maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منتظر شاخ بودین !!!!! مگه چه شکلی بودم !!!!! :icon_pf (34): نه بابا شاخ چیه. یه چیز دیگه تو ذهنم بود. لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه بابا شاخ چیه. یه چیز دیگه تو ذهنم بود. چی،خیلی جالبه بگین. چون هرکس یک چیز میگفت. یکی بهم گفت من فکر میکردم تو معتاد باشی و سیگاری خفن !!!!! :jawdrop: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ghelyon: قلیون نکش ضرر داره!!! لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الان یعنی مظلوم نمایی کردی،خودت هم که عروس بودی،عروس گلممممممممم !!! :icon_pf (34): شما هم که خودت عروس بودی،عروس گلمممممممممم !! خواستم بگم،دیدم هر کس عروسه یکی شده. باید میگفتم عروس های گلممممممممممم. نه کی عروس بوده مگه؟ خب میگفتید عروس های گلم چتون میشد:ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چی،خیلی جالبه بگین. چون هرکس یک چیز میگفت. یکی بهم گفت من فکر میکردم تو معتاد باشی و سیگاری خفن !!!!! :jawdrop: من فکر میکردم خیلی لاغرتر باشی با موهای کم پشت. فکر هم نمیکردم انقدر تیپت مردونه باشه. فکر میکردم اسپرت میگردی! لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینقدر اسپم نکنید! پس قراره اینجا چکارکنیم؟ صاحبش آزاد کرده اسپم بازی رو اینجا:167: لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قلیون نکش ضرر داره!!! اینقدر اسپم نکنید! قليون نكش اسپم نكن پس چه كنيم؟؟؟:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس قراره اینجا چکارکنیم؟صاحبش آزاد کرده اسپم بازی رو اینجا:167: صاحبش منم بابا خسته شدم اینقدر اسپم خوندم.1 دقیقه میرم میام 9000000 صفحه میره جلو!!!!!:w00: لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ صاحبش منمبابا خسته شدم اینقدر اسپم خوندم.1 دقیقه میرم میام 9000000 صفحه میره جلو!!!!:w00:! به اين ميگن جادوي اسپم!!!:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من فکر میکردم خیلی لاغرتر باشی با موهای کم پشت. فکر هم نمیکردم انقدر تیپت مردونه باشه. فکر میکردم اسپرت میگردی! موهای ما همچون دم اسبی هم نیست !!!!!! :icon_pf (34): اسپرت ماله ورزشه،اینجا نمایشگاه قرار عمومیه،تیپ اسپرت بزنم که چی ؟؟!!! لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قليون نكش اسپم نكن پس چه كنيم؟؟؟:persiana__hahaha: فعالیت + انجام بدبد خوب!!!!! برید نمایشگاه کتاب نهج البلاغه بگیرید لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی همتون کوچول موچولو بودید.............. مخصوصا وافن ...... اصلا بهش نمیخوره کلی کتابهای سنگین منگین خونده باشه........:jawdrop: منم فکر میکردم یه پره تپل تر باشیند همتون پوست و استخون بودید.......و ببخشیدها جوجه و بچه......آخی ناززززززییییییییی :there: چقدر اذیت بچه ام کردید حقشو همش خوردیدن ........:w00: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به اين ميگن جادوي اسپم!!!:persiana__hahaha: :icon_pf (34)::icon_pf (34)::167::167::167: لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ موهای ما همچون دم اسبی هم نیست !!!!!! :icon_pf (34): اسپرت ماله ورزشه،اینجا نمایشگاه قرار عمومیه،تیپ اسپرت بزنم که چی ؟؟!!! فعالیت + انجام بدبد خوب!!!!!برید نمایشگاه کتاب نهج البلاغه بگیرید چَشم!:wubpink: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی همتون کوچول موچولو بودید..............مخصوصا وافن ...... اصلا بهش نمیخوره کلی کتابهای سنگین منگین خونده باشه........:jawdrop: منم فکر میکردم یه پره تپل تر باشیند همتون پوست و استخون بودید.......و ببخشیدها جوجه و بچه......آخی ناززززززییییییییی :there: چقدر اذیت بچه ام کردید حقشو همش خوردیدن ........:w00: :167::167: لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی همتون کوچول موچولو بودید..............مخصوصا وافن ...... اصلا بهش نمیخوره کلی کتابهای سنگین منگین خونده باشه........:jawdrop: منم فکر میکردم یه پره تپل تر باشیند همتون پوست و استخون بودید.......و ببخشیدها جوجه و بچه......آخی ناززززززییییییییی :there: چقدر اذیت بچه ام کردید حقشو همش خوردیدن ........:w00: آره وافنو منم نشناختم ديدمش پيش خودم گفتم اين پسره كيه! لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :167::167: من بزرگترتون هستم چوبتو بنداز زمین بچه جون:w00: لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ موهای ما همچون دم اسبی هم نیست !!!!!! :icon_pf (34): اسپرت ماله ورزشه،اینجا نمایشگاه قرار عمومیه،تیپ اسپرت بزنم که چی ؟؟!!! موهات خوبه ماشالا بزنم به تخته. منظورم مثلا تیشرت و شلوار جین و این جوری بود لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بعد به من ميگن اسپمر 10 مين نبودم عوپش 5مين دارم اسپم ميخونم محمد كجااااس بياد حق منو الي رو بده:167: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده