سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برو بچ من رو هم در بیابید افسردگی میگیرم اااااااااااااااااااااااا از دو شفا یکی نصیبت بشه ایشالا لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا چرا می ترسی باید افتخار کنید مشهور شدین گفتم منم شطرنجي كنه ها نميتونم امضا بدم گوش نكرد لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از دو شفا یکی نصیبت بشه ایشالا ایشاللله لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هنوز دارین از اون روز تعریف میکنید؟!!!!!!! لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گفتم منم شطرنجي كنه ها نميتونم امضا بدم گوش نكرد شطرنج چیه مگه قاچاقیه شیشه و کراکی لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ایشاللله فاتحه مع الصلوات لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فاتحه مع الصلوات اللهم..................... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فاتحه مع الصلوات خدا شما رو هم رحمت کنه لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ رفتی ای روح تفسیر بخری؟ تموم نشده بود لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه بابا فکر کنم اولین و اخرین نفر من بودم راستی برو بچی که نمایشگاه رفتن امسال غرفه موسسه پارسه رو دیدن من که هر چی کشتم گیر نیاوردم لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من دوشنبه رفتم نمایشگاه کسی رو ندیدم ! رو یکی از درختا نوشتم " ما آمدیم ، نبودید !" لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا شما رو هم رحمت کنه صد سال به این سالهام کور خوندی لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ صد سال به این سالهامکور خوندی لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه اتفاق عجیبی.......... این عکس دوست منه که گذاشتین!!!!!!!!!!!:w58::w58: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب بسه دیگه همگی برین این تاپیک باید بسته شه لینک به دیدگاه
Ali Talash 133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اه ای سرنوشت کاش می شد سرنوشت... از سر نوشت.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده