Nima32 196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حتما هم همشون از خنگول اباد کتول شما بیرون می جهن ای نامرد تو الان کریستوف کلمب شدی اولین کاشف قاره ی جدید 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه نداشتن شما چی برای افتخار داشتین؟ مگه الان چیزی برای افتخار در مردان ایرانی داریم؟ 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه نداشتن شما چی برای افتخار داشتین؟ ما الان فقط مردامون واسه سر افکندگی به کار میان 3 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ما الان فقط مردامون واسه سر افکندگی به کار میان . . .:w58:.......... از اغاز خلقت بشر یه مخ تو زن ها پیدا شده ..... ببین دارن چیکار میکنند......:jawdrop: همه چیز منکر شدن....:jawdrop: لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه الان چیزی برای افتخار در مردان ایرانی داریم؟ ما الان فقط مردامون واسه سر افکندگی به کار میان راست میگن شما دو نفر اگه مردای ایرانی همشون مثل خانوما بشن و ابروهاشونو بردارن و ماتیک بزنن اونوقت میشن مطلوب شما و مایه افتخار... 4 لینک به دیدگاه
رامين 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دختراي ايران زمين همشون مخ هستن و با استعداد 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راست میگن شما دو نفر اگه مردای ایرانی همشون مثل خانوما بشن و ابروهاشونو بردارن و ماتیک بزنن اونوقت میشن مطلوب شما و مایه افتخار... :ws28: :a030: :icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44): :ws2::ws2::ws2: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :ws49: :w42::w42::w42: 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راست میگن شما دو نفر اگه مردای ایرانی همشون مثل خانوما بشن و ابروهاشونو بردارن و ماتیک بزنن اونوقت میشن مطلوب شما و مایه افتخار... چقدر جمله ی اول از نظر دستوری درسته انوجوری میشه تحملشون کرد اونم فقط برای نگاه کردن مایه افتخار نمیشن مرد و افتخار؟:jawdrop: این 2 تا هرگز با هم جور در نمیان کلا مرد یعنی مایه شرمساری و سر افکندگی لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چقدر جمله ی اول از نظر دستوری درسته انوجوری میشه تحملشون کرد اونم فقط برای نگاه کردن مایه افتخار نمیشن مرد و افتخار؟:jawdrop: این 2 تا هرگز با هم جور در نمیان کلا مرد یعنی مایه شرمساری و سر افکندگی . . . حالت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همین جملت ثابت میکنه زن ها بدون فکر حرف میزنن و از عقلشون سودی نمیبرن:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ .. . حالت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همین جملت ثابت میکنه زن ها بدون فکر حرف میزنن و از عقلشون سودی نمیبرن:icon_pf (34): بازم خوبه عقل داریم سود نمی بریم شما که کلا عقل ندارید لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هییییییییییی چه خبره این تاپیک رو نزدم که شما افکار فمینیستی و ماسکولاینستی خودتو اینجا تراوش کنید بهم توهین کنید:w00: 4 لینک به دیدگاه
Nima32 196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه الان چیزی برای افتخار در مردان ایرانی داریم؟ البته اره خواننده مرد از قول خانم میگه که همه چی آرومه من چقدر خوشحالم پیشم هستی حالا به خودم می بالم میبالم یعنی افتخار میکنم لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ البته اره خواننده مرد از قول خانم میگه که همه چی آرومه من چقدر خوشحالم پیشم هستی حالا به خودم می بالم میبالم یعنی افتخار میکنم مرد توهم زده بوده لینک به دیدگاه
Nima32 196 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرد توهم زده بوده درستش همینه در واقعیت هم اینه به ما ببالید لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درستش همینه در واقعیت هم اینه به ما ببالید دوست نداریم ببالیم:w589: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده