partow 25305 مالک ارسال شده در 3 مرداد، 2011 میدونی که تهمته اخه پسر از من سنگینتر دیدی تو جون مسود دیدی ؟ با اینکه میدونم داش میلاده اما باشه شب ردیفش میکنم از من که تعهد نگرفتی ؟ منم به ممد گفتم تازه میلاد تعهد نمیفهمه که رفاقت میفهمه میلاد شوخی کردم هااا نیای بزنیم شنبه :imoksmiley: زهرا تو که می دونی من اهل حدس زیاد نیستم با یه حدس میزنم به هدف... من گفتم اسی جواب ندادی حدس دوم: میلادی که مسعود میگه با طناب مسعود خودتو تو چاه ننداز ... :icon_pf (34): برو حدس بعدی ... كسي كه تو مسابقه شركت ميكنه حق نداره حدس بزنه اعتراف كن كه تويي:167: حدس دومم : bpcom برو حدس بعدی ... :icon_pf (34): واي به حال مهرداده اگه مهرداد باشه و به من نگفته باشه:167: مسئله خانوادگی، فرهنگی، اجتماعی شد ... :ws28: مسئول تایپیک باید جواب بده شایدم منم ، نمیدونم تو دوره قبلی هرچی گفتم منم باور نکردین پس دیگه نمیگم یا اسی هست یا میلاد چند تا حدس شد؟ spow = سجاد برو حدس بعدی ... :icon_pf (34): مماخت داره دراز ميشه:4chsmu1: زهرا بيا عكس بزرگياي حامد رو بزرا ببينيم چقدر عوض شده:4chsmu1: چکار عکس بزرگیای مردم داری؟ حامد شما هم عکس بچگیاتو بفرست ...
partow 25305 مالک ارسال شده در 3 مرداد، 2011 من اولین نفری بودم که گفتم hamed.zizo هستش:62izy85: دست دست ... برو حدس بعدی گلم ...
partow 25305 مالک ارسال شده در 3 مرداد، 2011 عکس چند نفر الان تو لیست انتظاره؟ تقریباً 8- 9 نفر ... تعداد واسه چی؟ :JC_thinking:
partow 25305 مالک ارسال شده در 3 مرداد، 2011 داشتم یه چیزیو محاسبه میکردم اینا همش واسه گمراه کردن شماس!منم! خیده خیدمم. دست دست ... صاحب عکس پیدا شد ... همون دختره ست ... :w31:
partow 25305 مالک ارسال شده در 3 مرداد، 2011 بابایی بیا بگو تویی دیگه...این زهرا همش منو گمراه می کنه... من و گمراهی؟ ایلیاست :ws28: دست دست ...
goddess_s 16415 ارسال شده در 3 مرداد، 2011 من نیدونم زهرا باید یا مسعود باشه یا اسی! ی نفر زحمت بکشه اسم همه آقایونو لیست کنه لفن!!:persiana__hahaha:
partow 25305 مالک ارسال شده در 3 مرداد، 2011 من نیدونم زهرا باید یا مسعود باشه یا اسی!ی نفر زحمت بکشه اسم همه آقایونو لیست کنه لفن!!:persiana__hahaha: خودت زحمتشو بکش ... :persiana__hahaha:
partow 25305 مالک ارسال شده در 3 مرداد، 2011 mohammad.a برو حدس بعدی ... :icon_pf (34): سجاد ... بیتیفول لابف :aghosh:
partow 25305 مالک ارسال شده در 3 مرداد، 2011 راهنمايي دانشجو رشته مهندسیه ... در شهر های مرکز رو به شمالی کشور زندگی می کنن ...
الهام. 8079 ارسال شده در 3 مرداد، 2011 دانشجو رشته مهندسیه ... در شهر های مرکز رو به شمالی کشور زندگی می کنن ... يعني تهرانه؟؟ 202 خوبه؟تهران نيست كه! يااااااااااا...ادمين بزرگ!!
ارسال های توصیه شده