کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوش میگذره؟خو اسپماتون بذارید واسه شب...یه کم معرفت داشته باشین :w821: نمیگین بچه مردم درس داره دلش میخواد بیاد اینجا ؟ از صبح همش قلقلکم اومده بیام اینجا ببینم چه خبرههههههههههههههه دیگه الان طاقتم تموم شد اومدم تو کدومی؟ لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینو .. خودتو :w589: تو کدومی؟ من همونم که ارم نواندیشان دستشه رو زمین نشستم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من همونم که ارم نواندیشان دستشه رو زمین نشستم به به چه دختری... بابا چرا شطرنجی آخه؟!!!! لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به چه دختری...بابا چرا شطرنجی آخه؟!!!! هیچیم که معلوم نیست که!!!!!!!! شطرنجی بیتره ...کنجکاو میشی دفه بعد میای لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برگشتم سرعت اسپمتون پايين اومده؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینقدر اینها با هم زن و شوهر بودند دیروز،من یکی کف کردم...... فقط باید یکی مثل آقا خشایار اونجا میبود و میگفت: عروس گلممممممممم......... بنده هم مثل شوما بودم یا اسی لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بنده هم مثل شوما بودم یا اسی بنده که پودر ماشین لباسشویی شوما نیستم..... الکی واسه ما حرف در نیار. :w00: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عجب دوربینه روح انجمن رو شکار کرده :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بنده که پودر ماشین لباسشویی شوما نیستم..... الکی واسه ما حرف در نیار. :w00: باشه شما گلرنگ خوبه الان شما بزرگ انجمنی نمیشه حرفی زد راستی ظهر از ریاستت بر انجمن حمایت کردن برو بچ لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بازم خدا رو شکرحداقل پیشبینی میکردی آدم باشم :ws28::ws28::ws28::ws28: الهی میلی چه هیولایی تصور میشدی:w36: لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جام خالی خالی اما اگه من می اومدم باید یکی واسم بستنی میگرفت خوب شد نیومدم شماهام خسیس:167: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جام خالی خالی اما اگه من می اومدم باید یکی واسم بستنی میگرفت خوب شد نیومدم شماهام خسیس:167: من امین رفتیم برا شادی روح ادمین اب معدنی گفرتیم خخودش خیرات خودش رو نخورد لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من امین رفتیم برا شادی روح ادمین اب معدنی گفرتیم خخودش خیرات خودش رو نخورد اب؟:w00: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بدبختی مارو ببین !!!!! اولش گم شده بودم،رفته بودم بالاتر..... هی داشتم لای درخت هارو نگاه میکردم ببینم دوستان کجا هستند. چند تا از این طلبه ها و آخوند هم دسته جمعی نشسته بودند داشتند ناهار میخوردند،فکر کردند من غذا میخوام. بهم گفتند بفرما ناهار برادر !!!!! لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ توضیح : کسانی که عکسشون پوشیده شده یا درخواست کردن که اینطور باشه یا نبودند که ازشون سئوال بشه ..در صورتی که خواستن عکسشون گذاشته بشه .. این عکس عوض میشه پس گیر ندین حمیددددددددددددددددددددددددددد تو کی از من اجازه گرفتی ، عکس منو نشر عام کردی لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نازی!دیگه شوووور تو از این حرفا گذشته! وضعش خیلی خرابه قضیه منم یادت نره ها! حمید تو رو من تو دانشگاه که نمیبیم شوبر نگو .. بلا بگو ...... باز که داری فرافکنی میکنی :167: شووورم خيلي هم خوبه :icon_pf (17): یدونه باشی لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بدبختی مارو ببین !!!!! اولش گم شده بودم،رفته بودم بالاتر..... هی داشتم لای درخت هارو نگاه میکردم ببینم دوستان کجا هستند. چند تا از این طلبه ها و آخوند هم دسته جمعی نشسته بودند داشتند ناهار میخوردند،فکر کردند من غذا میخوام. بهم گفتند بفرما ناهار برادر !!!!! خوب میرفتی یه مو از خرس بکنی غنیمته اب؟:w00: خوب کسی نگفت چی می خواییم رفتیم اب گرفتیم حمیددددددددددددددددددددددددددد تو کی از من اجازه گرفتی ، عکس منو نشر عام کردی شما عکست زمانی که زیر سرتون بلند شده بود رو شد نه اینجا اون بچه 2 ساللهه هی می گفت بابا مهرداد لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب میرفتی یه مو از خرس بکنی غنیمته خوب کسی نگفت چی می خواییم رفتیم اب گرفتیم خب الان من بستنی میخوام لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حمیددددددددددددددددددددددددددد تو کی از من اجازه گرفتی ، عکس منو نشر عام کردی بنده خدا به نفعت کار کردم که ........ زنگ خورت میره بالا .. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده