peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوستان منهمه شما تاحالاواسه یه بارهم که شده به مانتو فروشی رفتیدیا اگه دخترباشید که دیگه گفتن نداره!یکی ازمکانهایی که دائما بهش سر میزنید این فروشگاه یعنی مانتو فروشی است.شاید واسه شماهم پیش اومده که درانتخاب دچار مشکل بشید وصدتایی فروشگاه رو سربزنیدونتونید یه مانتو انتخاب کنید!متأسفانه یا خوشبختانه ویترین مانتو فروشی ها پر شده از مانتو هایی که به نحوی واسه بیشتر بانوان جامعه ما مناسب نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا شما خودتون بگید!خصوصیت یه مانتوی خوب از دیدگاه شما چیه؟وبه نظر شماچه ویژگی هایی یه مانتو رو خوب یکی دیگه رو بد میکنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 49 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من که پسرم اما کلا لباس خوب لباسی هست که آدم توش راحت باشه بعضی ها با لباس های گشاد و دراز راحتن ، بعضی هم تنگ و کوتاه مهم احساس طرف نسبت به اون لباس هست که باید دوستش داشته باشه ، نه احساس دیگران 19 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظر من مانتو یا به طور کلی لباس خوب لباسیه که علاوه بر زیبایی و احساس شادمانی کسی که اونو میپیوشه . به حفظ احترام خودش و دیگران هم اهمیت بده خوب من اینو به دو بخش تقسیم کردم 1- حفظ احترام خود جوری لباس نپوشه که دیگران توهین آمیز باهاش حرف بزنن و به دیده ی ابزار لذت طلبی استفاده کنن خیلی رک بگم یه پسر به خاطر نوع لباس پوشیدن یه دختر نیاد بهش بگه تو عجب تیکه ای هستی ؟!!! درسته که خیلی از آقایون به طور کلی مرض دارن و به همه شخصیت ها به یه چشم نگاه میکنن . اما نباید با بد لباس پوشیدن به اون دامن زد 2- حفظ احترام دیگران قبل از اینکه شما بگید خودم میگم . بله در ایران مردم به خاطر محدودیت ها فلان شدن و ... اما فعلا شرایط همینه وقتی یه جوانی در اوج شهوت میاد در خیابون و دختری رو میبنه که مانتویی پوشیده، اینقدر نازکه که ...... چه حالی به اون دست میده ؟ خدا رو خوش نمیاد 17 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): باز هم این بحث شروع شد :icon_pf (34): 11 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ معمولا هر کسی بر اساس سلیقه خودش یه نوع پوششیو انتخاب میکنه! پس نمیتونم بگم چی خوب و چی بد! ولی بنظر من مانتو خوب مانتویی که در علاوه بر زیبایی طوری باشه که شخصیت طرف رو زیر سوال نبره! (قصد توهین به دوستامو ندارمااا) ولی متاسفانه گاهی بعضیا چندان مانتو زننده و نامناسبیو میپوشن که باعث بروز مشکلاتی میشه که دوستان در پستای بالا گفتن!:icon_pf (34): 17 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نظر خودم: زیاد اتو نخواد و چروک نشه دائما اونطوری نباشه تا میشینی یه جا کثیف بشه راحت باشی وقتی میشینی دکمه هاش در حال باز شدن نباشه متناسب با محیطی باشه که میخوای بگوشی من خودم واسه دا نشگاه چیزای ساده میپوشم اما واسه مهمونیا چیزایی که زیبایی ادمو مشخص کنه (نه همه چیو مشخص کنه هااا زیبایی ادمو مشخص کنه فقط) واسه بیرون هم همینطوری میرم چیزی متعادل تا جای ممکن مشکی نباشه پ ن: دو تا مانتو نیم ساعت پیش خریدم 28 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب اومدیم اقا پیمان من که هیچ حقی رو نمیتونم برای پوشش بانوان وانتخاب نوع پوششون برای خودم قائل بشم ولی اگر با کسی که میخوام زندگی کنم قرار باشه دراین مورد به یک نکته مشترک برسیم این ایده منه من ازادی واختیار پوشش رو برعهده خودش میزارم به شرطی که نوع پوشش ایشون تو این جامعه!! خواهشا رو این مسئله دقت بشه مشکلی ازبابت حضوردراجتماع دروهله اول برای خودش بوجود نیاره تعریف ساده ای ازازادی وجود داره که :ازادی قدرت واختیار انجام هرعملی به دلخواه است تا جایی که قوانین وحقوق وازادی های دیگران را سلب نکنه وزیرپا نزاره ارزوی موفقیت برای همه دوستان گلم اینم خبری تقریبا کمی تا قسمتی ابری ومرتبط! شهرزادنیوز: در اجرای "طرح ملی رحمت"، بیش از 10 هزار زن تهرانی، توسط طلاب زن برگزیده، از آموزش رایگان شوهر داری برخوردار شدند. آذر نظری، مشاور استاندار تهران در امور بانوان، با بیان این مطلب افزود که از دیماه سال گذشته ترم اول این طرح (16 جلسه) برای 5 هزار زن خانه دار با اعتبار 50 میلیون تومان برگزار شد که برای تمامی شرکت کنندگان به صورت رایگان بود. به ادعای وی، بسیاری از زنان بدحجاب تهرانی در پایان آموزشها با حجاب شده و زنان در آستانه طلاق به آغوش خانواده بازگشته اند. وی در رابطه با محل برگزاری این دوره های رحمت، ضمن گلایه از کمبود بودجه، اظهار داشت که این آموزشها به صورت حضوری در مساجد و پایگاه های بسیج و برخی از مدارس سراسر استان تهران برگزار می شود 26 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مانتوی خوب مانتوییه که ... شیک باشه... مدلش به روز باشه... تن خورش خوب باشه ... زیاد اتو نخواد و چروک نشه دائما 17 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب هر کسی با توجه به خواسته های خودش پوشش رو انتخاب می کنه نمی شه یک ملاک رو برای همه گذاشت یکی از مانتو پوشش می خواد یکی جذابیت یکی زیبایی یکی سادگی یکی لوندی هر مانتویی را بهر هر شخصی ساختند! اما یه مانتوی خوب مانتوییه که ارزش صاحابش رو نشون بده ! 20 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مانتوی خوب رو باید خودت بدی بدوزن چون خیاط ماهری نیس که دقیقا نظرات تورو پیاده کنه پس مجبوری بری سراغ مانتو فروشی ها چون مانتوی اسپورت خیلی کم کیفیت به نظر میان (چروکیده زیاده از حد چسبان و گردن گشاد و بدون دکمه ردیف پایین ) مجبوری بری سمت مانتو های گرون که اونام اکثرا زنونه هستن بپوشی سنتو بیشتر از مال خودت نشون میده خلاصه خرید مانتو جزو مشکلات منه اگه تو بیرون گیر نمیدادن به نظرم این پیراهن های مردونه خیلی بهتر هستن چون تنوع رنگی زیادی دارن هم سنگین تر و مرغوب تر هم هستن درکل پیرهن مردونه و شلوار جین رو بیشتر می پسندم تا مانتو های بدن نمای مایو شکل رو 22 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درسته عزیزان انتخاب مانتو یه مسئله کاملا شخصیه وسلیقه ای .اما نکاتی وجود داره که یه لباس روزننده ویکی رو موقر وسنگین جلوه میده.مثلا اینکه باهر سلیقه ای شخص دوست نداره لباس انتخابی باعث انگشت نما شدنش بشه یا مسائلی از این دست. مورد دیگه اینه که با وجود تنوع فراوان مانتو دربازارباز انتخاب برای بسیاری از بانوان دشواره(اینو بنابر تجربه عرض میکنم) 9 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درسته عزیزان انتخاب مانتو یه مسئله کاملا شخصیه وسلیقه ای .اما نکاتی وجود داره که یه لباس روزننده ویکی رو موقر وسنگین جلوه میده.