* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 مرداد، 2011 زهرا یادت باشه که من اول گفتما hamed.zizo ،بیا امتیازمو بده:62izy85:
setiya 12665 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 ستی خبر داری کیه بیا یواشکی به من بگووو واي به حالته تو باشي به من نگفته باشي:167: ولي شك نكن حامد زيزو هست از وقتي مچشو گرفتيم ديگه نمياد تاپيك رو چك كنه:4chsmu1:
setiya 12665 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 زهرا.....نکنه خودتی؟ :4chsmu1: از زهرا بعيد نيست زهرا چرا يه عكس ديگه نميزاري
bpcom 10070 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 واي به حالته تو باشي به من نگفته باشي:167: ولي شك نكن حامد زيزو هست از وقتي مچشو گرفتيم ديگه نمياد تاپيك رو چك كنه:4chsmu1: من که نیستم ، میدونی که من چقدر خوشتیپ و خوشگلم نه که تو عکستو گذاشتی به من گفتی
setiya 12665 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 من که نیستم ، میدونی که من چقدر خوشتیپ و خوشگلم نه که تو عکستو گذاشتی به من گفتی :4chsmu1: من ميخواستم ببنم زنتو ميشناسي يا نه حالا واسه اينكه اسپم نشه حدس ميزنيم مهرداد ميباشد
bpcom 10070 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 :4chsmu1: من ميخواستم ببنم زنتو ميشناسي يا نه حالا واسه اينكه اسپم نشه حدس ميزنيم مهرداد ميباشد حدساتو حروم نکن من نیستم ... ببین تو هم منو نمیشناسی ... میشناختی اینطوری نمیگفتی
partow 25305 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2011 پیمان 2133 نچ ...:icon_pf (34): قول داده راهنمایی غلط نکنه! بلهههههههههههه حامیییییییییییییییییییییییییید زیزو اوهوم ... قوووووووووووول.... حامد ... کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان)setiya, hamed.zizo حامد ... کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) ooraman, hamed.zizo, lady architect حامد ... حامد ... کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) الهام., hamed.zizo+ حامد ... کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (2 عضو و 1 مهمان) sefid barfi, yasi * m فک کنم اون مهمانست...دیگه دید تابلوئه حالا یواشکی میاد کاراگاه اورامان ...
bme.masood 5832 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 تا یه راهنمایی توووپ نکنی من از هرگونه پاسخ گویی به سوالات و همچنین تهیه امتناع خواهم کرد و هیچ گونه مسولیتی را در این پیرامون قبول نکرده و به دوش نمیکشم تا برنامه بعدی و یه راهنمایی توپ خدا نگهدار
partow 25305 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2011 فک کنم ایندفه سوختم و گیم اور شدم حامد باباژون چرا با من هماهنگ نمیکنی تو ؟ :brodkavelarg: مگه نمیدونی اینجا من فقط باید برنده بشم ؟ :brodkavelarg: این زهرا هم گشت وقتی من از همیشه بیشتر کار دارم تاپیک زد :brodkavelarg: من به این چیزا کار ندارم ، امتیااااااااز میخوام ، بدیووووو زهرا :167: گفته بودم دوشنبه تاپیک میزنم ... :w00: شما درست حدس بزن ، امتیاز هم میدیم ... :167: زهرا بيا پايان مسابقه رو اعلام كن:4chsmu1: چشم بانو ... ستی خبر داری کیه بیا یواشکی به من بگووو زهرا یادت باشه که من اول گفتما hamed.zizo ،بیا امتیازمو بده:62izy85: دست دست ... زهرا.....نکنه خودتی؟ منم؟ نکته انحرافی نباشه اوون نفر پشتیه باشه :ws28: :4chsmu1: از زهرا بعيد نيست زهرا چرا يه عكس ديگه نميزاري آخه عکس دو نفره دیگه نداشتیم ... من که نیستم ، میدونی که من چقدر خوشتیپ و خوشگلم نه که تو عکستو گذاشتی به من گفتی عکستو بفرست ، ملت قضاوت کنن ... خوشتیپو و خوشگلم ... :4chsmu1: من ميخواستم ببنم زنتو ميشناسي يا نه حالا واسه اينكه اسپم نشه حدس ميزنيم مهرداد ميباشد دست دست ... حدساتو حروم نکن من نیستم ... ببین تو هم منو نمیشناسی ... میشناختی اینطوری نمیگفتی موندم تو کاره محمد ... چرا تاپیک خانوادگیتون رو حذف کرد ... ؟ :girl_in_dreams:
partow 25305 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2011 تا یه راهنمایی توووپ نکنی من از هرگونه پاسخ گویی به سوالات و همچنین تهیه امتناع خواهم کرد و هیچ گونه مسولیتی را در این پیرامون قبول نکرده و به دوش نمیکشمتا برنامه بعدی و یه راهنمایی توپ خدا نگهدار غیرحرفه ای ... اصلاً حدس بزن ، ببینم کی گوش میده ...
کتایون 15176 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 این گونه که از شواهد پیداست...حامدخانه... خدا امتیازه شخص اول تشخیص دهنده را به او ببخشد...
partow 25305 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2011 این گونه که از شواهد پیداست...حامدخانه...خدا امتیازه شخص اول تشخیص دهنده را به او ببخشد... مسعود الان یه جوری به توام مشکوک شدمااااااااااااا!!!! چندتا حدس شد مادر جان؟ **ویندوز نصب کردم ... هر چی توش داشتم حذف شد ...
کتایون 15176 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 چندتا حدس شد مادر جان؟ **ویندوز نصب کردم ... هر چی توش داشتم حذف شد ... اولیش بود زهرا.. به خدااااااااااا...
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 بازم روح داریم :banel_smiley_52:کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) sefid barfi خدایا چرا همه توی این انجمن روح میشند:jawdrop:
partow 25305 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2011 اولیش بود زهرا..به خدااااااااااا... باشه ... حدسات ثبت شد ..
کتایون 15176 ارسال شده در 4 مرداد، 2011 باشه ... حدسات ثبت شد .. درست بود زهرا نه؟ هزار ماشالله به این همه هوش و ذکاوت...
ارسال های توصیه شده