه !!!! آقا تو دنیا فقط این خانوم اسمش هیلاریه!:w00: من اعصاب ندارم , میزنم شل و پلتون میکنما :167:انقدر منو حرص نده:w00:من نسبت به این خانم الرژی دارم:w00: انقدر به نام کاربری من گیر ندید بابا چرا یاد هیلاری داف نمیافتید 2 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب ح گهی زین به پشت و کهی پشت به زین Essi من قبل قرار کر می کردم یه ادم کله خراب تریپ خفن شر و پر سر و صدا از اونایی گه تا جایی میرسه شر راه میندازه با بحث هاش شبیه اخوی لورل هم تصور می شد اما بعد از دیدار یه ادم ساکت که بگیری بکشیش هم صداش در نمیاد تیب یه بچه مسلمون ساکت از دیوار صدا می یومد از اسی نه همش هم یه گوشه بود وسط جمع و در حال درگیری هم نبود اتفاقا منم وقتی عکسشونو دیدم اینجوری شدم:jawdrop: آخه منم فکر کردم از اون تریپ خفن ها باشن 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ انقدر به نام کاربری من گیر ندید بابا چرا یاد هیلاری داف نمیافتید چون هیلاری داف، یک داف است !!!!!! مگه شما داف هستی......... :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برو بچ من این پیشنهاد تحلیل رو چند روز پیش به متین دادم نظرتون چیه ادامه بدیم تحلیل رو بدون اسپم بریم تمام کاربر های حاظر رو صدا کنیم بیان بگن چه فکری بودن چه فکری می کردن چی شد 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اقا من که هی میگم اون بدل اسی جون بود 4 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چون هیلاری داف، یک داف است !!!!!! مگه شما داف هستی......... :icon_pf (34): :ws18::w821: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اقا من که هی میگم اون بدل اسی جون بود ولی خوشم میاد همه فکر میکنند،اونیکه اونروز اومده اسی بوده !!!!!! در حالیکه نایبم بود،کلی بهش آموزش داده بود،وگرنه من به این راحتی ها دم به تله نمیدم. 7 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ولی خوشم میاد همه فکر میکنند،اونیکه اونروز اومده اسی بوده !!!!!! در حالیکه نایبم بود،کلی بهش آموزش داده بود،وگرنه من به این راحتی ها دم به تله نمیدم. آره خب یه وقت ترور میشیداگه من بودم یه سوال میپرسیدم , مرجع تقلید قلابی رو شناسایی میکردم:167: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا که بازار حدسیات قویه بگید ببینم من چه جور بشری هستم؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ Essi, Aartemis+, hamed.zizo, hilari, mina_srk, O-N, sefid barfi+, setiya+, مهندس خوش فکر کافیه بوی اسپم به مشام این جماعت خواب ندار بخوره سریع از تو خونه هاشون میان بیرون........ من که 2 شد رفتم بخوابم. فردا همه این اسپم هاتون پاک میشه به یاری خدا.... 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا که بازار حدسیات قویهبگید ببینم من چه جور بشری هستم؟ من نمیدونم چرا اینقد فکر میکنم تو شبیه من هستی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینم یه عکس دسته جمعی :w66: چرا به من نگفتین میخواین عکس بندازین؟؟؟؟:w00: منم میخواستم با شماها عکس داشته باشم 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ولی خوشم میاد همه فکر میکنند،اونیکه اونروز اومده اسی بوده !!!!!! در حالیکه نایبم بود،کلی بهش آموزش داده بود،وگرنه من به این راحتی ها دم به تله نمیدم. اره همه که مثل من جنس خرده شیشیه داره و رو نمیشناسن 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ salam bache ha khoobin bache ha damine motade saytetoon ro didin? 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده