pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ *Polaris* گفته است: همون! چون ندیدمتون. من فقط کسایی که رو اینجا باهاشون دوست بودم رو دیدم. خوب دیگه اما من روح شما رو شمارش کردم مدارکش هم موجوده بگم بگم بگم بگم :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ sefid barfi گفته است: آخه کسی که گفته اصلا این کتاب بدردش نمیخوره ..............:there: خوب نخوره چرا میندازه گردن من لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ بدویییییییییین عکسا می خواد رو شه http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=54120 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا هی ن نمی خوام بگم نشسته بود تو جمع داشت از کیفیت نهج البلاغه تعریف می کرد بعد رفت سراغ کمیتش برو بگو خجالت بکشه از شایعه پراکنی لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ پلاريست كي اومد رفتي!!!!!!!!!!!!!!!1 تو عكس ها هم نيست!!!!!! لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو اون تاپيك اسپم نديدن تا عكس ها پشت هم باشه:4chsmu1: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ pesare irani گفته است: من رکورد زدم فکر کنم 11:58 دقیقه رسیدم راستی یه سوژه تو مینیگ بود جالب بود یکی از برو بچ این همه راه از یه شهر دیگه اومده بود اونجا فقط ه کتاب تفسیر موضوعی نهج البلاغه گرفته بود اسمش رو نمی برم برای حفظ ابروش احیانا خودت نبودی؟؟!؟ لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ SibeSorkh گفته است: شلاممن تازه وارد هستم خوشبحالتون رفتید نمایشگاه یکی منو ببره بیا با من بریم:ws37: لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ setiya گفته است: پلاريست كي اومد رفتي!!!!!!!!!!!!!!! تو عكس ها هم نيست!!!!!! تو عکس ها نیستم. من ظهر تا عصر بودم. با شادمهرباز و میلاد اومدم. لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ *Polaris* گفته است: تو عکس ها نیستم. من ظهر تا عصر بودم. با شادمهرباز و میلاد اومدم. خب اونا هم كه يي هو غيب شدن واسه همين نديدمت:4chsmu1: لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ نامردا من امروز دارم میام از مشهد لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکسم گرفتید بذارید پیج فیس بوک باشگاه لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم گیر افتادم اینجا سر سه workshop ایشاللا فرصت دیگه لینک به دیدگاه
mammad.mechanic 569 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام من شنبه اومدم نمایشگاه.... بچه ها رو هم از دور دیدم ولی نرفتم پیششون........... لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکسای دیگه ای هم هست که متاسفانه نمیشه بزارم .... :icon_pf (34): دخترا هر کدوم عکسشونو میخوان باید یه بار بیان کوه اسپم آزاد / لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ CodePlus گفته است: عکسای دیگه ای هم هست که متاسفانه نمیشه بزارم .... :icon_pf (34): دخترا هر کدوم عکسشونو میخوان باید یه بار بیان کوه اسپم آزاد / حالا من چ جوري از شهرستانمون بيام كوه كه ازت عكس بگيرم:w821: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا عاقبت ما را به خیر کند با این عکس ها !!!!! باز خوبه چهره ما را عکاس محترم شطرنجی کرد....... اما واقعا از اینکه توانستم شیخ اشعری را فریب دهم بسیار خوشحالم. اما حیف که ادمین مالکیت کل سایت را به من نمیدهد و با گماشتن codeplus , neutron به عنوان محافظ شمشیر به دست،نذاشت خلافت را به نام خودم بخوانم. به هر حال وعده نایب ادمین را داده..... در حالیکه من با خارج کردن انگشتر از دست شیخ،او را فریفتم. لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکسهای جالبی بود مرسی! چرا نمیشه بقیه رو بزاری؟ همرو بزار دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده