Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 9 نفر :persiana__hahaha: نبود؟ 2 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم هستم... ولی باید کتابو اول بخرم....:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم هستم...ولی باید کتابو اول بخرم....:icon_pf (34): یار دو رقمی این تاپیک خب بعدا"بخر...من دارم.چند تا تمرین اولو اسکن می کنم می ذارم. بعد از اون دیگه با خودتون. فقط صفحه رو اعلام می کنیم نفر بعد 4 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یار دو رقمی این تاپیک خب بعدا"بخر...من دارم.چند تا تمذبن اولو اسکن می کنم می ذارم. بعد از اون دیگه با خودتون. فقط صفخه رو اعلام می کنیم نفر بعد . . دستت درد نکنه... لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من ولی مهناز جون سخت نگیریا چون من ترم اخرم انقد کار دارم که نگو 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من ولی مهناز جون سخت نگیریا چون من ترم اخرم انقد کار دارم که نگو خیلی سخت نمی گیرم...یه کم سخت می گیرم 11 نفر! نفر بعد:Ghelyon: 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :mrsbeasley: منم هستم.باید قول بدین سخت نگیرین..من گناه دارمااااااااا.. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :mrsbeasley: منم هستم.باید قول بدین سخت نگیرین..من گناه دارمااااااااا.. 12 نفر :dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهنازی من کتاب ندیدم.... . ساده نباشه.... . یه کتاب هس معماری فرم... کلی اتود حجمی داره برای تمرین... . . هر جور نظر خودتونه... لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهنازی من کتاب ندیدم..... ساده نباشه.... . یه کتاب هس معماری فرم... کلی اتود حجمی داره برای تمرین... . . هر جور نظر خودتونه... ساده نیست این. اتود حجمی داره تمرین مقطع داره سایه زدن توی حجمها و.... 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم هستم مهنازییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.......:ws31: فقط کتابم تهران مونده.:icon_pf (34)::icon_pf (34):...22 میام تهران میارمش:w36: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم هستم مهنازییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.......:ws31:فقط کتابم تهران مونده.:icon_pf (34)::icon_pf (34):...22 میام تهران میارمش:w36: دیر نمی شه. تا اوم موقع 2-3 تا تمرین بیشتر انجام نمی دیم اونم که اسکن می کنیم می ذاریم. 13 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم تشویق میکنم اسیک مسکیس بلد نبیدم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم تشویق میکنم اسیک مسکیس بلد نبیدم تو چه جور شهر سازی هستی که اسکیس بلت نیستی تشویق هم قبوله 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو چه جور شهر سازی هستی که اسکیس بلت نیستی تشویق هم قبوله اسپم نکن آبجی میدمت دست مدیرااااااااااااااا در این حد بلتم که ایدمو برسونم جینگول بازی بلد نیستم بیشترم برنامه ریزی شهری کار میکنم تا طراحی شهری خدا رو چه دیدی شاید کار طراحی خورد به پستم اومد اسکیس یاد گرفتم البته تا نرم افزار هست این جینگول بازیا باشه برا شما فینگولای جینگول دانشجو 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اسپم نکن آبجی میدمت دست مدیرااااااااااااااا در این حد بلتم که ایدمو برسونم جینگول بازی بلد نیستم بیشترم برنامه ریزی شهری کار میکنم تا طراحی شهری خدا رو چه دیدی شاید کار طراحی خورد به پستم اومد اسکیس یاد گرفتم البته تا نرم افزار هست این جینگول بازیا باشه برا شما فینگولای جینگول دانشجو :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم دوست دارم باشم..اما نمی تونم قول بدم برسم.(مهنازم که اون موقع ها همش دعوامون می کرد..واسه همین نمی تونم دقیق اعلام آمادی کنم.) 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم دوست دارم باشم..اما نمی تونم قول بدم برسم.(مهنازم که اون موقع ها همش دعوامون می کرد..واسه همین نمی تونم دقیق اعلام آمادی کنم.) :banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهناز دعوا هم میکنه مگه؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52::banel_smiley_52: نترس حالا گفته سخت نمیگیره این دفعه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده