pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این شهر سازا کجان تو میتینگ خوب دور برداشته بودن لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب خطت همتون توی آفتاب راه میره برو نگاهش کن اگر دروغ میگم خدا منو سنگ کنه [/ QUOTE] خوب راست میگه این چه خطیه من ددارم اسی دیدید خودشو چطور نوشته لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من برم تنظیم تموم شد برم کیفم رو بردارم برم ازمایشگاه دارم الان لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب راست میگه این چه خطیه من ددارم اسی دیدید خودشو چطور نوشته فقط برید تو لیست بچه ها شماره 24 را نگاه کنید !!!! خط دکتریه دکتریه !!!!!! یک کاغذ دادند به من بدون زیر دستی...... اونوقت از من خواستند بنویسم،تازه هی میگن زود باش...... لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کی مدال شهامت می خواد بره بزنه زیر گوش ادمین بخندیم نمیشه هم بکشیش اینو ... قبلا مرده .. لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فوق العاده بود.... خوشحالم که بهتون خوش گذشته :aghosh: لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فقط برید تو لیست بچه ها شماره 24 را نگاه کنید !!!! خط دکتریه دکتریه !!!!!! یک کاغذ دادند به من بدون زیر دستی...... اونوقت از من خواستند بنویسم،تازه هی میگن زود باش...... برووووووووووووووووووووو من که میدونم از قصد اونجوری نوشتی که بعدا بتونی بگی نیومدم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فقط برید تو لیست بچه ها شماره 24 را نگاه کنید !!!! خط دکتریه دکتریه !!!!!! یک کاغذ دادند به من بدون زیر دستی...... اونوقت از من خواستند بنویسم،تازه هی میگن زود باش...... خب شد آدرس دادید چون هرچی گشتم نفهمیدم اون کلمه چی میتونست باشه.............:icon_pf (34): خب سه کلمه و چهر کلمه نوشتن یعنی اینقدر سخته خب برید دکتر بشید حیفه رهبر بشید:there: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :4chsmu1: همه مهريم مال تو (اگه بدوني مهريم چيه پشيمون ميشي) اميد روح شد؟:banel_smiley_52: چیه مگه مهریت؟؟!؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا عاقبت ما را به خیر کند با این عکس ها !!!!! باز خوبه چهره ما را عکاس محترم شطرنجی کرد....... اما واقعا از اینکه توانستم شیخ اشعری را فریب دهم بسیار خوشحالم. اما حیف که ادمین مالکیت کل سایت را به من نمیدهد و با گماشتن codeplus , neutron به عنوان محافظ شمشیر به دست،نذاشت خلافت را به نام خودم بخوانم. به هر حال وعده نایب ادمین را داده..... در حالیکه من با خارج کردن انگشتر از دست شیخ،او را فریفتم. در آن زمان بنده در جمع حضور نداشتم این خلافت باطل است خيلي خوش گذشت میدونستم انقد از دیدن من خوشحال میشی هر روز میومدم ببینی من عسیسم!!:4chsmu1: یه مقام خوب با حقوق و مزایا در نظر بگیر میام تو جبهه خودت حمید امتیاز منو رد کنین بیاد!!من امتیازمو میخوااااااام!! قیمت پایه لیست .. 1 میلیون تومان .. هر چی فروختی نصمش مال منه ها!! من برات پیداش کردم اولا که چرا عین مرغ ذلیل مرده گردن من تو هر دوتا عکس کجه؟:w00: شما ببخشین که مثه مرغ ذلیل مرده گردنتون گج شده! بنده عذرخواهی می کنم:gol cheshmak: آخ آخ ... کاش ممدو حضوری نقدش میکردیما .. :icon_pf (34): ینی میخوای بگی امتیاز من می پره؟؟؟؟:w821: خب خطت همتون توی آفتاب راه میره برو نگاهش کن اگر دروغ میگم خدا منو سنگ کنه [/ QUOTE] خط من که خیلیم عالیهه!! اییییش چه خبره!!! ی شب نتونستم بیام ها!! نیم ساعته نشستم دارم اسپم ای شما رو میخونم!!:w589: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برووووووووووووووووووووو من که میدونم از قصد اونجوری نوشتی که بعدا بتونی بگی نیومدم دیگه حالا نمیخواد سعی کنید چیزی از استعداد دکتری من را با سیاه نمایی،کمرنگ جلوه بدین. :w00: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سرعت گوشی از سرعت خونه هم بیشتره :icon_pf (34): گوشی دوستم الان دستمه اچ تی سی صفحه اش اندازه مانیتورم هستش :ws28: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این شهر سازا کجان تو میتینگ خوب دور برداشته بودن لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چیه مگه مهریت؟؟!؟ 1364 تا بووسه عاشقانه:girl_blush2: طلاخ منو بگير مهريه هم برو از مهرداد بگير:ws2: لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شما ببخشین که مثه مرغ ذلیل مرده گردنتون گج شده! بنده عذرخواهی می کنم:gol cheshmak: [ QUOTE خواهش میشود دیگر تکرار نشود یه یکی دو سه ای....یه اهینی ....یه اوهونی ......یه املتی ....میگن بله لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بهونه نیارید یه کتاب برمیداشتید میذاشتید زیر دستتون مثلا رفته بودید نمایشگاه کتاب.......... پس کتاب تفسیرو برای چی خریده بودید اون وسط حداقل ازش یک استفاده مفید میکردید دیگه........ حالا گریه نکنید میشه یکم تحملشون کرد لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در آن زمان بنده در جمع حضور نداشتم این خلافت باطل است از همون اول قیافت داد میزد جز دسته خوارج باشی و تو این جمع نباشی..... لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فقط برید تو لیست بچه ها شماره 24 را نگاه کنید !!!! خط دکتریه دکتریه !!!!!! یک کاغذ دادند به من بدون زیر دستی...... اونوقت از من خواستند بنویسم،تازه هی میگن زود باش...... آخ گفتي!!!:Ghelyon: منم با هزار بدبختي نوشتم!!!:Ghelyon: 1364 تا بووسه عاشقانه:girl_blush2: طلاخ منو بگير مهريه هم برو از مهرداد بگير:ws2: WoW!!!:Ghelyon: بوسه عاشقونه چجوريه؟؟؟ لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ايييييييييييش خواهر شووورم زنده برگشت لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 1364 تا بووسه عاشقانه:girl_blush2: طلاخ منو بگير مهريه هم برو از مهرداد بگير:ws2: :ws28: .. برس به مهریه تا یخ نکرده .... بدو بدو که داغه بوسه .. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده