Mahnaz.D 61,915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهناز دعوا هم میکنه مگه؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_52: فقط در همین حده :w000: نترس حالا گفته سخت نمیگیره این دفعه حالا می بینیم 2 نقل قول لینک به دیدگاه
سـارا 20,071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فقط در همین حده :w000: حالا می بینیم اصلا کی خواست شرکت کنهههههههههههههههههه :icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 نقل قول لینک به دیدگاه
zahra22 19,501 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فقط در همین حده :w000: :banel_smiley_52::banel_smiley_52: من میترسم... 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Arpak 8,511 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عمهههههههههههههههههههههههههههه :mrsbeasley: منم منم هستم خو 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61,915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عمهههههههههههههههههههههههههههه :mrsbeasley: منم منم هستم خو سارا 14 آرپاک عمه 15 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61,915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اصلا کی خواست شرکت کنهههههههههههههههههه :icon_pf (34)::icon_pf (34): شرکت می کنی یا نه؟:w13: 1 نقل قول لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اسکن کتابو نمیذارین.... نقل قول لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120,405 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب چون ساده هستش من شرکت نمی کنم میام رو تمرینای شما نظر میدم 3 نقل قول لینک به دیدگاه
سـارا 20,071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شرکت می کنی یا نه؟:w13: الان با این لحن گفتنت کی جرئت داره بگه نه!! نقل قول لینک به دیدگاه
Archi 576 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام. مهناز خانم بازم مثل همیشه یه پیشنهاد خیلی خوب دادن که امیدوارم با استقبال دوستان خیلی خوب پیش بره. اما من این روزا سرم خیلی شلوغه، پایان نامه، مقاله ها و اون موضوع خونه هم که گیر کرده و با اونم درگیرم... موفق باشید.... 1 نقل قول لینک به دیدگاه
zahra22 19,501 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اسکن کتاب رو کی میزاری مهناز جون.. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24,367 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ غیر معمارا هم میتونن باشن؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17,530 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم میام ولی شماره 24 باشم 2 نقل قول لینک به دیدگاه
.FatiMa 36,558 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ غیر معمارا هم میتونن باشن؟ البته 4 نقل قول لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61,915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام من همین الان از دانشگاه رسیدم. کتاب رو اسکن کردم. واقعا" خستم:imoksmiley:. قول می دم 2-3 ساعت دیگه 2 صفحه تمرین رو بذارم. 5 نقل قول لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1,423 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهنازی میشه منم بازی؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61,915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهنازی میشه منم بازی؟ بله بله مشقاتو بکشیا در غیر این صورت :vahidrk: 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61,915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تمرین های این چند روز. 1: 2: 8 نقل قول لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50,874 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الان اینها رو بکشیم همینطوری روی کاغذ 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61,915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الان اینها رو بکشیم همینطوری روی کاغذ آره دیگه از هر کدومش چند بار بکش تا رون شی. به نظرت باید کار دیگه ای بکنیم؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .