ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ شـدم مـثل ...............! شـور تـلـخ تـنـهـا خـسـتـه و رو بـه نـابـودي .. 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مــیــدونم ! کــــار داری ! ســَرَت شـــلوغه ! مــیــــدونم! امــا اینکـــه موقع خـــواب روی تخـــتت ... چند ثانیه ... فقط لحــظه ای بــه ذهــنت خـــطور کنه کـــه یکی جــایی ... کـــسی ... روی تخــتش ...موقع خــوابـــش ... واس خاطر "تـــــــــو" اشـــک مــــی ریزه ! همیـــن هــم بــرا مـــن کــافیه ! 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خـدایــا… این سرنوشتی که برام بافتی ، قسمتِ یقهاش یه خورده تنگه قربون دستت ، شلش کن دارم خفه میشم !! لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ امروز تمام خیابان را با تو قدم زدم؛ نبودی ببینی چه حسود بود دنیا، چه طوفانی آمد... فکر کن چـــــه می شد اگر من هم با تو بودم؟!!! 2 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر و لبخند بزن فهمیدن احســاس کار هر آدمی نیست...! "شـاملو " لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ از ما که گذشت...ولی به دیگری موقتی بودنت را گوشزد کن تا از همان اول فکری به حال جای خالیت کند لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ﮔـــــﺎﻫﯽ ﻧـــــﻪ ﮔﺮﯾـــــﻪ ﺁﺭﺍﻣﺖ ﻣﯽ ﮐﻨــــﺪ ﻭ ﻧـــــــــــﻪ ﺧﻨــــــــﺪﻩ ﻧــــــــﻪ ﻓﺮﯾـــــــــﺎﺩ ﺁﺭﺍﻣــﺖ ﻣﯽ ﮐﻨــــــــﺪ ﻧـــــــﻪ ﺳﮑــــــــﻮﺕ ﺁﻧﺠـــــﺎﺳﺖ ﮐـــــﻪ ﺑـــﺎ ﭼﺸﻤﺎﻧﯽ ﺧﯿﺲ ﺭﻭ ﺑـــﻪ ﺁﺳﻤـــــﺎﻥ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ ﺧﺪﺍﯾــــــﺎ ﺗﻨﻬـــــﺎ ﺗــــﻮ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻡ ﺗﻨﻬـــــــﺎﯾﻢ ﻣﮕـــــــﺬﺍﺭ . لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ﺩﻟﻢ ﺗﻨﮕﻪ... ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻋﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﻭﺍﺳﻪ ﻧﯿﻮﻣﺪﻥ ﻣﻌﻠﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﻗﺮﺁﻥ ﻫﺎﯼ ﺍﻭﻝ ﺻﺒﺢ ﻭ ﺧﻮﻧﺪﻥ ﺳﺮﻭﺩ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﻭﻝ ﻫﻔﺘﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻂ ﮐﺸﯽ ﮐﻨﺎﺭ ﺩﻓﺘﺮ ﻣﺸﻖ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﮐﺎﺭ آبی ﻭ ﻗﺮﻣﺰ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺮﺱ ﺍﺯ ﺳﻮﺍﻝ ﻣﻌﻠﻢ ﺩﻟﻢ ﺑﺮﺍﻱ ﻫﻤﻪ ﻱ ﺩﻟﺨﻮﺷﻴﻬﺎﻱ ﮐﻮﺩﮐﺎﻧﻪ ﺗﻨﮓ ﺷﺪﻩ لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ فـلـسـفـــه نـباف شاعــر!! چـه ممکـن... چـه محـال... چـه جبــر... چـه اختیــار... چــه هــر کـوفــت دیگــری....!!! او رفتــه اســتـــــ دیگــــر....... لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ماهیگیر دلش سوخت!!! اینبار ماهی بود که از تنهایی قلاب را ول نمیکرد... لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ زمانی فراموش میکنم اذیت هات را,ک بالای سنگ قبرم با افسوس بگویی کاش زنده بودی.... لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خدایا دوستت دارم همیشه خدایا مرسی که تو تمام لحظه های دلتنگی حی و حاضر بودی خدایا بیش از پیش محکمه محکم دستمو بگیر لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آتش از اندوه هجران بهتر است بی قرارم کردی و گفتی صبوری بهتر است من نمی دانم کجا خواندم ، که یادم داده است ؟ یار وقتی در کنارت نیست ، کوری بهتر است ... لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دلتنگ من نیستی وقتی دلم تنگه باور نمیکردم انقد دلت سنگه دلتنگ اون میشی هر وقت که تنها شی باور نمیکردم انقدر بد باشی... لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تمام خستگى هایت را یک جا می خرم تو فقط قول بده خنده هایت را به کسى نفروشى 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کلاغ جان! قصه من به سر رسید... سوار شو! تو را هم به خانه ات می رسانم... لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هرگاه که میخواهم به سمتت بیایم ، یادم می افتد ، دلتنگی هرگز بهانه خوبی برای تکرار یک اشتباه نیست...؛ 3 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ×ﭼﻘـــــــﺪﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﺘﻦ ﺯﯾﺒﺎﺳﺖ...حتما بخونید × ﻣﻦ ﻭ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺍﺯ ﻫﻢ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﯾﻢ! ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺣﺴﺎﺳﯽ ﺑﯿﻨﻤﺎﻥ ﻧﯿﺴﺖ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﻫﯿﭻ ﺣﺮﻓﯽ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻧﻤﯽ ﺯﻧﯿﻢ، ﺳﺮﺩ ﻭ ﺑﯽ ﺭﻭﺡ ﻭ ﺷﺎﯾﺪ ﺟﺪﺍﯾﯽ ... ﭼﻨﺪﯼ ﭘﯿﺶ ﯾﮏ ﭘﯿﺎﻣﮏ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﻭ ﭘﺮ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﺩﺍﺩﻡ ... ﯾﮏ ﭘﺎﺳﺦ ﭘﺮ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﭘﯿﺎﻣﮏ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﺩﺍﺩ .. ﮔﻔﺖ ﺗﻮ ﭼﻘﺪﺭ ﺯﯾﺒﺎ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ....... ﻭ ﻣﻦ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮ ﭘﺎﺳﺨﺶ ﺭﺍ ﺩﺍﺩﻡ ...... ﻭ ﺍﻭ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮ ﭘﺎﺳﺨﻢ ﺭﺍ ﺩﺍﺩ ....... ﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﻦ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮ ....... ﻭ ﺑﺎﺯ ﺍﻭ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮ ........ ﺍﺻﻼ ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺗﺎ ﺍﯾﻦ ﺣﺪ ﻣﺤﺒﺖ ﺍﻣﯿﺰ ﺑﻠﺪ ﺍﺳﺖ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻧﺪ ........ ﮔﺎﻫﯽ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯿﻢ ﮐﻪ ﻣﻦ ﯾﺎﺩﻡ ﻣﯽ ﺭﻭﺩ ﺍﻧﺴﻮﯼ ﺧﻂ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺍﺳﺖ ... ﺣﺎﻻ ﺍﯾﻦ ﺩﻭ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﻋﺎﺷﻖ ﻫﻢ ﺷﺪﻩ ﺍﻧﺪ ... ﺍﺭﺯﻭ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﻣﺮﺍ ﺑﺒﯿﻨﺪ ﻭ ﺑﺸﻨﺎﺳﺪ ﺣﺘﯽ ﮔﻔﺖ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻣﻦ ﺍﺯ ﻫﻤﺴﺮﺵ ﺟﺪﺍ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺗﺎ ﺍﺑﺪ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﻭ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﯾﻢ ... ﻣﺎ ﺍﺩﻣﻬﺎﯼ ﻋﺠﯿﺒﯽ ﻫﺴﺘﯿﻢ ... ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﻋﺎﺷﻖ ﻫﻢ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﻢ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻢ ﻣﯽ ﻣﯿﺮﯾﻢ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﺍﺯ ﻫﻢ ﻟﺒﺮﯾﺰ ﻣﯽﺷﻮﯾﻢ ... ﻭﻟﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﺧﻮﺩﻣﺎﻧﯿﻢ ﻫﻤﺎﻧﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﻢ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﻣﻦ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﯽ !! 5 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دلم برایت تنگ شده...قلبم برایت میتپد .....تنها گریه کم دارد این دلم... 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ شاید سال ها بعد در گذر جاده ها بی تفاوت ازکنارهم بگذریم و تو...... آهسته زیر لب بگویی چقدر آن غریبه شبیه خاطراتم بود....... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده