pesare irani 41805 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 :banel_smiley_4:کی فردا ظهر میشه هر وقت شیخ اجازه بده :167:
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 نذارید اصلا عکسهاتونو عکسهاتونو میخوایم چکار......... والله همین قدر که رفتید خوش بودید بسه ....نگرفتن ببرنتون خودش جای شکرش باقیه...... من که دیگه دلم نمیخواد ببینم ........ شبتون خوش ننرو لوس ها....... به من چرا ميگي ؟ من كه طرف تورو گرفتم
mIn 2294 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 نذارید اصلا عکسهاتونو عکسهاتونو میخوایم چکار......... والله همین قدر که رفتید خوش بودید بسه ....نگرفتن ببرنتون خودش جای شکرش باقیه...... من که دیگه دلم نمیخواد ببینم ........ شبتون خوش ننرو لوس ها....... چرا هیچکس به حرفای من توجه نمی کنه آخه بزار درشت بگم یکم به من توجه کنید خب سفیدبرفیه عزیزم می گم من فکر می کنم عکس ها دست کدپلاس هست که اونم الان نیست و گفته فردا میاد میزاره حالا عکس از کجا بیارن آخه
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 شرمنده من ندارم ورگنه میزاشتم عکس از روح هاشون بخواین دارییییم بذار عکس از روحها من صبح بشه دیگه نگاه به هیچ عکسی از این گروه خائین و لوس نمیکنم:w00:
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 به من چرا ميگي ؟ من كه طرف تورو گرفتم من منظورم اونها بود که لوس هستند..........تو عزیزی
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 ولشون کن اینجوری باورشون میشه.........یک دونه عکس 30 فره انگار از هرکدومشون چقدر میفته براش دارند کلاس میذارند برو بخواب تا خودشون بیاین التماس کنند که ببینیمشون.............. والله بخدا................. انگار رفتند چکار کردند بابا دروبین دست ما نیست که ما بزاریم :w00: دست هر کیه برو یقه اون رو بگیر :w00:
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 چرا هیچکس به حرفای من توجه نمی کنه آخه بزار درشت بگم یکم به من توجه کنید خب سفیدبرفیه عزیزم می گم من فکر می کنم عکس ها دست کدپلاس هست که اونم الان نیست و گفته فردا میاد میزاره حالا عکس از کجا بیارن آخه فهمیدم عزیزم ولی مگه شماها مثلا گوشی نداشتید چندتا عکس بگیرید .......... من ولی دیگه قهرم حتی با همون جمید لوس له .......... خب دیشب میخوابید تا الان پنچر نشه بمن چه خب
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 شیخ کیه روح نیوز این شیخ هم در ادامه واقعه غدیر خم نمایشگاه هستش بزار عکس ها برسه تصویری میگیم
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 فهمیدم عزیزم ولی مگه شماها مثلا گوشی نداشتید چندتا عکس بگیرید ..........من ولی دیگه قهرم حتی با همون جمید لوس له .......... خب دیشب میخوابید تا الان پنچر نشه بمن چه خب نمی شد با موبایل گرفت چون همه جز کسی که عکس میگرفت یرفتن وای می ایستادن تو عکس بیوفتن :w00:
mIn 2294 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 فهمیدم عزیزم ولی مگه شماها مثلا گوشی نداشتید چندتا عکس بگیرید ..........من ولی دیگه قهرم حتی با همون جمید لوس له .......... خب دیشب میخوابید تا الان پنچر نشه بمن چه خب گوشی من که فقط اسمس رد و بدل می کنه گاهی هم عکس سیاه سفید که سیاهیهاش قهوه ای میشه سفیداش هم زرد :icon_pf (34):
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 کاربران در حال دیدن موضوع: 9 نفر (5 عضو و 4 مهمان) [/url], Amirdb, mIn+, SH E I KH, shadmehrbaz چه خبره
SH E I KH 18713 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 از الآن بگم توی جریان انتقال شیخیت امرو کسی شبه افکنی ننمایدااااااااا قضیه خدیر قم بود (لطفا به خ و ق دقت کامل گردد). ضمنا جریان با جریان حکمیت در جنگ صین هم شباهتی داشت کما بیش. :icon_pf (34): هیچ تناسبیم به ولایت و اینا نداره شلوخ نکنین. اسی در عوض انگشتر با من بیعت نکرد دیدم اوضاع خرابه گفتم شیخیتو منتقل میکنم به اسی که این جوری نمک گیر شه که شدددددددددددد. :persiana__hahaha:
lady architect 5358 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 از الآن بگم توی جریان انتقال شیخیت امرو کسی شبه افکنی ننمایدااااااااا قضیه خدیر قم بود (لطفا به خ و ق دقت کامل گردد). ضمنا جریان با جریان حکمیت در جنگ صین هم شباهتی داشت کما بیش. :icon_pf (34): هیچ تناسبیم به ولایت و اینا نداره شلوخ نکنین. اسی در عوض انگشتر با من بیعت نکرد دیدم اوضاع خرابه گفتم شیخیتو منتقل میکنم به اسی که این جوری نمک گیر شه که شدددددددددددد. :persiana__hahaha: :persiana__hahaha:موهاتو چقد خوشگل بستی:persiana__hahaha:
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 بابا دروبین دست ما نیست که ما بزاریم :w00: دست هر کیه برو یقه اون رو بگیر :w00: نمی شد با موبایل گرفت چون همه جز کسی که عکس میگرفت یرفتن وای می ایستادن تو عکس بیوفتن :w00: روح لوس نمیخوام برام دلیل الکی بیاری خوب........ تو مگه نگفتی عکس از روح ها داری........ اصلا من با همتون قهرم عکسهاتونم بدرد خودتون میخوره به خودتون بده من دیگه نخواستم پشیمون شدم:shame:
SH E I KH 18713 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 :persiana__hahaha:موهاتو چقد خوشگل بستی:persiana__hahaha: هنو موقع بستن موهام نشده. داره بلند میشه حالا بزا چن ماه دیگه ردیف میبندم
MechJJ 11368 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 منم الان رسیدم اراک! یه 5 ساعتی تو راه بودیم. باد و بارون و ترافیک و ... درکل خیلی خوب بود. ممنون از همه دوستان
SH E I KH 18713 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 همه دوستان دعوتن بیان نظر بدن و منو تحلیل کنن. لطفا بیشترش نقد باشه و از بدیام بگین. خوبیا رو خودم میدونم. تحلیل شخصیت SH E I KH :gnugghender:
lady architect 5358 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 هنو موقع بستن موهام نشده.داره بلند میشه حالا بزا چن ماه دیگه ردیف میبندم :persiana__hahaha:
ارسال های توصیه شده