setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم فكر نميكرم وافن انقدر ريزه ميزه باشه:4chsmu1: لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از شماره 38 به بعد جوهر خودکار تموم شده؟ لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از شماره 38 به بعد جوهر خودکار تموم شده؟ نه بابا خودکارو بلند کرد اون شاهین گردن شکسته ... :brodkavelarg: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من بزرگترتون هستم چوبتو بنداز زمین بچه جون:w00: مگه شما متولد چندی؟؟!؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگر بودم بهتون خودکار میدادم .............. خدا اینه وضع دانشجوهای مملکت ما یه خودکار همراشون نبوده یه زیر دستی نداشتند:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه شما متولد چندی؟؟!؟ شما خودت متولد چندی؟ شاید توی کل انجمن 5 نفرم نباشند از من بزرگتر باشند لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شما خودت متولد چندی؟شاید توی کل انجمن 5 نفرم نباشند از من بزرگتر باشند 59... لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شما خودت متولد چندی؟شاید توی کل انجمن 5 نفرم نباشند از من بزرگتر باشند یعنی مامان بزرگ انجمنی؟؟!؟ من 69:w16: لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بعد به من ميگن اسپمر 10 مين نبودم عوپش 5مين دارم اسپم ميخونم محمد كجااااس بياد حق منو الي رو بده:167: منو به روزاي فعاليتم تو باشگاه مهندسان برگردوندين واسه همون خودم حواسم نبود چقد اسپم كردم!!! لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگر بودم بهتون خودکار میدادم .............. خدا اینه وضع دانشجوهای مملکت ما یه خودکار همراشون نبوده یه زیر دستی نداشتند:icon_pf (34): نرفته بودیم که درس بخونیم! رفته بودیم میتینگ من ولی داشتم خودکار. حیف که زودتر جمع بچه ها رو ترک کردم.وگرنه الان بقیه اسم ها هم میدرخشد... خداییش خودم از همتون خواناتر نوشتم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی مامان بزرگ انجمنی؟؟!؟من 69:w16: تقریبا وقتی من مدرسه میرفتم شما هنوز دنیا نیومده بودی کوچولو لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 59... :banel_smiley_52::banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تقریباوقتی من مدرسه میرفتم شما هنوز دنیا نیومده بودی کوچولو :w410: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واقعا خدا همتون را شفا بده...... من موندم چه جوری با گذاشتن شکلک خالی اسپم میکنید.... هر کس تفر اول باشه که تاپیک را به صفحه 100 برسونه،من مدال اسپمر بزرگ را بهش میدم. لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واقعا خدا همتون را شفا بده...... من موندم چه جوری با گذاشتن شکلک خالی اسپم میکنید.... هر کس تفر اول باشه که تاپیک را به صفحه 100 برسونه،من مدال اسپر بزرگ را بهش میدم. خودت هم باید مدال سوتی بزرگ سال رو بگیری! اسپر از مصدر چی میاد دقیقا؟ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی مامان بزرگ انجمنی؟؟!؟من 69:w16: زين پس بجاي حميد شهرساز ميگيم حميد جقله لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خودت هم باید مدال سوتی بزرگ سال رو بگیری!اسپم از مصدر چی میاد دقیقا؟ این کلک ها قدیمی شده داداش. پست من موجوده و نوشتم اسپم. خودت هم نوشتی اسپم. چه قدر ویرایش و تحریف نوشته سایرین. خجالت داره به خدا....... :w00: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واقعا خدا همتون را شفا بده...... من موندم چه جوری با گذاشتن شکلک خالی اسپم میکنید.... هر کس تفر اول باشه که تاپیک را به صفحه 100 برسونه،من مدال اسپم بزرگ را بهش میدم. اگه ميزاري من با اممامت عكس بگيرم خودم ركورد رو ميزنم لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واااااااااااااااااااای مرسی اقا حمید من فک میکردم اسی چاقو تپلو هیکلیو سیبیلو ریشو کت شلواریو ........باشه ولی بدون شوخی فک میکردم چاق باشی و وافنم فک میکردم یه ذره هیکلی باشه نه لاغر! لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واااااااااااااااااااای مرسی اقا حمیدمن فک میکردم اسی چاقو تپلو هیکلیو سیبیلو ریشو کت شلواریو ........باشه ولی بدون شوخی فک میکردم چاق باشی و وافنم فک میکردم یه ذره هیکلی باشه نه لاغر! خواهش .. چرا فحش میدی بنده خدا رو .. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده