Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هم دمحلی خودمونه ولی جای دیگه زندگی میکنه بچه خوبیه و تا حالا ازش بدی ندیدم بیشتر هم تو بخش اسلام و عرفان و شعر میپلکه 3 لینک به دیدگاه
fahime.falahzade 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه تو مقصر نبودی من اون لحظه کهداشتم پیغامتو میخوندم و جواب میدادم تو شرایط خیلی بدی بودم اصلن درس نمیتونستم درک کنم چیه ماجرا. :icon_pf (34):حالا جون من ببخش دیگههههههههههههههههههههههههه بابا بیخیال شو دختر:wubpink: بخشیییییییییییییییییییییییییییدی؟ دیگه چی تو دلته ازم؟ سلام اقای شیخ....!!!خوبین!!ببینید....موقعی که ادم تو شرایطیه که نمیتونه درست رفتار کنه....پس بهتره رفتارنکنه...مثل دیشب من...خدایی خیلی دیشب احساساتی شده بودم....ومطمینا اگه دیشب یه حرفی از رواحساس میزدم ...مطمینا پشیمون میشدم.....!! خواهش میکنم اقای شیخ.....من ناراحت نشدم که بخوام ببخشمتون....من سعی میکنم از دست کسی ناراحت نشم....واگرم شدم زود زود آشتی میکنم....خودم هم پیش قدم میشم.... ولی میدونید مشکل کجاست.....یه کم بهم برخورده....!!!!!!!!!مدتهاداشتم به عکس العمل اون موقتون فکر میکردم...ومدتها رو نرو من بود......!!!!!!!!!خب...من تو یه سن وسال خاصی هستم که عکس العمل دیگران خیلی برام مهمه...!!!!!!وشما................. نمیدونم چرااون موقع گفتین یه فرشته ای دارین که خدا از ملکوت براتون فرستاده!!!!!!!!!!!!! به من چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!از همین حرف شما یه کم بهم برخورده......ویه کم طول میکشه تا حل بشه...ولی مطمینا حل میشه.....!!!!!!!شما ترم بالایی من هستین واحترامتون هم لازمه...ولی...گفتنی هارو باید گفت....ببخشید که گفتم ...پیروز وسعادتمند باشید....بدرود 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به درود شیخ بزرگ مدت زیادی نیست که می شناسمش اما من اینا رو ازش برداشت کردم شخصیت آروم متین و مودبی داره نمی دونم چرا حس می کنم درونگرا باشه یا یه جورایی یه رمز و رازایی با خودش و خداش داره مهربونه و هیچ وقت ازش بدی نمی بینی زیاد عصبانی نمی شه اما مطمئنم وقتی عصبانی بشه خیلی عصبانی می شه:banel_smiley_52: اما یه چیز دیگه رو هم که حسم بهم می گه به نظرم لج بازه!! و یکم یه دنده و در انتها مهربونه و عاشق!! ببخش اگه اشتباه کردم 4 لینک به دیدگاه
amirzahedi 956 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام چطوری شیخ؟ گفتی بیایم تحلیلت کنیم ولی چون داده ای ازت نداریم نمیشه بزاریمت تو نرم افزار واسه تحلیل ولی فکر کنم تریب شیخ بازیت زیاد باشه 1 کم کمش کن:zadan: 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلااااااااااااام من اومدم به به شیخ خب جوون نازیه وقتی ازش سوالی می پرسم جواب می ده البته جونتو در میاره بعد جواب می ده! دلم می خواد با توجه شخصیتی که داره و همه هم میشناسنش تو خیلی از بحث های گفتگو آزاد شرکت کنه و نظرشو بگه چون من دوست دارم نظرشو بخوونم اما این کار رو نمی کنه و برای همین من حس می کنم کمی بیشتر از کمی محتاطه که از اینکه سریع موضع گیری نمی کنه در مقابل حرف هایی که دوستان می زنن خوشم میاد 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام شیخ مهدی گل گلاب خوبی گل پسر !!! چرا سیگارو گذاشتی کنار ، تازه میخواستم بیام تهران واسه نمایشگاه ببینمت و با هم یه چپق دوستی بکشیم . بریم تو فاز عرفان سرخ پوستی نقد چی کنمت که ندیدم بدی از تو آخه جیگر .... پسری و گل پسری ، تاج سری ، تو سروری اطلاعاتش خوبه ، میگن گاهی تنبلیش میزنه بالا ، عب نداره خدا واسه آدمای تنبل میسازه تو کمک کردن به دیگران کم نمیذاره ، اسپم باز خوبیه ولی مکانشو به دقت انتخاب میکنه و بیشتر هم تو پاتوق میپلکه . خلاصه فکر میکنم دوست داشتنی باشی ....:ws2::icon_pf (44): 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سهلامقربونت خب نمتونم که همه رو دعوت کنم وفقط تا اونجایی که شد تبلیغ کردم. اینجا که دعوتی نیست. حالا زودی نقدم کن ببینیییییییییییم خا البته من خیلی شما رو نیشناسم! نقد خاصی ندارم!:rose: من که گفتم فخط میخواستم حالتونو بپرسم هی اصرار میکنین هی اصرار میکنین! 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی از دعوتتت سلام خواهجما توی انجمن خیلی باهم برخورد نداشتیم ...در حد اینکه چند باری یوزرشو دیده بودم ولی تو اولین میتینگ که رفتم میتینگ شهر سازا بود و خب شیخ هم بود اول اینکه با ما زیاد نجوشید البته شاید مارو نمیشناخت به خاطر اون بود ولی به نظرم ازونایی باشه که تو جمعی که اشنا باشه خیلی شاد و خندونه ولی تو جمع نااشنا جدی.... دخیخا یه کم هم کلافه چطور؟ یه کم توپولیه ...مثل من ..... با هم قرار میذاریم رژِیم میگیریم هه هه از اون روز تا الآن بیشتر از 20 کیلو کم کردم فک کنم سیگارم میکشید امیدوارم زود ترکش کنه :w589: :ubhuekdv133q83a7yy7 ای بابا ترک کرد بخدااااااااا از دوم اردیبهشت. خب پست قبلیا رو میخوندی http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=518279&postcount=43 همینا دیجه.... بازم اگه چیزی یادم اومد میام میگم امیدوارم همیشه شاد و موفق باشه میسی که اومدی:rose: بازم بیا چیزی یادت اومد بگو خیلی خوش حال شدم:wubpink: سپاس:rose: 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الان دارم بی هوش میشم:imoksmiley:این پست رزرو است ---- سلام نلیکم. :girlhi: سهلام نلیکم آجی وسطی:aghosh: نوبت رسید به شیخ گولی بهله بهله بهله :gnugghender: شیخ به نظر من اینجوریاست: عاشق خداست :girl_angel: خدا کنه این جوری باشه شیطون:persiana__hahaha: اوووووووووووووووف شدید عشق شهرسازی اوهووووووووم بی نهایت مهربون :dancegirl2: میسیییییییییییییییی:aghosh: نگران :banel_smiley_52:خب دیگه برای چیزایی که از جونم برام مهترن نگران نباشم بعضی وقتا بی دلیل حرص می خوره :thumbsdownsmiley: ببخشییییییییییید :w554: عاشق فیلم نه دیگه مهنازی اون همه برای رفع بیکاری میبینم اما از دیدن فیلم خوب بینهایت لذت میبرم لارج سعی میکنم باشم اما.......... خدا کنه باشم دست و دل بازخدا کنه بی شیله پیله :flowerysmile:خدا کنه ندیدم تا حالا با کسی دعوا کنه :w13: نترس حالا میبینییییییییییییییی:gnugghender: عاشق این شکلک : اوهوم مدتیه تیک شده قبلنا داریوش تلاوت می کرد :smiley (18): الان چند روزیه ترک کرده 12روز شد روزی که با بچه ها رفتیم بیرون در اولین نگاه منو شناخت :w645: هه هه :persiana__hahaha: راستش قبلنا ازش می ترسیدم آخ آخ آقا ترسناکه!!!!!!!!!!1:ws28::ws28: حساس :girl_in_dreams: اوهوم:icon_pf (34): همه رو دوست داره:w36: تورو زیااااااااااااااااد :aghosh: بعضی وقتا زود تصمیم می گیره :viannen_38: چشممممممممممممممممممممممممممم مراعات میشه:rose: معماری هم دوست داره ها به روز خودش میاره :icon_razz: هه هه بیخیییییییییییییال معمارارو دوست دارم اما معماریو نه:persiana__hahaha: دوست نداره کسی ازش دلخور باشه...هر جوری هست از دل طرف در میاره :rose: تا توانی دلی بدست آور دل شکستن هنر نمیباشد:wubpink: :aghosh::aghosh::aghosh: این پست رزرو است ---- اخ دمت جیلیز بیلیز مهنازی :wubpink: فدات بشم که اومدی:aghosh: میسیییییییییییییییییییییییییییییی :wubpink: اما بدیامو بگو خو بیشتر بگو تو جمع بگو ادب بشم 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوست داشتنی و شوخ(از اونایی که میخواد ادای ادمای اخمو رو دراره)ولی خیلی مهربون.بعضی وختام رو نرو آدمه میسیییییییییییی:wubpink: دمت گرم که اومدی :rose: نرووووووووووو:gnugghender: هه هه :persiana__hahaha:یادم رفته بود دار برات حالا 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام اقای شیخ....!!!خوبین!!ببینید....موقعی که ادم تو شرایطیه که نمیتونه درست رفتار کنه....پس بهتره رفتارنکنه...مثل دیشب من...خدایی خیلی دیشب احساساتی شده بودم....ومطمینا اگه دیشب یه حرفی از رواحساس میزدم ...مطمینا پشیمون میشدم.....!!خواهش میکنم اقای شیخ.....من ناراحت نشدم که بخوام ببخشمتون....من سعی میکنم از دست کسی ناراحت نشم....واگرم شدم زود زود آشتی میکنم....خودم هم پیش قدم میشم.... ولی میدونید مشکل کجاست.....یه کم بهم برخورده....!!!!!!!!!مدتهاداشتم به عکس العمل اون موقتون فکر میکردم...ومدتها رو نرو من بود......!!!!!!!!!خب...من تو یه سن وسال خاصی هستم که عکس العمل دیگران خیلی برام مهمه...!!!!!!وشما................. نمیدونم چرااون موقع گفتین یه فرشته ای دارین که خدا از ملکوت براتون فرستاده!!!!!!!!!!!!! به من چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!از همین حرف شما یه کم بهم برخورده......ویه کم طول میکشه تا حل بشه...ولی مطمینا حل میشه.....!!!!!!!شما ترم بالایی من هستین واحترامتون هم لازمه...ولی...گفتنی هارو باید گفت....ببخشید که گفتم ...پیروز وسعادتمند باشید....بدرود :w554: خدا خیرت بده که هر چی تو دلت بود رو گفتی اگه هنوز چیزی هست بگو. حتما بگو. لطفا اینجا توی جمع بگو ادب بشم.:rose: بابت رفتار بدم بهت مدیونم امیدوارم بتونم جبران کنم.:rose: موفقو شاد و سربلند باشی. یاحق. 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هم دمحلی خودمونه ولی جای دیگه زندگی میکنه بچه خوبیه و تا حالا ازش بدی ندیدم بیشتر هم تو بخش اسلام و عرفان و شعر میپلکه میسی وحید جون که اومدی:rose: دمت گرم شوهر خواهر:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به به بهدرود شیخ بزرگ درود بر تو پری جان مدت زیادی نیست که می شناسمش اما من اینا رو ازش برداشت کردم شخصیت آروم متین و مودبی داره نمی دونم چرا حس می کنم درونگرا باشه یه وقتایی درونگرا هستم اماخیلی وقتی پیش دوستای بسیارصمیمیم نه دیگه میریزم برون یا یه جورایی یه رمز و رازایی با خودش و خداش داره آره دقیقا مهربونه و هیچ وقت ازش بدی نمی بینی شدیدا مخالف. خیلی وقتا ممکنهبد بشم خیلی بد:icon_pf (34): زیاد عصبانی نمی شه اما مطمئنم وقتی عصبانی بشه خیلی عصبانی می شه:banel_smiley_52: دقیقااینو از کجا فهمیدی. بابا ایول اما یه چیز دیگه رو هم که حسم بهم می گه به نظرم لج بازه!! و یکم یه دنده آره یه وقتایی هست که از در دروازه هم رد نشم اما کم پیش میاد و در انتها مهربونه و عاشق!! ببخش اگه اشتباه کردم عالی بود پری جان گل کاشتی یه دست خوش داری خدایی ایول:rose: میسی که اومدی منت گذاشتی:rose: بازم اگه چیزی یادت اومد بگو شناختت عالی بود:rose: 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامچطوری شیخ؟ گفتی بیایم تحلیلت کنیم ولی چون داده ای ازت نداریم نمیشه بزاریمت تو نرم افزار واسه تحلیل ولی فکر کنم تریب شیخ بازیت زیاد باشه 1 کم کمش کن:zadan: ایول موافقم تریپ شیخ بازی؟!!!! والا فک نمیکنم مرسی که اومدی دمت گرم:rose: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سیلام امدیم تحلیل کنیم خب از کوجا بگم اوووومممم جدا از نکات خوب که میشه به خونگرم بودنت اشاره کرد و اینکه زود با بچه ها ارتباط برقرار میکنی میشه از نکاتی که شاید به نظر من منفی این بوده که: به نظرم یه مقدار ظاهر بین هستی و تحت تاثیر اطرافیانت قرار میگیری یعنی میشه گفت زود قضاوت میکنی و اینکه یه مقدار وقتی حرفی باب میل نباشه یه ذره لحنت تند میشه ... اووووممممم وقتی چند بار یه حرفیو بهت میزنن زود از کوره در میری ... کلا عصبی بشی از اون بد عصبانیا میشی فعلا همینا یادم بود مسی از دعوتت:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلااااااااااااام سهلام من اومدم خوش اومدی به به شیخ به به کهربای عزیز خب به جمالت جوون نازیه وقتی ازش