مثلا اینکه باهر سلیقه ای شخص دوست نداره لباس انتخابی باعث انگشت نما شدنش بشه یا مسائلی از این دست. مورد دیگه اینه که با وجود تنوع فراوان مانتو دربازارباز انتخاب برای بسیاری از بانوان دشواره(اینو بنابر تجربه عرض میکنم) کجا تنوع داره اخه:w00: همش تنوعش تو یقشه که اونم روسری داره معلوم نمیشه بعدش چرا جیب نمیزان واسه مانتو ها بعدشم کمرشو تنگ میدوزن تمام جیبای پشت شلوار مشخص میشه ادم مجبوره یه اندازه گشادتر بخره 15 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از نظر من مانتوي خوب بايد يه جوري باشه كه همه وجود آدمو نشون نده! قالب تن باشه...ولي نه چسبون! 13 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کجا تنوع داره اخه:w00: همش تنوعش تو یقشه که اونم روسری داره معلوم نمیشه دقیقا،این همون نکته ایه که من بارها وبارها از زبان شما بانوان شنیدم با اینکه به هیچ مانتویی در یک ویترین با مانتوی دیگه مثل هم نیست اما باز گفته میشه تنوع وجود نداره وتازه این نکته رو که گفتید خودم تاحالا دقت نکرده بودم بعدش چرا جیب نمیزان واسه مانتو ها بعدشم کمرشو تنگ میدوزن تمام جیبای پشت شلوار مشخص میشه ادم مجبوره یه اندازه گشادتر بخره اینم مشکل دوم 8 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خيلي انتخاب مانتو سخته مخصوصا دم عيد نميدونم رو چه حسابي اينهمه مانتوي زشت رو گذاشته بودن فروش مانتوي خوب مانتوييه تو تن خوب وايسه ساده و خوشگل باشه قدش هم حد داره نه اونقدر كوتاه و زننده باشه نه خيلي بلند كه تو دست و پاي آدم گير كنه من كه اگه مانتويي كه خوشم بياد رو پيدا نكنم ميدم همسايه طبقه بالامون بدوزه برام 16 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مانتو خوب تو تن آدم راحته! نه اونقدر تنگ که نشه پوشید و نه گونی..! بعضی مانتوها جنس پارچه اصلا اتو نمی شه! مانتوی شیک و در عین حال ساده! 11 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این مانتوی دلخواه منه دست و پا گیر نباشه شیک باشه ولی جلف نباشه شاید یه کم کوتاه ولی به هیچ وجه تنگ نباشه ولی الان ملت به جای سلیقه خودشون باید سلیقه گشت ارشاد و اعمال کنن تو مانتو خریدن تنوع زیاد هست ولی تنوع اون دسته از مانتوهایی که من معمولا نمیپوشم زیاده تازه دخترای اینجا که دیگه مانتو نمیپوشن من که میپوشم بیشتر اونا جلب توجه میکنم 12 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ممنون پیمان جان. تاپیک خیلی خوبیه. مانتویی که چشم ها رو خیره نکنه. فکر نمیکنم تشخیصش سخت باشه. 13 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ممنون پیمان جان. تاپیک خیلی خوبیه. مانتویی که چشم ها رو خیره نکنه. فکر نمیکنم تشخیصش سخت باشه. بیشتر میخواستم از لابلای صحبت های خانومها به اشتراک های موجود برسم 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دقیقا،این همون نکته ایه که من بارها وبارها از زبان شما بانوان شنیدم با اینکه به هیچ مانتویی در یک ویترین با مانتوی دیگه مثل هم نیست اما باز گفته میشه تنوع وجود ندارهوتازه این نکته رو که گفتید خودم تاحالا دقت نکرده بودم اینم مشکل دوم اینبار نگاه کن همش یقه هاشون فرق داره اونم ما معمولا شال میزاریم میاد روش مشخص نیست بعدشم مشکل که زیاد هست مانتو ها قدشو کوتاه میدوزن من هر چی میخوام بخرم میره بالا بعد به ما میگن بد حجاب یکم بلندتر بدوزید بعدش به علت اینکه ایران تو تحریمه دکمه وارد نمیشه به گمونم ، یه سه تا میزنن بقیه اش بازه 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده