pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جزوتو بنویس! داشت راجع به دیروز و شهادت صحبت می کرد اومدم بیرون :w00: کلاس تنظیم و این حرف ها لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی از دیروز تو راه بودی آره آخه دیشب دیر رسیدم دیگه بابام رام نداد خونه (گرچه خودشم باهام بود) شب برگشتم نمایشگاه خوابیدم الان رسیدم لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اولا که چرا عین مرغ ذلیل مرده گردن من تو هر دوتا عکس کجه؟:w00: در ثانی چرا خیلی از خانوما تشریف ندارن؟ دیروز که داشتن ما رو میخوردن نیم وجبی ها دیروز چند نفر از سروران گرامی از دست من ضربه خوردن که البته من مامور بودم و معذور ثالثا خیلی خوش گذشت ممنون از همگیتون بعضی از کدورت ها هم رفع شد البته و این از برکات این ملاقات لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نصف مهریتو بده طلاقتو بگیرم! :4chsmu1: همه مهريم مال تو (اگه بدوني مهريم چيه پشيمون ميشي) اميد روح شد؟:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عجب عکس هایی شده صفحه اول واقعا روح شدم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اولا که چرا عین مرغ ذلیل مرده گردن من تو هر دوتا عکس کجه؟:w00:در ثانی چرا خیلی از خانوما تشریف ندارن؟ دیروز که داشتن ما رو میخوردن نیم وجبی ها دیروز چند نفر از سروران گرامی از دست من ضربه خوردن که البته من مامور بودم و معذور ثالثا خیلی خوش گذشت ممنون از همگیتون بعضی از کدورت ها هم رفع شد البته و این از برکات این ملاقات شما که همش سرت تو گوشی بود بچه ها هم فقط به یه اسم میشناختنت اولش گ داشت لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکسای صفحه اول ویرایش شد .. كو؟؟؟ اديت نشدن كه!!!:w589: اولا که چرا عین مرغ ذلیل مرده گردن من تو هر دوتا عکس کجه؟:w00:در ثانی چرا خیلی از خانوما تشریف ندارن؟ دیروز که داشتن ما رو میخوردن نیم وجبی ها دیروز چند نفر از سروران گرامی از دست من ضربه خوردن که البته من مامور بودم و معذور ثالثا خیلی خوش گذشت ممنون از همگیتون بعضی از کدورت ها هم رفع شد البته و این از برکات این ملاقات :icon_razz: ايشششششششش با اون دسته بزنش!!!!:w589: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اولا که چرا عین مرغ ذلیل مرده گردن من تو هر دوتا عکس کجه؟:w00:در ثانی چرا خیلی از خانوما تشریف ندارن؟ دیروز که داشتن ما رو میخوردن نیم وجبی ها دیروز چند نفر از سروران گرامی از دست من ضربه خوردن که البته من مامور بودم و معذور ثالثا خیلی خوش گذشت ممنون از همگیتون بعضی از کدورت ها هم رفع شد البته و این از برکات این ملاقات ممدو زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اميد روح شد؟:banel_smiley_52: :167: :167: :167: خوب حالا کسی حرف داره بیاد جلو لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ كو؟؟؟اديت نشدن كه!!! برو با دقت ببین لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شما که همش سرت تو گوشی بود بچه ها هم فقط به یه اسم میشناختنت اولش گ داشت خب البته الان دوری و زبون در آوردی وگرنه که قرار بعد ایشالا لقب شما رو خودم میدم و مفتخرت میکنم:gnugghender: لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برو با دقت ببین آها عكسه تورو اديت كرد؟؟؟:Ghelyon: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ روح نیوز الان خودم سر کلاسم روحم اینجا :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :icon_razz: ايشششششششش با اون دسته بزنش!!!!:w589: آخ آخ انقدر چسبید دوسال عین استخوان مونده بود تو گلوم حالا خوبه آنتونیو وگرنه بیشتر ملطوف میشدی :icon_gol: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب البته الان دوری و زبون در آوردی وگرنه که قرار بعد ایشالا لقب شما رو خودم میدم و مفتخرت میکنم:gnugghender: من روحم اگه تونستی گیرم بیارر :ws2: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آها عكسه تورو اديت كرد؟؟؟:Ghelyon: عکس اول هر کس تونست بگه من کجا بودم الان کجا رفتم :jawdrop: لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ممدو زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه بابا ممد اومد روبوسی کردیم و کلی لاو ترکوندیم و دیگه نشد چیز بشه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سیندرلا چطووری اخر تونستی امید رو گیر بیاری یا نه لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخ آخ انقدر چسبیددوسال عین استخوان مونده بود تو گلوم حالا خوبه آنتونیو وگرنه بیشتر ملطوف میشدی :icon_gol: :ubhuekdv133q83a7yy7 بزا منم بيام شهرتون ميدونم چيكار كنم!:w589: منه مظلوم!!!!!!!!!!!!!!:pichak29: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w16: نه بابا ممد اومد روبوسی کردیم و کلی لاو ترکوندیم و دیگه نشد چیز بشه موقع رفتن هم اومد من رو ماچ کنه نزاشتم الان ببین ما هم صلح شده اما زیاد نه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده