bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ یه روزی ادم میرسه کی با ناراحنی میگه من چقدر تنها هستم و خداوند به ادم بگه من که همیشه با تو بود و انسان بفهمه که هیچ وقت تنها نبوده و فقط خداوند تنها است و بگیم خدا چی میکشه از تنهایی قل هو الله احد=خداوند تنها است 5 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ صبوری کن دل کوچک من ....من با توام و میدانم روزی در ارامش خواب الود مرگ فرو میروی و از تمام این طوفان های عظیم رهایی میابی اینجا پهنه وسیعی از رنج های انسان هاست توقعی از کسی نداشته باش چشمت فقط به اسمان باشد زمین جای مناسبی برای چشمها نیست اینجا همه چیز رنگ دیگری پیدا میکند اینجا زمین است زمینی که وابستگی به زمان دارد و خود به تنهایی هیچ است ...وزمان فقط در دستان انسان معنا پیدا کرد ...زمین جای خوبی برای تو نیست دل من ....اینجا رنج دارد رنج زیاد....شکواییه ای نکن دل من ...محال است صبوری کنی و به خلوت خدا نرسی.... 3 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ روزی می رسد برای سکوت امروزم تشکر خواهی کرد زیرا اگر می خواستم مثل تو باشم، مرا به یاد هم نخواهی آورد. 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ تقویم من تویی بهار را در شکوفه لبخند تو می بینم! 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ چهـار فصل کـه حرف است … فصل پنجمی هسـت به نام تــــــو ، به هوای تــــــو … 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ حضورت در قلبم مانند نفس كشيدن است آرام بيصدا اما هميشگي؛.... 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ در را می بندم... پنجره ها را هم؛ دیگر بهانه ای برای گشودن نیست! بیا و در بزن! دارد هوای اتاقم تمام می شود... 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ می دانم هر بار موقع نوشتن "دوستت دارم" جوهر خودکارت تمام می شود؛ عیبی ندارد! تو نامه ها را بفرست من خودم به جای تو روی همه آنها می نویسم: "دوستت دارم"... 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ حالم خوب است آنقدر که می توانم تا صبح راه بروم و گریه کنم... این همه زنده بودن را هیچ کجای روزهای بی تویی نمی شد یافت!! 5 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ دچار باید بود دلتنگ دچار باید بود و گرنه زمزمه حیات میان دو حرف حرام خواهد شد . و عشق سفر به روشنی اهتراز خلوت اشیاست . و عشق صدای فاصله هاست . صدای فاصله هایی كه غرق ابهامند 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ بــا تَمــامِ مِداد رَنگے های دُنیــا به هـَـر زبــانی کــه بـِدانــے یـا نــَــدانے خـالــے اَز هَــر تـَشـبیـه وَ اِسـتــعاره وَ ایـــهـام تَـنهـــا یـــک جـــُـــــمله بـَــرایـت خـواهـَـــم نــِـوشــت دوسـتَت دارم خـــاص تــَــریـن مـُـخـاطـَـب خــــاص دُنیـــــا... 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۳ همین که تو می دانی “دوستت دارم” کافیست … بگذار خفه کند خودش را دنیـا 3 لینک به دیدگاه
mosalman 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ بیا ای دل از اینجا پر بگیریم...ره کاشانه دیگر بگیریم بیا گم کرده دیرین خود را...سراغ از لاله پرپر بگیریم 5 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ روزگار ناخوشیست ، هرچند پیل تن و پیل کردار باشی ، شاید کوچکترین چیزها و اثرات و سخن ها و . . . میتواند تو را چون موری به زانو در آورد .::مردم شکننده تر از آنچیز هستند که نشان میدهند::.کاش میشد این را روی قلبشان می نوشت افسوس 5 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ می خواستم بجای تمام دلتنگی هایم نگاهت کنم فقط در سکوت نگاهت کنم اما وقت نبود... این وقتی که همیشه اضافی می آمد اینجا که لازمش داشتم عجله داشت. 8 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ دوستت دارم و پنهان کردنِ آسمان پشتِ میلههای پنجره آسان نیست... 4 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ از من خواست حلالش كنم... همان كسي كه با بي رحمي محبت هايم را حرام كرده بود... 1 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ پزشکان سال هاست که اشتباه می کنند نزدیک ترین عضو انسان به قلبش ، کمر اوست هربار که قلب کمی می رنجد کمر از ده جا می شکند . . . 4 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ اصــولا خــاطــره ها دو دســتــه انـــد: 1- خــاطره ی بــد نــفــس گــیرِِ 2- خــاطره ی خــوب دلــگیــرِِ بـه نظرم بــا خاطره ها نمیشه زندگی کرد... حتی خاطره ی خوب که فکر کردن بهش حســرت آوره. 2 لینک به دیدگاه
bande khoda 899 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ آدماي مهربون هيچ وقت عصباني نميشن ولي ساكت ميشن. ساكت كه شدن تازه ميفهمي چكار كردي باهاشون و اون موقع شديدا عذاب وجدان ميگيري ... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده