Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام. من دارم از رو کتاب " مفاهیم پایه در معماری" نوشته ی "ادوارد ت. وایت" و ترجمه ی " محمد احمدی نژاد" دارم تمرینات اسکیسش رو انجام می دم. هر کی پایست بگه با هم بریم جلو مثلا" هر روز چند صفحه رو تمرین کنیم. دوستان موقعیت رو اعلام کنن پس نوشت: 1- خواهشا" تمرینا رو انجام بدید. جوری نشه که 4 هته دیگه از 13-14 نفر بشیم 2 نفر اگر واقعا" نمی خواید، هیچ اجباری نیست. 2- برای 2-3 تمرین اول کتاب رو اسکن می کنم و می ذارم. بعد از اون لطفا" کتاب رو تهیه کنید.:flowerysmile: 18 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من........ من..... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهناز به توان 2 :aghosh: نفر بعد 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام :shad: منم هستم، فقط 1 سوال هر روز باید کارا رو بزاریم؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم میخوام باشم ولی کتابشو ندارم خب چکار کنم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام :shad:منم هستم، فقط 1 سوال هر روز باید کارا رو بزاریم؟؟؟؟؟ کتابشو داری؟ حالا 2-3 روز یه بار 3 تا شدیم...هوراااااااااااااااا :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v نفر بعد 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میخام ولی یه کم این ترم سرم شولوخه .... سخت نگیرید زیاد بهم ....باش ؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم میخوام باشم ولی کتابشو ندارم خب چکار کنم خب برو بخر.8800. چند صفحه ای که قراره تو این چنر رو تمرین کنیم رو می ذارم. 4 نفررررر نفر بعد 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کتابشو داری؟حالا 2-3 روز یه بار 3 تا شدیم...هوراااااااااااااااا :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v نفر بعد من کتابشو ندارم لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من کتاب دارم .... :dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب برو بخر.8800. چند صفحه ای که قراره تو این چنر رو تمرین کنیم رو می ذارم. 4 نفررررر نفر بعد دسته گلت درد نکنه بذارش تا بشرکتم منم:4chsmu1::wubpink: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من کتابشو ندارم گفتم که چند تا تمرین اول رو اسکن می کنم می فرستم. اما در مورد بقیش شرمنده من کتاب دارم .... :dancegirl2: :aghosh: 5 نفر :flowerysmile: نفر بعد 2 لینک به دیدگاه
oldouz_a 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم هستمممممممممم،ولی من کتاب ندارم، وقتم دارما،ولی شاید هر روز نشه. یه کم باهام خوب تا می کنین منم بیام؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم هستمممممممممم،ولی من کتاب ندارم، وقتم دارما،ولی شاید هر روز نشه. یه کم باهام خوب تا می کنین منم بیام؟؟؟؟؟؟؟ کتابو گفتم برای چند روز اول اسکن می کنم می ذارم. بعدش بخرید . 2-3 روز یه بار تمرینا رو جمع بندی می کنیم 3 لینک به دیدگاه
oldouz_a 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کتابو گفتم برای چند روز اول اسکن می کنم می ذارم. بعدش بخرید .2-3 روز یه بار تمرینا رو جمع بندی می کنیم آره،فهمیدمممم، میسییییی،منم بازی منم بازی! 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم دوس دارم بشرکتم ولی اصن نمیرسم...ممکنه گه گهداری بشرکتم...اشکال نداره؟؟؟ بعدشم کتابشو هم ندارم 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هستم.... سخت نگیرینا شاید یکی دو مورد نرسم چون سرم شلوخ پلوخه ولی انجام می دم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم دوس دارم بشرکتم ولی اصن نمیرسم...ممکنه گه گهداری بشرکتم...اشکال نداره؟؟؟ بعدشم کتابشو هم ندارم جوابت: کتابو گفتم برای چند روز اول اسکن می کنم می ذارم. بعدش بخرید .2-3 روز یه بار تمرینا رو جمع بندی می کنیم 3 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم خیلی دوست دارم،هستم ولی یه چیزی هست،من تحویل موقتام شروع شده،اگه یه وقت نرسیدم،دعوام نکنی مهناز جون،خا؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده