Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ تو لحظه آخر،میخواهی شرکت کنی....... من داشتم برای پیروزی خودم تو انتـــخابات نقشه میکشیدم..... حالا بذار وزارت اطلاعات هم از زیر دستت میکشم بیرون ... چی فکر کردی. 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ شدي مثل اين دخترا كه برگ گل رو ميكنن ،ميگن دوسم دارهدوسم نداره دوسم داره ... من ميام من نميام من ميام :4chsmu1: به تو چه. 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ حالا بذار وزارت اطلاعات هم از زیر دستت میکشم بیرون ... چی فکر کردی. دوستان توجه کنند..... هرکس قراره یک چیز برای همه بیاره،من هم برای همتون هدیه دارم: 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ حالا اگه شك داري ساعت 12 روز جمعه متوجه ميشي.اگه باهوش باشي 11 هم ميفهمي من هوشم خوبه از همین جا فهمیدم ولی چاره ای نیست باید همین و بپوشم!:icon_pf (34): فوقش میمیرم از گرما! حالا بذار وزارت اطلاعات هم از زیر دستت میکشم بیرون ... چی فکر کردی. سهم من یادت نره 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ به تو چه. حالا قراره محمد بزارت تو جيفش يا دوباره قرار داد بسته؟ 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ شدي مثل اين دخترا كه برگ گل رو ميكنن ،ميگن دوسم دارهدوسم نداره دوسم داره ... من ميام من نميام من ميام :4chsmu1: :ws28: 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان توجه کنند..... هرکس قراره یک چیز برای همه بیاره،من هم برای همتون هدیه دارم: ها هركس قراره چيزي بياره؟ چرا دير اعلام ميكنين 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ یه بار تو اتوبوس که پرت بشه پایین دیگه به موقع تصمیم نهاییشو میگیره :167: حالا قراره محمد بزارت تو جيفش يا دوباره قرار داد بسته؟ شانس آورد رزرو شده بود. اگه میگفتن بیا اینجا یه فرم قرارداد دیگه امضا کن عمراً میرفتم انوشه فهمید چقدر بدمسیره :imoksmiley: 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ یه بار تو اتوبوس که پرت بشه پایین دیگه به موقع تصمیم نهاییشو میگیره :167: شانس آورد رزرو شده بود. اگه میگفتن بیا اینجا یه فرم قرارداد دیگه امضا کن عمراً میرفتم انوشه فهمید چقدر بدمسیره :imoksmiley: مال نفوذ بود محمد ...شکسته نفسی نکن 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان توجه کنند..... هرکس قراره یک چیز برای همه بیاره،من هم برای همتون هدیه دارم: عه اینجوریه؟ من یارانه ی 6 ماهه اول سالو نقدا میارم تحویلتون میدم. 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ یه بار تو اتوبوس که پرت بشه پایین دیگه به موقع تصمیم نهاییشو میگیره :167: شانس آورد رزرو شده بود. اگه میگفتن بیا اینجا یه فرم قرارداد دیگه امضا کن عمراً میرفتم انوشه فهمید چقدر بدمسیره :imoksmiley: نبايد براش جا رزرو ميكردي كه ديگه بخاطر شمال كاشان رو نپيچونه 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ منم بدمسیر هست تا ترمینالمون ............. خوب بچه های که ارشد شدند .... بنفش شدند شیرینی یادشون نره......... نقدی هم قبوله چون شرینی زیادی بده توی سفر میتونید شوری و ترشی جایگزینش کنید........... 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ منم بدمسیر هست تا ترمینالمون ............. خوب بچه های که ارشد شدند .... بنفش شدند شیرینی یادشون نره......... نقدی هم قبوله چون شرینی زیادی بده توی سفر میتونید شوری و ترشی جایگزینش کنید........... چی دوست داری تو فقط بگو چی میخوای تا اونا بدن! 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان توجه کنند..... هرکس قراره یک چیز برای همه بیاره،من هم برای همتون هدیه دارم: اینا را کجا میزاری میاری؟؟ با وانت میای ؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ یک دانشمند .... پس از سالها مطالعه و تحقیق سر انجام متوجه شد مهمترین عامل طلاق، ازدواج است. دیگه نشد دیگه. چون میدونم کیوون اغفالش کرده بود اصلا خوشحال نشدماین چه خبر بدی بود لحظه اخر میدی به آدمبرو عقب اتوبوس بشین هیچی هم نگو حرفا که معمولاً تو عقب اتوبوسه نبايد براش جا رزرو ميكردي كه ديگه بخاطر شمال كاشان رو نپيچونه منم بدمسیر هست تا ترمینالمون ............. خوب بچه های که ارشد شدند .... بنفش شدند شیرینی یادشون نره......... نقدی هم قبوله چون شرینی زیادی بده توی سفر میتونید شوری و ترشی جایگزینش کنید........... سفر به خاطر شیرینیا کنسل شده، نیا 6 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ سفر به خاطر شیرینیا کنسل شده، نیا کاری کن اون برگه معروفو بیارم کلی دیگه امضاء جم کنم 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ کاری کن اون برگه معروفو بیارم کلی دیگه امضاء جم کنم کدوم برگه همون که مثل اکابر توش امضا کرده بودین را میگی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ کدوم برگه همون که مثل اکابر توش امضا کرده بودین را میگی؟؟ نه یه برگه معروفی هست که 7 فروردین و 10 فروردین توسط افرادی امضاء شده که یه حکمی توش هست. از این بیشتر دیگه نمیشه گفت 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ امیدوارم که به همتون خوش بگذره ... سفید برفی سوغاتی یادت نره 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ نه یه برگه معروفی هست که 7 فروردین و 10 فروردین توسط افرادی امضاء شده که یه حکمی توش هست.از این بیشتر دیگه نمیشه گفت 2مينه دارم فكر ميكنم من كي 10 فروردين امضا دادم:4chsmu1: يادم اومد ميلاد جاي منم امضا داده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده