sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۲ قسم به دل...که تنگ ست برای آرزوهای محال... قسم به یاد... قسم به آرامش...که دل بی او...آواره ی کوچه ی پریشانی ست... قسم به دل که تنگ ست ولی آرام.. 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ ﺑﻪ ﺷﻠﻮﻏﯿﻪ ﺩﻭﺭﻡ ﻧﮕﺎﻩ ﻧﮑﻦ ﺭﻓﯿﻖ ﭘﺸﺘﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﺎﻟﯿﻪ 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ آفریدگار چشمان تو پرستیدن دارد .... 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۲ آهاے همیشگے ترینم! تمام فعل هاے ماضے ام را ببر.. چہ در گذر باشے چہ نباشے براے من استمـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــرارے خواهے بود.. من هر لحظه تو را صرف مے کنم 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۲ خاک بر سرِ تمامِ این کلمات اگر تو از میانِ تمامشان نفهمی من دلتنگم . . . ! 3 لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۲ ای آرزوها آیا فرسوده نخواهید شد... ای در راه ماندگان بی سرانجام...در پی کدامین دیار روانه اید...؟آیا باز نخواهید ایستاد؟"آشنای دور" 1 لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ دلتنگ به سان موج کز بحر جدا مانده...ما را هوس دریا از یاد نخواهد شد..."آشنای دور" 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ از لیوان ها به لیوان , شکسته فکر می کنی از آدمها به کسی که از دست داده ای به کسی که به دست نیاورده ای همیشه چیزی که نیست بهتر است.... 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۲ بی آنکه بوی تو مستم کند تا ده میشمارم انگشتانم گرد کمرگاه مدادم تاب میخورند و ترانهای متولد میشود که زادهی دستهای توست - چه كنم، شاعرم به از تو سرودن معتادم. شمس لنگرودی 2 لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ آه ای دل بیحاصل تا کی سر سودائی...آتش زده ای بر جان ای داغ شکیبائی..."آشنای دور" 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ دلـَــمــ یکــــ غـَـریــبــهـ مے خـــواهــَــد بیــــآیـَـد بـــِنـــشیـــنَد فــَـــقـَـــط ــــُــــکــــوتـــــــ کُنـــــد و مـــَــن هـِـے حــَـــرفـــــ بــزنــَـمــ و بــزنــَـمــ و بــزنـــَمــ تا کـــَـمــے کــَـــمــ شـَــــود ایـــــن هـَمـهـ بــــــــآر ... بعــــــد بـُـلنـــــد شــــَــــود و بـــــِـــرود انگـــــــآر نـــهـ انگــــــآر ...!ا 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ فرق ذهن و دل دخترک در تضاد دو واژه ست... با اینکه ذهنش باز شد..ولی دلش تنگ شده... انگار همیشه..یک چیزی باید بلنگد! 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۲ گاهی چنان دلم می گیرد ، که انگار ، تمامِ غم های دنیا را ، حواله کرده اند به من ، تا بهشان رسیدگی کنم ! انگار این شایعه ، به گوشِ همه رسیده است ، که من ، صبرِ نوح را دزدیده ام ! نسترن سیف 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ کسی را دوست دارم که آنقدر برایم کسی هست که نگاهم به دنبال کسی نیست و این را هزاران بار فریاد می زنم که دیگر کسی به چشمانم نمی آید و هیچ نگاهی دلم را نمی لرزاند... تنها یک نفر است که مانند گنجینه ای گرانبها در دلم جای گرفته... انسان که سهل است وجودش را به دنیا هم نمیدهم ...... 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ چند وقتیست هر چه می گردم هیچ حرفی بهتر از سکوت پیدا نمی کنم نگاهم اماگاهی حرف می زند گاهی فریاد می کشد و من همیشه به دنبال کسی می گردم که بفهمد یک نگاه خسته چه می خواهد بگوید 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ دلم برای کسی تنگ شده که تنها چند قدم با من فاصله دارد حکمت این دلتنگی چیست.. خدا داند... 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ من از تمام راه هایی که ، فاصله ی میانِ من و توست ، متنفرم ! اما یادم نمی رود .. همین راه ها بودند ، که ما را به هم رساندند ! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده