mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ نه هم جنسیم ، نه هم درد ولی خوب حرف دل منو میفهمه دیوار اُتاقم ... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ شُکـر کـه اگـر تـو نیـستی ... تـنهـایـی هـسـت ! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ سخت است! اتفاقی را انتظار بکشی که خودت هم بدانی...در راه نیست...! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ حـرف حـق مـی زنـی عـزیـزم ولـی بـایـد یـاد بـگـیـری هـر حـقـیـقـتـی رو تـو صـورت طـرف مـقـابـل تـُف نـکـنـی روح و روان آدمـا از هـر حـقـیـقـتـی عـزیـزتـره 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ تو بازي زندگي موقع يار کشي چه خوبه آدم بگه: منو عشقم ، شما همه! 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ مــدتـــهـــاســــت... به گـــــذشــــتــــــه کــه بـــــرمـــــيـــــگــــــردم.... از حـــــــال مــيـــــروم....... 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ لعنت به نگاهی ؛ که نمیدانی معنایش رفتن است ، یا ماندن ... !!! 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ خدایا تمام خنده های تلخ امروزم را می دهم.. یکی از آن گریه های شیرین کودکی ام را پس بده. 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ نگرانم نباشید من خوبم... از همان 'خوب' هایی که پدر بزرگم بود و صبحش مرد... __________________ 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ نمیتونم ببخشم… بخشیدن باید از ته دل باشه.. دل من شکسته دیگه سرو ته نداره… 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ همه میگن طاقتـــــــ بیار... اما هیشکی نمیگه از کجـــــــــا...!! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ میـدآنمـ بــــرآیِ گــفتنِ این حـــرف هآ دیـر شـ ده فقط آمده اَمـ بگـویـ ـمـ زود رفتــــی لعنتـــ ی! زود! 5 لینک به دیدگاه
s a m a n e 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ من از صدا ها گذشتم روشنی را رها کردم. رویای کلید از دستم افتاد. کنار راه زمان دراز کشیدم. من به اندازه ی یک ابر دلم میگیرد. باید امشب چمدانی را که به اندازه پیراهن تنهایی من جا دارد ، بردارم وبه سمتی بروم. 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ دیر به دیر هم که صدایم کنی من اما از عمقِ جانم , پاسخت خواهم داد تو فقط باش و کنارم خاطره بساز من از "بی تو" بودن , وَهم دارم آسمانِ آبی را می مانند , خنده هایت!!! تا آخرِ آن دنیا هم , زنده بودَنَم را به چشمانَت بدهکارم !!! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ اینجا غروب........ سنگ تمام میگذارد برای دلتنگی هایم...... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ باور نمی کنم خالــق نظم دانه های انــار , زندگی مرا بی نظم چیده باشد...! آغوشت را طلبكارم 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ زمــــــــــــان فقط فاصله هایمان را بیشــــتر میکند 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ دلـتـنـگـی هــاگـاه از جـنـسِ اشـک انـد و گـاه از جـنـسِ بـغـض ؛ گـاه سـکـوت مـی شـونـد و خـامـوش مـی مـانـنـد گـاه هـ ـ ـق هـ ـ ـق مـی شـونـد و مـی بـارنـد دلـتـنـگـیِ مـن بـرایِ تـو امـّـا جـنـسِ غـریـبــی دارد . . . 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ برای بودنت میمانم و برای دیدنت میمیرم... باش تا بمانم و بمان تا نمیرم... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ چـه غــم انگــــیـز اسـت .. ســرنــوشـتِ مــاهــیِ کــوچــک .. وقتــی ، بــه هــوایِ جُــفتِ خــود .. بــه اقــــیـانــوس مــی زنــــد .. و نهــــــنگ هــــا .. عــاشقَـش مــی شـــونـــــد ! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده