یک رهگذر 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوستان کلا صحبت از عشق ست کسی هست که تا به حال عاشق شده باشه؟ منظورم عشق واقعیه..! اگه شده ، دوست داره در موردش توضیح بده..و خاطراتش رو بگه.. به نظرتون ازدواج و زندگی با عشق با دوام تره یا بدون عشق و به قول بعضی با عقل؟ اصلا آدم چند بار میتونه عاشق بشه؟ چه سنی برای عاشق شدن مناسب تر است؟ لطفا نظرتون رو بگین... 20 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کسی هست که تا به حال عاشق شده باشه؟ منظورم عشق واقعیه..! لطفا بزارید لب کوزه و آبش را نوش جان کنید. 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گویند كه واعظي سخنور.................بر مجلس وعظ سايه گستر از دفتر عشق نكته مي راند............زافسانه عاشقي همي خواند خرگم شده اي بر او گذر كرد............وز گمشده خودش خبر كرد زد بانگ كه كيست حاضر امروز........كز عشق نبوده خاطر افروز ني محنت عشق ديده هرگز...........ني جور بتان كشيده هرگز برخاست زجاي ، ساده مردي.........هرگز ز دلش نزاده دردي كان كس منم ، اي ستوده دهر.......كز عشق نبوده هرگزم بهر خرگم شده را بخواند ، كاي يار! اينك خر تو، بيار افسار ...... 17 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عشق چیه؟یکی بیاد عشقو برامن تعریف کنه 7 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوستانکلا صحبت از عشق ست کسی هست که تا به حال عاشق شده باشه؟ منظورم عشق واقعیه..! اگه شده ، دوست داره در موردش توضیح بده..و خاطراتش رو بگه.. به نظرتون ازدواج و زندگی با عشق با دوام تره یا بدون عشق و به قول بعضی با عقل؟ اصلا آدم چند بار میتونه عاشق بشه؟ چه سنی برای عاشق شدن مناسب تر است؟ لطفا نظرتون رو بگین... مگه اختیاریه ... ؟ مثلا مثل سن گرفتن گواهینامه ؟ من شنیده بودم یهو ئکی ادم قاشق میشه که ...:JC_thinking: 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عشق یه چیزی مثل کشک و دوغ تموم زندگی پر از دروغ 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عشق واقعی تو قصه هاست....اون چیزی که وجود داره وابستگی هست..... 9 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ متاسفانه مرزبین عشق وهوس ازموباریکتره تشخیص اینکه عاشق شدی یادچارهوسی گذرانیازمند اینه که اول خودتو بشناسی.چون معمولادختران امروزآنقدربه ظاهرخودبزک میکنندکه سخته متوجه بشه عاشق خودش شده یاآب ورنگش عشقهایی کزپی رنگی بود عشق نبود.عاقبت ننگی بود! 12 لینک به دیدگاه
یک رهگذر 689 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه اختیاریه ... ؟ مثلا مثل سن گرفتن گواهینامه ؟من شنیده بودم یهو ئکی ادم قاشق میشه که ...:jc_thinking: منظورم اینه که عشق تو چه سنی عقلانی تره..مثلا یکی تو 20 سالگی عاشق میشه یکی تو 30 سالگی و ... کدوم واقعی تره ؟ یا اصلا سن اهمیتی نداره؟ 3 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عشق خیلی چیز عجیبیه........ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منطق سرش نمیشه....... بی کلس....... سر به هواس..... تاریخ مصرف داره.... اما..........:thk: اگر واقعی باشه..... فقط یک بار در خونه هرکسی و میزنه...... اونم معمولا توی سن کم و در حالت خامی... بعد از اون دیگه عشقی نیست..... دیگه همه چیز با منطق پیش میره... ولی تجربه قشنگیه.... پر از هیجان..... حس خوبیه..... حتی بعضی وقتا آدم و خنگ و کور و کر میکنه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من از یک روانشناس پرسیدم چرا بعضیا هیچوقت طعم عشق و نمیچشن؟و براشون نامانوسه؟ گفت: آدمایی که قلباشون خیلی پاکه.. و در کل از نظر روحی سالم هستن عشق واقعی و تجربه میکنن.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته من خودم زیاد اینو قبول ندارم.... ولی امیدوارم همه این حس و تجربه کنن.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منظورم اینه که عشق تو چه سنی عقلانی تره..مثلا یکی تو 20 سالگی عاشق میشه یکی تو 30 سالگی و ... کدوم واقعی تره ؟ یا اصلا سن اهمیتی نداره؟ به نظرخودت وقتی پسرهورمون های جنسی بدنش شروع به فعالیت میکنه ودرواقع بلوغ جنسی خودش روآغازمیکنه(معمولاسن 15سالگی)که این سن بسته به اقلیم کم وزیادمیشه وتمایل شدید به جنس مخالف شکل میگیره آیامیشه این تمایل روعشق نامید؟پس قطعاسنین زیربیست سالگی برای پسران وزیر15تا 18سالگی برای دختران سن عاشق شدن نیست!امااینکه چه سنی برای عاشق شدن خوبه؟ به نظرمن سؤال ازبنیان اشکال داره . 9 لینک به دیدگاه
یک رهگذر 689 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قکر کنم منظورمو درست بیان نکردم مثلا یکی تو 22 سالگی عاشق میشه ولی بهش می گن هنوز خامی و این اسمش عشق نیست..ولی وقتی مثلا تو 29-30 سالگی به کسی علاقمند میشه کسی این حرفو نمی زنه..قبول دارم که عشق اتفاقی است که دست خود آدم نیست و زمان و مکان نمیشناسه.. ولی می خوام بگم این واقعیت داره که اگه پخته تر باشه عشق اش وافعی تره؟؟!!! 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من تاحالا نه عشق واقعي رو تجربه كردم نه دروغي رو!!! 2 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عشق فقط وابستگی بدون فکر.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده