setiya 12665 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 دروغ گو مگه بابامم بود؟ مامان مگه دروغ ميگه اسمش تو ليست هست ولي عكس كي پخش ميشه نميدونم
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خداییش دلت میاد
setiya 12665 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خداییش دلت میاد تو هم خوشجلي دخملم شوخيدم :4chsmu1: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v
partow 25305 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خداییش دلت میاد به به ... خانوم خوشگلا ... شلوخ نکنید... امتیاز منفی داره ... :persiana__hahaha:
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 باشه ممنون از تمام دوستانی که اومدند... حدسیدند ولی بد روزگاری شده مامان خود آدم دیر بشناستتد.......... :icon_gol:
setiya 12665 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 باشه ممنون از تمام دوستانی که اومدند... حدسیدند ولی بد روزگاری شده مامان خود آدم دیر بشناستتد.......... :icon_gol: من كه دومين عكسم تو بودي:girl_blush2: بعدش هم همش گفتم سفيد برفي
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 من كه دومين عكسم تو بودي:girl_blush2: بعدش هم همش گفتم سفيد برفي نه باید همون اول میگفتی..........
کتایون 15176 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 تو بودی سفید ؟ آخه چرا نگفتی؟ من مشکوک شدما؟ منو پیچوندی ولی...
partow 25305 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2011 و اما گلچینی از حدسای دوستان ... شاه دخت عكس كشلش شبيه سفيد برفيه يكم منم؟انوشه؟ شاهدخت انوشه ؟ سمانه 66؟ شاهدخت شاهدخت؟انوشه؟ :icon_pf (17): چشات خوشجل ميبينه زهرا بد سليخه اس زهرا خودتي؟ Sefid barfi تو عكس دوم سمت چپيه شخص مورد نظره يا راستي؟ عكس اول خيلي شبيه شه دختِ:4chsmu1: سفید برفی هم راهنمایی می کرد هم گمراه ... کتایون؟ عزيز دل مامان لو رفتي ديگه انقدر نميخواد حدس بزني:4chsmu1: نکنه من هستم خودم خبر ندارممامانی منم یعنی؟ پس چرا جزو لیستت نبودم خاله اورمان ؟من کلا توی این انجمن به دلم موند یک بار برنده بشم یعنی کی می تونه باشه... سفید برفی تویی؟ شایدم منم... همچنان بر مواضع خود پافشاری میکنم من هدفم رکورد زدن و حدث زدن تو اولین پسته همون که من گفتم ؛ شاه دخت سفيد برفي و اینجا پای بچه ها لغزید ... من كه ميگم خود زهراس ديشب تو فيس بوك ديدمش خو ای که معلومه کیه!!!زهرا خودتی؟ عکسه کپ عکس فیس بوکتهه!! زهرا زهرا! من زودتر گفتمازهراس!!! نخير من صب گفتم زهرا:2525s: تو با زهرا دوسی بت تخلب میرسون!تو قبول نیستی یه تو مسابخه من زودتر گفتی یم زهرا بیا امتیازمو بدههههه :w00: نخير زهرا متخلب نيس پس باید من اول گفته باشم زهراس! من اول گفتم دعوا نكنيد...من اول گفتم!!! دوستان عسیس!زهراست جایزشم واسه خیدمه! با اجازه بزرگترای انجمن شب بخیررر! وايسا ببينم منم...یعنی زهراس؟ خود خودشه...من چرا عقلم نرسید اخه... من جایزه میخوام... یعنی چی که من هیچوقت نمی برم...:cryingf: :ws28: انوشه؟اورامن؟ زهرا؟ دخترک شهرساز؟ کتایون؟ زهرا اعتراف کن دیگه خیلی شبیه توئه... این یکی شبیه تو نیست زهرا...آخه چرا با عصاب جوونای مردم بازی می کنی؟؟؟؟؟ این یکی دیگه اس... دوباره نظرشون برگشت ... پولاریس (سارا)سفید برفی (شهدخت) زهرا بگو كيه ديگه سفيد برفيه تاکید بر مواضع پست شماره 3 ووووووووو ... همچنان اصرار حامد بر مواضع پست شماره سه .. باشه ممنون از تمام دوستانی که اومدند... حدسیدند ولی بد روزگاری شده مامان خود آدم دیر بشناستتد.......... :icon_gol: و این بود ... حدسیات این دور از مسابقات تشخیص هویت ... :w31: :flowerysmile:
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 البته من شهدختم نه شاهدخت کلا توی این جمع یا من بودم یا زهرا ....... چرا پسرها اینقدر دقیق تر هستند توی تشخیص؟
کتایون 15176 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 البته من شهدختم نه شاهدخت کلا توی این جمع یا من بودم یا زهرا ....... چرا پسرها اینقدر دقیق تر هستند توی تشخیص؟ بس كه فضولن... ای وای من اسمتو نمی دونستم چه قدر قشنگه...به به...
setiya 12665 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 البته من شهدختم نه شاهدخت کلا توی این جمع یا من بودم یا زهرا ....... چرا پسرها اینقدر دقیق تر هستند توی تشخیص؟ چون چش چرونترن ديدي مامان باباتو؟:girl_blush2:
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 بس كه فضولن...ای وای من اسمتو نمی دونستم چه قدر قشنگه...به به... مقسی ناقابله:wubpink:
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 چون چش چرونترن ديدي مامان باباتو؟:girl_blush2: همونو بگو...... مامانم که چیزی ازش معلوم نبود:w00: بابایمم نیمرخ بود:icon_pf (34): آره دیدم ......... جفتتون کپل هستید:icon_pf (34): چه کردی با باباییم موهاش سفید شده همش:w00: منم حق دارم تپل بشم پس
setiya 12665 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 همونو بگو...... مامانم که چیزی ازش معلوم نبود:w00: بابایمم نیمرخ بود:icon_pf (34): آره دیدم ......... جفتتون کپل هستید:icon_pf (34): چه کردی با باباییم موهاش سفید شده همش:w00: منم حق دارم تپل بشم پس من كپلم؟ لاغر تر از من ميبيني اونجا؟:ws2: بابات از بس چش چروني ميكنه موهاش سفيد شده
goddess_s 16415 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 همینو بگو ... گمراه نکن ملت رو :167: اشتباه کردی ... :icon_pf (34): گمراه نکن ملت رو :167: گمراه نکن ملت رو :167: گمراه نکن ملت رو :167: گمراه نکن ملت رو :167: گمراه نکن ملت رو :167: گمراه نکن ملت رو :167: کدوم یکی، شبیه کدوم عکسمه؟ دست دست ... :ws28: نه .. نگفتم ... :icon_pf (34): الههههههههههه ... نمی خواستم بهش بگم ولی، داشت منو می کشت ... منو ببخش .. منو ببخش... دست دست ... ستیا جان، شما رو به آرامش دعوت می کنم ...:banel_smiley_52: یعنی منم؟ :icon_pf (34): ینی زهرا نیس؟؟؟ نبود؟ بودا!! بیشتر فک کنین
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 8 مرداد، 2011 من كپلم؟ لاغر تر از من ميبيني اونجا؟:ws2: بابات از بس چش چروني ميكنه موهاش سفيد شده همتون یه سایز بودید ............. از بس زدی تو سرش موهاش سفید شده:shame:
ارسال های توصیه شده