سوالی می پرسم جواب می ده البته جونتو در میاره بعد جواب می ده! برای اینکه جوابش خوب یادت بمونه دلم می خواد با توجه شخصیتی که داره و همه هم میشناسنش تو خیلی از بحث های گفتگو آزاد شرکت کنه و نظرشو بگه چون من دوست دارم نظرشو بخوونم اما این کار رو نمی کنه و برای همین من حس می کنم کمی بیشتر از کمی محتاطه که خب ببین من هم خیلی وقت نمیکنم که به همهتاپیکا برسم هم بیشتر سعی میکنم توی تالار شهرسازی باشم هرچند مدتیه که کمتر اونجام:icon_pf (34):از طرف دیگه جسارتا خیلی از بحثهای گفتگوی آزاد رو درحد پایینی میدونم و توش شرکت نمیکنماز طرف دیگه ای هم بحث کردن در مواردی که بینتیجه بدونم رو ادامه نمیدم هرچندسعیمیکنم محتاط باشم اما بعضی وقتی مخصوصا توی مسائل سیاسی نمیتونم دهنمو ببندم:icon_pf (34): از اینکه سریع موضع گیری نمی کنه در مقابل حرف هایی که دوستان می زنن خوشم میاد میسی کهربا جان لطف کردی اومدی:wubpink: خوش حال شدم:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام شیخ مهدی گل گلاب سلام مهرداد جانخوبی گل پسر !!! قربونت تو میزونی؟ چرا سیگارو گذاشتی کنار ، تازه میخواستم بیام تهران واسه نمایشگاه ببینمت و با هم یه چپق دوستی بکشیم . بریم تو فاز عرفان سرخ پوستی خب دیگه فهلا که تو ترکم نقد چی کنمت که ندیدم بدی از تو آخه جیگر .... پسری و گل پسری ، تاج سری ، تو سروری نوکررررررررررررررررم :rose: اطلاعاتش خوبه ، میگن گاهی تنبلیش میزنه بالا ، عب نداره خدا واسه آدمای تنبل میسازه تو کمک کردن به دیگران کم نمیذاره ، اسپم باز خوبیه ولی مکانشو به دقت انتخاب میکنه و بیشتر هم تو پاتوق میپلکه . خلاصه فکر میکنم دوست داشتنی باشی ....:ws2::icon_pf (44): دمت گرم مهرداد جون خوش حالم کردی که اومدی:wubpink: میسی عزیزم:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خا البته من خیلی شما رو نیشناسم!نقد خاصی ندارم!:rose: من که گفتم فخط میخواستم حالتونو بپرسم هی اصرار میکنین هی اصرار میکنین! دمتگرم :rose: میسی که اومدی:rose: 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سیلام سهلام متین جان امدیم تحلیل کنیم خوشومدین خب از کوجا بگم اوووومممم جدا از نکات خوب که میشه به خونگرم بودنت اشاره کرد و اینکه زود با بچه ها ارتباط برقرار میکنی میسی میشه از نکاتی که شاید به نظر من منفی این بوده که: به نظرم یه مقدار ظاهر بین هستی و تحت تاثیر اطرافیانت قرار میگیری حتما سعی میکنم این جوری نباشم میسی :wubpink: یعنی میشه گفت زود قضاوت میکنی آخ اخ :icon_pf (34): اگه چنین کاری کردم ببخشید :w554: و اینکه یه مقدار وقتی حرفی باب میل نباشه یه ذره لحنت تند میشه ... وایییییی بعضی وقتا نمیشه خودم نگه دارم :icon_pf (34): اره باید اصلاح کنم خودمو اووووممممم وقتی چند بار یه حرفیو بهت میزنن زود از کوره در میری ... کلا عصبی بشی از اون بد عصبانیا میشی اره باید روی اینم کار کنم میسی:wubpink: فعلا همینا یادم بود مسی از دعوتت:flowerysmile: میسی متین جان خیلی خیلی منون که اشکالاتمو گفتی :rose: دمت گرم سعی میکنم برطرف کنم :rose: 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام بر شیخ الشیوخ مهدی گولی چائیت برسه ... خب .. مهدی .. موجود جالبیه شاید یکی از آخرین بازمانده های نسل خودش! فکر میکنه خیلی کارش درسته ........ همیشه اون لامصب داریوش گوشه لبشه .... البته میگه ترک کردم ... ........... خدا عالمه سرش تو لاک خودشه تا اونجایی که شناختمش ای .. پسر خوبیه ... میشه روش حساب کرد . خدایی اون روز داشت باهاش دعوام میشد .. خدا بهش رحم کرد . :دی بنظرم تو رشته خودش یه چی بشه ..... حالا باید نشست و دید موندم این چه نام کاربریه برا خودش انتخاب کرده .. کوهنورد نمیشه ............ باز میام .. اینجا قانونش چیطوریه ..؟ میشه باز پرسید :دی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده