shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره دیگه از هر کدومش چند بار بکش تا رون شی. به نظرت باید کار دیگه ای بکنیم؟ نه خوبه فکرکردم باید از اولش کلی کارکنیم ببخشید.............:icon_pf (34): مهلت تا کی؟:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه خوبه فکرکردم باید از اولش کلی کارکنیم ببخشید.............:icon_pf (34):مهلت تا کی؟:wubpink: چیکار؟ تمرین خط و اینا؟ اونا رو بلدید دیگه؟ نه؟ مهلت: بعدا" اعلام می شه. رو 2-3 روز برنامه ریزی کنید 1 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :vahidrk: شرا میزنی گناه داره بچه مردم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کسی نظری؟ پیشنهادی ؟ انتقادی چیزی نداره؟ 2 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهناز جون جونی.... مقشامونو خودت صحیح میکنی؟:45645: یه شیزی بگم استاااد؟ تمرینایی که دادین خیلی خوبن.... فخط یکمی زیادن.... منم تنبل....:icon_pf (34): میشه یکمی سریع از دست آزاد رد شیم؟:45645: من عقش رنگ دارم..... :w14: راستی..... منم چندتا کتاب راندو دارم.... اگه دوست داشتین.... تخدیم کنم..؟ 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهناز جون همه اون اشکال باید کشیده بشه یا مثلا هر کدوم که سخت تره یا فکر می کنیم برامون سخته؟؟؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهناز جون جونی.... مقشامونو خودت صحیح میکنی؟:45645: یه شیزی بگم استاااد؟ تمرینایی که دادین خیلی خوبن.... فخط یکمی زیادن.... منم تنبل....:icon_pf (34): میشه یکمی سریع از دست آزاد رد شیم؟:45645: من عقش رنگ دارم..... :w14: راستی..... منم چندتا کتاب راندو دارم.... اگه دوست داشتین.... تخدیم کنم..؟ من ؟ تصحیح؟ نه بابا من خودمم تازه دارم تمرین می کنم! بگییییییییییییییییو تنبلی کار بدیه اوه کلی مخشو زیر سیبیلی رد کردم ( صداشو در نیار) اینا که خوفه قدم به قدم می ریم جلو تا بتونیم تمرینای کلی اسکیس انجام مبدیم. مثل کنکور ارشد :girl_blush2: خیر ببینی خواهر :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهناز جون همه اون اشکال باید کشیده بشه یا مثلا هر کدوم که سخت تره یا فکر می کنیم برامون سخته؟؟؟ :JC_thinking: همش دیجه هر کدوم سخت تره رو چند بار بکش دستت راه بیفته 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همش دیجه هر کدوم سخت تره رو چند بار بکش دستت راه بیفته پس نمی شه پیچوند:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس نمی شه پیچوند:icon_pf (34): خیر 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نچ خانم معلم:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مشقارو کی باید بیاریم؛ اگه روزشو بگین خیلی خوب میشه:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فردا خوبه؟ باشه ، من فردا شب میزارم تا 8 شب کلاس دارم ؛ رسیدم خونه؛ تندی میکشم:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وخت منو بشتر کنید:w768: فردا دیگه تا ساعت 12 شب. بابا من تو مترو هم داشتم می کشیدم. البته اگر ببینید اینخوری می شید 2 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اقا اجازه.... مگه این تمرینا رو باید بذاریم.... ک شما نمره بدید..؟؟ . لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میشه من نکشم؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_52: اخه 2 تا از انگشتام شکسته.. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اقا اجازه....مگه این تمرینا رو باید بذاریم.... ک شما نمره بدید..؟؟ . آقا خوتتی نمی دونم...هر کی دوست داره انجام بده که بچه های دیگه نظر بدن. من که معلم نیستم میشه من نکشم؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_52:اخه 2 تا از انگشتام شکسته.. ای وای...تو چی شدی؟ :w821: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده