MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ ماهاست فراموش شده ام خاطراتش را هم فراموش کرده ام ولی نمیدانم دستانم چرا هنوز به نوشتن نامش ذوق میکنند 5 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ نمیدانم چرا چشمانم گاهی بی اختیار خیس می شوند میگویند حساسیت فصلی است آری من به فصل فصل این دنیای بی تو حساسم.. 6 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ مهـــــ ـــــ ــــم نـیـســــــــ ـتــ ایــن در بــﮧ کــدامـ پاشنــــــ ــــﮧـ مــےچرخـــــــــ ـد . . ، مهم تویــــــــ ــــے . . کــﮧ نــﮧ مــ ے آیـــــ ــے، نــﮧ مــــــ ــــــ ــے روـے . . .! 5 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ روزهای سخــــ ــــــــ ــــتی رو میگذرونم !!! وقتی که نیستی همه چیز تنـــــ ـــــــگ میشود نفســــ ـــــم دنیایــــــ ـــــم دلـــ ـــــ ــــ ــم ! 5 لینک به دیدگاه
اقــــــــای مــذکر 175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ نمی دانم چرا جسد آنهایی که می گفتند :" بی تو می میرم " هرگز پیدا نشد ... 5 لینک به دیدگاه
اقــــــــای مــذکر 175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ خدا کنه هیچوقت "هست" های کسی نشه "بود" ... 5 لینک به دیدگاه
اقــــــــای مــذکر 175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ گوسفندی بر جنازه گرگی میگریست ...و می گفت : حالا با این همه زندگی چه کنم ؟؟ 5 لینک به دیدگاه
اقــــــــای مــذکر 175 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ دلم پراست ... آنقدر که گاهی اضافه اش از گوشه ی چشمانم میچکد !!! 5 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ [h=6]در خویش خستهام!تکرار میشود همهی لحظههای درد دیگر ستارههای یخی نیز رفتهاند…[/h] 5 لینک به دیدگاه
اقــــــــای مــذکر 175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ این روزا خیلی تنهام، خیلی داغونم هست کسی که مثل من دلش نه برای کسی، نه برای عشقی، نه برای جایی… نه برای چیزی! بلکه دلش برای خودش تنگ شده… برای خود خودش!؟ 3 لینک به دیدگاه
اقــــــــای مــذکر 175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ در هیاهوی زندگی دریافتم ؛ چه بسیار دویدن ها،که فقط پاهایم را از من گرفت در حالی که گویی ایستاده بودم ، چه بسیار غصه ها،که فقط باعث سپیدی موهایم شد در حالی که قصه ای کودکانه بیش نبود ، دریافتم،کسی هست که اگر بخواهد "می شود" و اگر نخواهد "نمی شود" به همین سادگی ... کاش نه میدویدم و نه غصه می خوردم فقط او را می خواندم و بس ... 6 لینک به دیدگاه
اقــــــــای مــذکر 175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ خدایا؛ خواستم بگویم تنهایم؛ اما نگاه خندانت، مرا شرمگین کرد 4 لینک به دیدگاه
اقــــــــای مــذکر 175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ سخت است حرفت را نفهمند، سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند، حالا میفهمم، که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ، اشتباهی هم فهمیده اند. .:: دکتر علی شریعتی ::. 3 لینک به دیدگاه
اقــــــــای مــذکر 175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ برعکس پول هایم زندگیم گوشه دارد، همانجا که همیشه تنها مینشینم! 4 لینک به دیدگاه
اقــــــــای مــذکر 175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ تنهایی قشنگترین حس دنیاست چون برای داشتنش نیاز به “هیـــــچکـــــس” نداری! 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ یک طرفه بودن همه چیز را نابود می کند از خیابانش گرفته تا احساسش. 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ والله که شهر بی تو مرا حبس می شود آوارگی و کوه و بیابانم آرزوست.. مولوی 7 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ مثل گیسویی که باد آن را پریشان میکند هر دلی را روزگاری عشق ویران میکند ناگهان میآید و در سینه میلرزد دلم هرچه جز یاد تو را با خاک یکسان می کند 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ دلِ شمع آب رفته... دیگه برای محبتِ پروانه جا نداره... تنگ شده! 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ کاش بودی . . . وقتـی بغض مـی کردم . . . فقطـ بغلم مـیکردی و مـیگفتـی . . ببینم چشمـــــاتو . . . منـــــو نگاه کـن . . . اگه گریــه کنـی قهـــــر مـیکنم میرمـــــا . . .! فقط همـیــن …!!! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده