pesare irani 41805 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 جزوتو بنویس! داشت راجع به دیروز و شهادت صحبت می کرد اومدم بیرون :w00: کلاس تنظیم و این حرف ها
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 یعنی از دیروز تو راه بودی آره آخه دیشب دیر رسیدم دیگه بابام رام نداد خونه (گرچه خودشم باهام بود) شب برگشتم نمایشگاه خوابیدم الان رسیدم
soheiiil 24251 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 اولا که چرا عین مرغ ذلیل مرده گردن من تو هر دوتا عکس کجه؟:w00: در ثانی چرا خیلی از خانوما تشریف ندارن؟ دیروز که داشتن ما رو میخوردن نیم وجبی ها دیروز چند نفر از سروران گرامی از دست من ضربه خوردن که البته من مامور بودم و معذور ثالثا خیلی خوش گذشت ممنون از همگیتون بعضی از کدورت ها هم رفع شد البته و این از برکات این ملاقات
setiya 12665 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 نصف مهریتو بده طلاقتو بگیرم! :4chsmu1: همه مهريم مال تو (اگه بدوني مهريم چيه پشيمون ميشي) اميد روح شد؟:banel_smiley_52:
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 اولا که چرا عین مرغ ذلیل مرده گردن من تو هر دوتا عکس کجه؟:w00:در ثانی چرا خیلی از خانوما تشریف ندارن؟ دیروز که داشتن ما رو میخوردن نیم وجبی ها دیروز چند نفر از سروران گرامی از دست من ضربه خوردن که البته من مامور بودم و معذور ثالثا خیلی خوش گذشت ممنون از همگیتون بعضی از کدورت ها هم رفع شد البته و این از برکات این ملاقات شما که همش سرت تو گوشی بود بچه ها هم فقط به یه اسم میشناختنت اولش گ داشت
Cinderella 9897 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 عکسای صفحه اول ویرایش شد .. كو؟؟؟ اديت نشدن كه!!!:w589: اولا که چرا عین مرغ ذلیل مرده گردن من تو هر دوتا عکس کجه؟:w00:در ثانی چرا خیلی از خانوما تشریف ندارن؟ دیروز که داشتن ما رو میخوردن نیم وجبی ها دیروز چند نفر از سروران گرامی از دست من ضربه خوردن که البته من مامور بودم و معذور ثالثا خیلی خوش گذشت ممنون از همگیتون بعضی از کدورت ها هم رفع شد البته و این از برکات این ملاقات :icon_razz: ايشششششششش با اون دسته بزنش!!!!:w589:
.FatiMa 36559 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 اولا که چرا عین مرغ ذلیل مرده گردن من تو هر دوتا عکس کجه؟:w00:در ثانی چرا خیلی از خانوما تشریف ندارن؟ دیروز که داشتن ما رو میخوردن نیم وجبی ها دیروز چند نفر از سروران گرامی از دست من ضربه خوردن که البته من مامور بودم و معذور ثالثا خیلی خوش گذشت ممنون از همگیتون بعضی از کدورت ها هم رفع شد البته و این از برکات این ملاقات ممدو زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 اميد روح شد؟:banel_smiley_52: :167: :167: :167: خوب حالا کسی حرف داره بیاد جلو
soheiiil 24251 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 شما که همش سرت تو گوشی بود بچه ها هم فقط به یه اسم میشناختنت اولش گ داشت خب البته الان دوری و زبون در آوردی وگرنه که قرار بعد ایشالا لقب شما رو خودم میدم و مفتخرت میکنم:gnugghender:
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 روح نیوز الان خودم سر کلاسم روحم اینجا :banel_smiley_52:
soheiiil 24251 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 :icon_razz: ايشششششششش با اون دسته بزنش!!!!:w589: آخ آخ انقدر چسبید دوسال عین استخوان مونده بود تو گلوم حالا خوبه آنتونیو وگرنه بیشتر ملطوف میشدی :icon_gol:
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 خب البته الان دوری و زبون در آوردی وگرنه که قرار بعد ایشالا لقب شما رو خودم میدم و مفتخرت میکنم:gnugghender: من روحم اگه تونستی گیرم بیارر :ws2:
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 آها عكسه تورو اديت كرد؟؟؟:Ghelyon: عکس اول هر کس تونست بگه من کجا بودم الان کجا رفتم :jawdrop:
soheiiil 24251 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 ممدو زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه بابا ممد اومد روبوسی کردیم و کلی لاو ترکوندیم و دیگه نشد چیز بشه
Cinderella 9897 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 آخ آخ انقدر چسبیددوسال عین استخوان مونده بود تو گلوم حالا خوبه آنتونیو وگرنه بیشتر ملطوف میشدی :icon_gol: :ubhuekdv133q83a7yy7 بزا منم بيام شهرتون ميدونم چيكار كنم!:w589: منه مظلوم!!!!!!!!!!!!!!:pichak29: 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 :w16: نه بابا ممد اومد روبوسی کردیم و کلی لاو ترکوندیم و دیگه نشد چیز بشه موقع رفتن هم اومد من رو ماچ کنه نزاشتم الان ببین ما هم صلح شده اما زیاد نه
ارسال های توصیه شده