shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اولا شرایط عمل مغز استخوان یه مثاله و تو مثال میتونه استثناهم بیاد:zadan:دوما این عمل میتونه وراثتی هم نباشه بعدم ببینم وقتی میخوای این کارو واسش بکنی میگی آیا تو نا مردی و وقتی من فلج شم میری با کس دیگه ای؟؟:w645: تو اصلا اگه بدونی نامرده عاشقش میشی..یا نکته عاشق آدمهای نامردی؟؟ نینیتون:4chsmu1: کلا پشیمون شدم حاضر نیستم چون توی این دنیای خاکی و کثیف امروز هیچی برای من نمونده تا آخرش پس جونمو حروم هیچ کسی نمیکنم.....:w74: خب هستند آدمهای اینجوری چی فکرکردی اگر بدونم نامرده که میزنم خودم میکشمش راحت بشه بره پی کارش:ubhuekdv133q83a7yy7 هرچی فکر میکنم میبینم عاشق شدند فایده نداره کلا از حرفه عاشقی استعفا میدم 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کلا پشیمون شدم حاضر نیستم چون توی این دنیای خاکی و کثیف امروز هیچی برای من نمونده تا آخرش پس جونمو حروم هیچ کسی نمیکنم.....:w74: خب هستند آدمهای اینجوری چی فکرکردی اگر بدونم نامرده که میزنم خودم میکشمش راحت بشه بره پی کارش:ubhuekdv133q83a7yy7 هرچی فکر میکنم میبینم عاشق شدند فایده نداره کلا از حرفه عاشقی استعفا میدم دو روز دیگه ......میبینمت :wubpink:ممنون از نظرت:zadan: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دو روز دیگه ......میبینمت:wubpink:ممنون از نظرت:zadan: دو روز دیگه کجا میبینی منو؟ خواهش قابلی نداشت:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دو روز دیگه کجا میبینی منو؟خواهش قابلی نداشت:4chsmu1: عاشقی و سر محلشون تیکیه دادی به درخت صاحبشم قابل داره:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عاشقی و سر محلشون تیکیه دادی به درختصاحبشم قابل داره:wubpink: اه کارمن از این حرفها گذشته آتروس کبیر.............:icon_pf (34): دیگه زمان تکیه زدن به درخت سر اومده درختها رو بریدند رفته همش میشه اتوبان 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب وقتی داری جونت رو میدی تا اون زنده بمونه نوعی از خود گذشتگی و یا همون خودکشی عاقلانستپس در این صورت جون وزندگیت رو واسه کسی دادی که شاید وجدانی نداشت اون وقت ...:icon_pf (34): .....اما اوونم حق زندگی داره...نداره؟ 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واسه عشقم... اگه بدونم اونم در شرايط مشابه حاضره واسه من فداكاري كنه آره... اما خب...آدم اينجوري كم پيدا ميشه! عشقم كجا بود؟؟؟! 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیدونم ... ادم تا وقتی که تو موقعیتش قرار نگیره نمیدونه که چیکار میکنه اول من از عشق خوشم نمیاد دوست داشتن از همه چی بهتره و پایدارتر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده