partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام به همه دوستان گل نواندیش مسابقه تشخیص هویت شماره نوزده رو شروع می کنیم ... قوانین مسابقه: 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود.:icon_pf (19): 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید 4- جايزه مسابقه 50 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس شرکت کننده این دور: راهنمایی: 1-خیلی پسر خوشگلیههههههه ... 2- خیلی نازههههههههه... 3- به موسیقی پاپ و راک علاقه داره ... 4- فیزیک و زیست دوست داشته ... 5- حرفش رو رک میزنه ... 6- مثل همه پسرا، واحد زیاد افتاده .... :icon_pf (34): 7- تمام راهنمایی های بالا واقعیت بوده، و نکته انحرافی نداره ... :girl_in_dreams: کسانی که عکس رو دیدن یا می شناسن خواهش می کنم لو ندن وگرنه تنبیه می شن بقیه هم عسکاتونو بدین برا مسابقه بعدی راهنمایی های بعدی رو بعداً می دم تمامي راهنمايي ها و عكسها در طي مسابقه به پست اول (همين پست) اضافه خواهد شد... پس هر بار به پست اول دقت كنيد. تاریخ پایان مسابقه 3 روزدیگه ... صاحب عکس: hamed.zizo # 192 برنده این دور: ven000s_68 #199 25 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زهرا.....خو یه عکس دیگه هم بزار....اقلا یکم بزرگتر شده باشه.... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زهرا.....خو یه عکس دیگه هم بزار....اقلا یکم بزرگتر شده باشه.... همین یه عکس رو دادن ... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اخه چه معنی داره من آمار پسرای مردمو داشته باشم... لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اخه چه معنی داره من آمار پسرای مردمو داشته باشم... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ والله به خدا می بینی بد اموزی دارن همش... راستی تشکرای این جا کلا به ملکوت اعلی پیوست؟؟؟!!!!!!! لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شادمهر باز؟ نه گلم ... اخه چه معنی داره من آمار پسرای مردمو داشته باشم... معنی خوبی داره ... چون امتیاز داره ... واسه پسرا هم لینک رو فرستادم ... والله به خدا می بینی بد اموزی دارن همش... راستی تشکرای این جا کلا به ملکوت اعلی پیوست؟؟؟!!!!!!! ایهیم .. محمد توطئه کرد ... دیگه نمیزاره اینجا تشکر داشته باشه ... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چ لپاي قرمزي داره:4chsmu1: ممد خ؟ لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ و حالااااااااا مسعود واردددددددد میشووووووووووود دیگه نبینم بدون حضور من مسابقه برگذار کنی زهرااااااااااا :brodkavelarg: این که رفیق خودمههههههههههه میلاد خوشگل خودممممممم لینک به دیدگاه
یک رهگذر 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من که اینجا رهگذرم و غریبه ای بیش نیستم.. امیدوارم هر کی هست همیشه خودش باشه..:ws2: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من که نمیدونم پسرای اینجا به چی علاقه دارن به چی ندارن! :4chsmu1: () لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فعلا اینو داشته باش تا باز دوباره بیام حدس بزنم Abolfazl_r لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ bme.masood خیده خیدهش میکین نه حالا ببینین!! لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ bme.masoodخیده خیدهش میکین نه حالا ببینین!! عمه مسعود مثل ماسته از سفیدی:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من فک کنم محمد رضا باشه مدیر تالار معدن:4chsmu1: لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عمه مسعود مثل ماسته از سفیدی:icon_pf (34): bme.masoodخیده خیدهش میکین نه حالا ببینین!! من که مسابخه قبلی بودم 2بار پشت سر هم که شرکت نمیکنم مثل ماست نه مثل برف ، مثل اینه لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من میگم خوش فکر خودمه دیگه نه نیارین که قاط میزنم :brodkavelarg: زهرا زودی رشتشو بگو من لیستمو حاظر کنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده