Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ مگه از سمت قم نميرن كاشان؟ چ جوري ميريم چيتگر صبحونه ميخوريم؟ از تهران تا كاشان چنتا مسير داريم؟ یه مسیر داریمراستش این واسه خود منم جالب شده... اما عصر که اونجا بودم خیلی عجله داشتم و کلی کار دیگه بود که باید انجام میدادم نشد بپرسم این چیتگر چجوریه!!!!!احتمالا اسم رو اشتباه گفته به نظر من هم صبحانه حرم مطهر میاستند نه چیتگر....... عطر یار از الان مدهوشمان کرده. :w74: 9 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی حمید جان از اینکه میخوای شیرینی بدیاسپم نکن انقدر حالا که بحث شیریین شد میگی اسپم نکن؟ الان بگو من به فکر قند شما هستم من شما را دوست میدارم من به شما علاقه مندم به جای کاشان نبریمون چیتگر،منم ساده... وسایل جلوگیری از خفتینگ رو میارم 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ به نظر من هم صبحانه حرم مطهر میاستند نه چیتگر....... عطر یار از الان مدهوشمان کرده. :w74: حرم هم فضاي سبز زياد داره بسي خوش ميگذره آقا هم شاد ميشه 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ حرم هم فضاي سبز زياد داره بسي خوش ميگذره آقا هم شاد ميشه دستشویی هاشم خیلی روبراهه.............. از بس حرم امکانات خدماتیش خوبه همه اونجا وایمسند.......خوش بگذره حرم.... 5 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ به نظر من هم صبحانه حرم مطهر میاستند نه چیتگر....... عطر یار از الان مدهوشمان کرده. :w74: ببریمتون حرم باید از خداتونم باشه هم سرسبزه هم شاید انقدر خوش بگذره که از رفتن به کاشان منصرف بشید و تا شب همونجا بمونید حالا که بحث شیریین شد میگی اسپم نکن؟الان بگو من به فکر قند شما هستم من شما را دوست میدارم من به شما علاقه مندم به جای کاشان نبریمون چیتگر،منم ساده... وسایل جلوگیری از خفتینگ رو میارم بحث شیرینی که میشه بیشتر نباید اسپم کنی کلا کار بدیه نگا منم به اسپم کردن انداختی:shame: خب معلومه به فکر قند شمااااااااااااااام با 20000تومان چیتگرم زیاده همون میریم وسط فضای سبز میدون صادقیه دور همیم:62izy85: 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ گفتید آقا و کردید کبابم :ws44: 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ انوشه تکلیف مارو روشن کن اگه میخوای ببریمون حرم بگو من چادر بیارم میخوام برم زیارت! 6 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ دستشویی هاشم خیلی روبراهه..............از بس حرم امکانات خدماتیش خوبه همه اونجا وایمسند.......خوش بگذره حرم.... اطلاعیه 1:هرگونه بحث، خبر و تصویر سیاسی در انجمن ممنوع بوده و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد. اطلاعیه 2:طبق قوانین انجمن هرگونه توهین به گروه ، شخص یا عقیده خاصی ممنوع بوده و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد. :zadan: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ ببریمتون حرم باید از خداتونم باشه هم سرسبزه هم شاید انقدر خوش بگذره که از رفتن به کاشان منصرف بشید و تا شب همونجا بمونید بحث شیرینی که میشه بیشتر نباید اسپم کنی کلا کار بدیه نگا منم به اسپم کردن انداختی:shame: خب معلومه به فکر قند شمااااااااااااااام با 20000تومان چیتگرم زیاده همون میریم وسط فضای سبز میدون صادقیه دور همیم:62izy85: :167::167::167::167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ :zadan: این چه ربطی داشت میتونی بپرسی تا بهت بگویند حرف من راسته........ الکی بحث و حاشیه ایش نکن:w00: من به کسی توهین نکردم تنت میخاره انگار:167: 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ این چه ربطی داشت میتونی بپرسی تا بهت بگوند حرف من راسته........ الکی بحث و حاشیه ایش نکن:w00: من به کسی توهین نکردم تنت میخاره انگار:167: کی بهم بگوند؟ اون پیام بازرگانی بود،حالا چرا جدی میگیری خو 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ انوشه تکلیف مارو روشن کن اگه میخوای ببریمون حرم بگو من چادر بیارم میخوام برم زیارت! نه عزیزم واسه حرم توقفی نداریم :167::167::167::167::167::167: :persiana__hat: 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ در رابطه با مکان دقیق در میدان صادقیه فردا تاپیک نهایی مربوط به برنامه رو میزنم که توش اسپمی نباشه و همونجا مینویسم به نام شاه شاهان ايليامهر (ظ) انوشا . همت گمار پيش از ظلوع اولين سپيده ي مشرق مستذلات خويش را تسليم نه كه ما بايد از سرزميني دور و نهان از مرزهاي همايوني ميهن به شما ملحق گرديم . در تسليم ايشان تعجيل بدار كه تاخير اين مهم نه نزد ما نيك است . در پناه ايزد ايلا - زنده باد خاك نوانديشان به مهر 7 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ به نام شاه شاهان ايليامهر (ظ) انوشا . همت گمار پيش از ظلوع اولين سپيده ي مشرق مستذلات خويش را تسليم نه كه ما بايد از سرزميني دور و نهان از مرزهاي همايوني ميهن به شما ملحق گرديم . در تسليم ايشان تعجيل بدار كه تاخير اين مهم نه نزد ما نيك است . در پناه ايزد ايلا - زنده باد خاك نوانديشان به مهر :imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ يه امار بدين كيا ثبت نام كردن طبق آمار منو آجيم 17 نفر هستن بقيه كيا هستن 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ يه امار بدين كيا ثبت نام كردن طبق آمار منو آجيم 17 نفر هستن بقيه كيا هستن 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ يه امار بدين كيا ثبت نام كردن طبق آمار منو آجيم 17 نفر هستن بقيه كيا هستن یعنی تو و آبجیت آمار بچه های مردمو در آوردین؟ :w645: این چه وضعیه بابا،من به این سوء استفاده اعتراض دارم...... :w768: 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ یعنی تو و آبجیت آمار بچه های مردمو در آوردین؟ :w645: این چه وضعیه بابا،من به این سوء استفاده اعتراض دارم...... :w768: سرشماري كرديم كي سو استفاده كرد؟:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده