pesare irani 41805 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 خب خطت همتون توی آفتاب راه میره برو نگاهش کن اگر دروغ میگم خدا منو سنگ کنه [/ QUOTE] خوب راست میگه این چه خطیه من ددارم اسی دیدید خودشو چطور نوشته
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 من برم تنظیم تموم شد برم کیفم رو بردارم برم ازمایشگاه دارم الان
Ehsan 112346 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 خوب راست میگه این چه خطیه من ددارم اسی دیدید خودشو چطور نوشته فقط برید تو لیست بچه ها شماره 24 را نگاه کنید !!!! خط دکتریه دکتریه !!!!!! یک کاغذ دادند به من بدون زیر دستی...... اونوقت از من خواستند بنویسم،تازه هی میگن زود باش......
CodePlus 15426 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 کی مدال شهامت می خواد بره بزنه زیر گوش ادمین بخندیم نمیشه هم بکشیش اینو ... قبلا مرده ..
CodePlus 15426 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 فقط برید تو لیست بچه ها شماره 24 را نگاه کنید !!!! خط دکتریه دکتریه !!!!!! یک کاغذ دادند به من بدون زیر دستی...... اونوقت از من خواستند بنویسم،تازه هی میگن زود باش...... برووووووووووووووووووووو من که میدونم از قصد اونجوری نوشتی که بعدا بتونی بگی نیومدم
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 فقط برید تو لیست بچه ها شماره 24 را نگاه کنید !!!! خط دکتریه دکتریه !!!!!! یک کاغذ دادند به من بدون زیر دستی...... اونوقت از من خواستند بنویسم،تازه هی میگن زود باش...... خب شد آدرس دادید چون هرچی گشتم نفهمیدم اون کلمه چی میتونست باشه.............:icon_pf (34): خب سه کلمه و چهر کلمه نوشتن یعنی اینقدر سخته خب برید دکتر بشید حیفه رهبر بشید:there:
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 :4chsmu1: همه مهريم مال تو (اگه بدوني مهريم چيه پشيمون ميشي) اميد روح شد؟:banel_smiley_52: چیه مگه مهریت؟؟!؟
goddess_s 16415 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 خدا عاقبت ما را به خیر کند با این عکس ها !!!!! باز خوبه چهره ما را عکاس محترم شطرنجی کرد....... اما واقعا از اینکه توانستم شیخ اشعری را فریب دهم بسیار خوشحالم. اما حیف که ادمین مالکیت کل سایت را به من نمیدهد و با گماشتن codeplus , neutron به عنوان محافظ شمشیر به دست،نذاشت خلافت را به نام خودم بخوانم. به هر حال وعده نایب ادمین را داده..... در حالیکه من با خارج کردن انگشتر از دست شیخ،او را فریفتم. در آن زمان بنده در جمع حضور نداشتم این خلافت باطل است خيلي خوش گذشت میدونستم انقد از دیدن من خوشحال میشی هر روز میومدم ببینی من عسیسم!!:4chsmu1: یه مقام خوب با حقوق و مزایا در نظر بگیر میام تو جبهه خودت حمید امتیاز منو رد کنین بیاد!!من امتیازمو میخوااااااام!! قیمت پایه لیست .. 1 میلیون تومان .. هر چی فروختی نصمش مال منه ها!! من برات پیداش کردم اولا که چرا عین مرغ ذلیل مرده گردن من تو هر دوتا عکس کجه؟:w00: شما ببخشین که مثه مرغ ذلیل مرده گردنتون گج شده! بنده عذرخواهی می کنم:gol cheshmak: آخ آخ ... کاش ممدو حضوری نقدش میکردیما .. :icon_pf (34): ینی میخوای بگی امتیاز من می پره؟؟؟؟:w821: خب خطت همتون توی آفتاب راه میره برو نگاهش کن اگر دروغ میگم خدا منو سنگ کنه [/ QUOTE] خط من که خیلیم عالیهه!! اییییش چه خبره!!! ی شب نتونستم بیام ها!! نیم ساعته نشستم دارم اسپم ای شما رو میخونم!!:w589:
Ehsan 112346 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 برووووووووووووووووووووو من که میدونم از قصد اونجوری نوشتی که بعدا بتونی بگی نیومدم دیگه حالا نمیخواد سعی کنید چیزی از استعداد دکتری من را با سیاه نمایی،کمرنگ جلوه بدین. :w00:
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 سرعت گوشی از سرعت خونه هم بیشتره :icon_pf (34): گوشی دوستم الان دستمه اچ تی سی صفحه اش اندازه مانیتورم هستش :ws28:
setiya 12665 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 چیه مگه مهریت؟؟!؟ 1364 تا بووسه عاشقانه:girl_blush2: طلاخ منو بگير مهريه هم برو از مهرداد بگير:ws2:
soheiiil 24251 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 شما ببخشین که مثه مرغ ذلیل مرده گردنتون گج شده! بنده عذرخواهی می کنم:gol cheshmak: [ QUOTE خواهش میشود دیگر تکرار نشود یه یکی دو سه ای....یه اهینی ....یه اوهونی ......یه املتی ....میگن بله
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 بهونه نیارید یه کتاب برمیداشتید میذاشتید زیر دستتون مثلا رفته بودید نمایشگاه کتاب.......... پس کتاب تفسیرو برای چی خریده بودید اون وسط حداقل ازش یک استفاده مفید میکردید دیگه........ حالا گریه نکنید میشه یکم تحملشون کرد
Ehsan 112346 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 در آن زمان بنده در جمع حضور نداشتم این خلافت باطل است از همون اول قیافت داد میزد جز دسته خوارج باشی و تو این جمع نباشی.....
Cinderella 9897 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 فقط برید تو لیست بچه ها شماره 24 را نگاه کنید !!!! خط دکتریه دکتریه !!!!!! یک کاغذ دادند به من بدون زیر دستی...... اونوقت از من خواستند بنویسم،تازه هی میگن زود باش...... آخ گفتي!!!:Ghelyon: منم با هزار بدبختي نوشتم!!!:Ghelyon: 1364 تا بووسه عاشقانه:girl_blush2: طلاخ منو بگير مهريه هم برو از مهرداد بگير:ws2: WoW!!!:Ghelyon: بوسه عاشقونه چجوريه؟؟؟
CodePlus 15426 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 1364 تا بووسه عاشقانه:girl_blush2: طلاخ منو بگير مهريه هم برو از مهرداد بگير:ws2: :ws28: .. برس به مهریه تا یخ نکرده .... بدو بدو که داغه بوسه ..
ارسال های توصیه شده