danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام.من برای 2 روز برگشتم دلم برای همه شما تنگ شده بود :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 28 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخیییییییییییییییی سلام دنی خوبی؟ چقدر جات خالی بود تعریف کن سربازی چطوره؟ سخته آسونه؟ 7 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام.من برای 2 روز برگشتم دلم برای همه شما تنگ شده بود :icon_gol::icon_gol::icon_gol: سلااااااااااااام داني آشخور چطوري؟ اينجا جات خالي بود. كجا افتادي آموزشي؟ 11 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دنینبودی یادت میشدنماز جماعتو چی کردی 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دانی مشروب این چن وقته چیکار کردی نکه اش میخوردی به یاد مشروب 9 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام برار خاري سرباز وطن يعني همين يه خورده كه باشي راهشو ياد ميگيري جيم كردن ميشه اب خوردن نكنه الان از جناب سروان سيم خاردار اجازه گرفتي اومدي ..ها:w410: 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سرباز به چپ چپ خبردار راست وایسا سرباز این چه وضعشه؟ چرا اینقدر شلی نون نخوردی تا حالا سربالا سینه جلو با صدای بلند جواب بده گروهان خبردار 12 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به سلام دانیال چطوری خوبی؟ سربازی خوش گذشت اینجا که جات خالی بود خدایی کمبودت و من احساس میکردم آخه هر روز عصر تاپیکات نبود که انتقال بدم تالار دیگه! ولی از شوخی گذشته جات خالی بید الان کچلی؟ پس گردنی حال میده 11 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به سردار کفار, داداش دنی :shad: خوبی خوش گذشت؟ جات اینجا خیلی خالی بود وقتی بن لادن رو کشتن تو کجا بیدی بیایی تاپیک بزنی :ws44: 6 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درود خوبید؟؟؟؟ بیا یکم حرف بزن ببینم چقدر تونستن شستشوی مغزیت بدن:gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دنییییییییییییییییییی... چرا این طوری صداش میزنی ؟؟؟:icon_pf (34): اگه اینجا بود دست مینداختی گردنش گریه میکردی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا این طوری صداش میزنی ؟؟؟:icon_pf (34):اگه اینجا بود دست مینداختی گردنش گریه میکردی؟؟ چطوری صدا زدم مگه ؟ این مدلی بود دیگه----> :w42: نه خوب... ولی یه ماچش میکردم... جاش خالی بود خوب... دلمان تنگیده بود... 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخیییییییییییییییی سلام دنی خوبی؟چقدر جات خالی بود تعریف کن سربازی چطوره؟ سخته آسونه؟ مرسی سربازی خیلی سختی داره ولی 2 چیزش خیلی سخت هست. دوری از خانواده و مخصوصا مادرت بیخوابی.روزی 4 ساعت میخوابیدم. 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلااااااااااااام داني آشخور چطوري؟ اينجا جات خالي بود. كجا افتادي آموزشي؟ اشخور نشدم.لب به این چیزها نشدم. باید به جای اشخور به من بگید تن ماهی سپاه شیروان گردان امام علی معروف به دیوونه خونه یا ارتش سپاه 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دنینبودی یادت میشدنماز جماعتو چی کردی سلام عزیز گاهی وقت ها مجبور میشدم که بخونم.البته بیشتر لب تکون میدادم.اخرش هم سلام را یاد نگرفتم .البته بدون وضو میخوندم. البته بیشتر در نقش جنوب بودم.ولی نماز هم نخونی.مجبور بودی که تو حسینیه باشی. 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دانی مشروب این چن وقته چیکار کردی نکه اش میخوردی به یاد مشروب الان حدود 20 روز هست که لب نزدم. ولی امشب دوباره نجس میشم 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام برار خاري سرباز وطن يعني همين يه خورده كه باشي راهشو ياد ميگيري جيم كردن ميشه اب خوردن نكنه الان از جناب سروان سيم خاردار اجازه گرفتي اومدي ..ها:w410: مرسی درباره جیم کردن یک چیز بهت بگم. دوستام یا خانواده ام همیشه به من میگفتند ادم موزی و مرموزی هستی یا به قول شمالی ها مول هستی. من باور نمیکردم و همیشه بهشون اعتراض میکردم.ولی الان که فکر میکنم.میبینم چقدر موزی هستم که خودم نمیدونستم. فکرش را بکن همین جمعه 6 ساعت مرخصی ساعتی گرفتم. تو کل گردان که 400 نفر هستند.به 2 نفر دادند.یکیش من بودم.اون یکیم عمویش سردار سپاه بود و خودش اومده بود ملاقاتی و با خودش برده بود 6 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به سلام دانیال چطوری خوبی؟سربازی خوش گذشت اینجا که جات خالی بود خدایی کمبودت و من احساس میکردم آخه هر روز عصر تاپیکات نبود که انتقال بدم تالار دیگه! ولی از شوخی گذشته جات خالی بید الان کچلی؟ پس گردنی حال میده سلام عزیز خوش گذشتش کجا بود اخه. به یکی میخوای فحش بدی.بهش بگو سرباز کچلم .ولی همه بهم میگن با نمک تر شدی.برنزه هم شدم.یعنی تمام سر و صورتم و دستم سوخته یکبار بیشتر پس گردنی نخورم. 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سربازبه چپ چپ خبردار راست وایسا سرباز این چه وضعشه؟ چرا اینقدر شلی نون نخوردی تا حالا سربالا سینه جلو با صدای بلند جواب بده گروهان خبردار به احترام spow خبر دااااااااااااااااااااااار نکنه تو خود سربار رستگار هستی.اخه داری حرفهای اون به من را تکرار میکنی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده