کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عسکاتون کجاس؟ منم میخوام ببینم خب... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عسکاتون کجاس؟منم میخوام ببینم خب... بیا سه صحفه اولش هستhttp://www.noandishaan.com/forums/showthread.php ?t=54120 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بیا سه صحفه اولش هستhttp://www.noandishaan.com/forums/showthread.php ?t=54120 پس چرا باز نمیشه... میگه این موضوع وجود ندارد... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=54120 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=54120 قربونت برم... بالاخره من این فک و فامیلمو یه دل سیر دیدم... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پامون نلغزيد با الي هم دست بوديم كه بچه هارو گمراه كنيم باند بازی؟ :167: آفرین کار خوبی بود ... حیف که یکم دیر شروع کردین ... :icon_pf (34): البته من شهدختم نه شاهدخت کلا توی این جمع یا من بودم یا زهرا ....... چرا پسرها اینقدر دقیق تر هستند توی تشخیص؟ حالا حامد یه چیزی شانسی پروند ... اشتباهی درست گفت ... اشتباهی هم ادامه داد ... من هنوز نظرم رو انوشه است نظرتو عوض کن ... دور بعدی پسره ها ... نیای بگی انوشه ... :icon_pf (34): ینی زهرا نیس؟؟؟نبود؟ بودا!! بیشتر فک کنین حیف شد من نبودم ...:icon_pf (34): ایشاا... سری های بعدی منم عکسم رو میزارم ...:shad: تو هم بیشتر دقت کن گلم ... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قربونت برم...بالاخره من این فک و فامیلمو یه دل سیر دیدم... :4chsmu1: چشمت روشن لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من دیر رسیدم وگرنه میگفتم شهدخته ! ای جاننننن شهدخت گلیییییییییی خودممممممممم :aghosh: مثل الانت ناز بودی لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من دیر رسیدم وگرنه میگفتم شهدخته ! ای جاننننن شهدخت گلیییییییییی خودممممممممم :aghosh: مثل الانت ناز بودی مرسی دوسی دیدی نیومدی بریم نمایشگاه من افسردگی حاد گرفتم لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بیشین بینیم باووو چی چیو شانسی؟؟:ubhuekdv133q83a7yy7 گفتی هنرمند درجا زدم شهدخت 50 امتیاز به خاطر تشخیص درست 50 امتیار هم به خاطر رکورد تشخیص در اولین پست ، رد کن بیاد لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بیشین بینیم باووو چی چیو شانسی؟؟:ubhuekdv133q83a7yy7 گفتی هنرمند درجا زدم شهدخت50 امتیاز به خاطر تشخیص درست 50 امتیار هم به خاطر رکورد تشخیص در اولین پست ، رد کن بیاد بفرما ، سفید برفی تحویل بگیر ... واسه همین گفتم ویولا برندست ... :girl_in_dreams: ایشششششششش...شانسی بود دیگه ... اصلاً 5 امتیاز میدیم ... والا ... لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه دختره چرا کچله؟ بیشین بینیم باووو چی چیو شانسی؟؟:ubhuekdv133q83a7yy7 گفتی هنرمند درجا زدم شهدخت50 امتیاز به خاطر تشخیص درست 50 امتیار هم به خاطر رکورد تشخیص در اولین پست ، رد کن بیاد اول کچل خودتی جوجه تیغی خب من عکسم و پیدا نکردم بفرسم تازه یه دوره ای هم موهام فرفری بوده بعدش لخت شده ....... مرسی یعنی هیچ کسی اینجا هنرمند نیست که اولین نفر منو زدی؟:jawdrop: البته زدی شاهدخت نه شهدخت لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ و اما چون حامد زودتر از همه در حدس اول تونست صاحب عکس رو تشخیص بده پس برنده این دور hamed.zizo میباشد... تبریک می گم... دوستان عکساتون رو بفرستید ... این پست واسه من نون و آب نمیشه ها ؛ من 100 امتیار به علاوه مدال "کاراگاه گجت" میخوام تا زمانی که کسی تو دومین پست حدث بزنه لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی دوسیدیدی نیومدی بریم نمایشگاه من افسردگی حاد گرفتم ببخشید گلم...نشد دیگه دیدی تا همون سعدیه هم نتونستم بیام لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بفرما ، سفید برفی تحویل بگیر ... واسه همین گفتم ویولا برندست ... :girl_in_dreams: ایشششششششش...شانسی بود دیگه ... اصلاً 5 امتیاز میدیم ... والا ... اول کچل خودتی جوجه تیغیخب من عکسم و پیدا نکردم بفرسم تازه یه دوره ای هم موهام فرفری بوده بعدش لخت شده ....... مرسی یعنی هیچ کسی اینجا هنرمند نیست که اولین نفر منو زدی؟:jawdrop: البته زدی شاهدخت نه شهدخت 100 امتیاز + مدال کاراگاه گجت زود ، تند ، سریع لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببخشید گلم...نشد دیگه دیدی تا همون سعدیه هم نتونستم بیام من اصلا دیگه بیرون نمیرم با همتون قهرم لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این پست واسه من نون و آب نمیشه ها ؛ من 100 امتیار به علاوه مدال "کاراگاه گجت" میخوام تا زمانی که کسی تو دومین پست حدث بزنه 100 امتیاز + مدال کاراگاه گجتزود ، تند ، سریع چشم ... بفرمایید ... :ubhuekdv133q83a7yy7 سنگ پا ... یک دوره محرومیت واسه حامد، از طرف مشاور اعظم(پرتو) در نظر گرفته شد ... :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 100 امتیاز + مدال کاراگاه گجتزود ، تند ، سریع چون شک در صحت گفته زهرا داشتی درمورد جنسیت من 50 امتیاز ازت کسر میشه:w00: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حدس* تا 24 ساعت اگه امتیاز من اضافه نشه انجمن رو به خاک و خون میکشم :ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مطمئن هستی اضافه نشده؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده